סיקור אלבומי גלי

שלמונזה

New member
../images/Emo41.gif סיקור אלבומי גלי ../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

אני מתחילה פה בפינה שבועית של סיקור אלבומי גלי עטרי... כל שבוע נסקור אלבום אחר של גלי כדי לקבל את דעת הגולשים פה. אני אשאל שאלות לגבי האלבומים - ואני מקווה ומצפה להיענות שלכם בדירוג האלבומים. והשבוע נתחיל בדיסק הראשון של גלי: נסיך החלומות האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן):
האם יש לך את הדיסק בבית:
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום (אם יש):

שרית7

New member
תשובה לשאלון

1. כמובן שיש לי את הדיסק 2. השיר שאני הכי אוהבת הוא: אל תשכח (במקום הראשון!!! בדיסק) אני גם מאוד אוהבת את לילה אחד איתו ובוא היום וכמובן את המפורסמים ביותר הם שיר הנושא נסיך החלומות (הידוע יותר בשם ולנטינו) ויש לך שמש 3. השיר שאני הכי פחות אוהבת הוא את קרן השמש - דואט עם אלי מגן (שיר במקור של סטיבי וונדר) הוא בדירוג האחרון שלי. 4. שיר שככל הנראה לא הייתי מכירה לולא היה לי את הדיסק הוא שיר יפהפה - שיר מתוק מאוד וכשמו כן הוא. אני מאוד מאוד ממליצה על הדיסק. זה הדיסק הראשון של גלי שראה אור היא נשמעת בו ממש מלאכית ובתולית קול נקי צלול טהור ממש. העיבודים ממש לא עכשווים אבל זה אלבום חובה לאוהבי גלי. התמימות והמתיקות נשפכת ממנו ממש. חוויה להאזין ויש גם שירים מאוד יפים. ממליצה בחום. הציון שאני נותנת לדיסק הוא: 9

R o b b i e D

New member
"נסיך החלומות"- תגובה

הדיסק נסיך החלומות הוא דיסק נפלא וגלי נשמעת בו פשוט כמו זמיר. מוסיקת פופ קלילה בהשפעות אירופאיות של אז. אני מאד ממליץ על הדיסק. גלי נשמעת תמימה וטהורה. השיר האהוב עליי הוא "אל תשכח" והשיר השנוא עליי הוא "רק היום". כדאי וחשוב לרכוש את הדיסק במיוחד למעריצי גלי. הוא בהחלט לא הדיסק הכי טוב של גלי אבל נעים וכיף. הציון שאני נותן לדיסק הוא: 7+

ולנטינו....ולנטינו....../images/Emo99.gif

האם יש לך את הדיסק בבית: עדיין לא, אך בקרוב מאוד יהיה
השיר האהוב עלייך בדיסק: נסיך החלומות
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: את קרן שמש
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? כמובן, את כל הדיסקים אני מתכוון לרכוש בקרוב.
בכלליות: ציון לדיסק: וואי אני מכיר שם רק 4 שירים(יש לך שמש, ולנטינו, אל תשכח ואת קרן שמש), אז אני עדיין לא יכול לתת ציון לדיסק אחלה פינה יפית

שלמונזה

New member
אני עונה ../images/Emo168.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן): לא האם יש לך את הדיסק בבית: NOP השיר האהוב עלייך בדיסק: ולנטינו שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לא יודעת האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: לא יודעת למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בתקווה בכלליות: ציון לדיסק: לא יודעת הערות לסיום (אם יש): תהיה לי חוות דעת טובה יותר שיהיה לי את הדיסק. נשמע דיסק נחמד לאללה.

חברה תענו../images/Emo3.gif

אני אשמח לשמוע את דעתכם כוכבית, רינה, הגר, שירן, אפרת(טוב את עסוקה בלימודים
), הילה, עדי, עודד וכל שאר חברי הפורום היקרים. אם תגיבו ותשתפו פעולה, הפורום יהיה יותר פעיל ויהיה יותר כיף

עדי 345

New member
"אל תשכח" !!!

זהו לדעתי השיר היפה ביותר בתקליט. למי שלא מכיר הוא מס' 2 בהופעה "חבק אותי לאט", מיד אחרי השיר "חבק אותי לאט". הביצוע בהופעה יפה מאוד, אבל חובה לשמוע את השיר במקור. לשים לב לפזמון, הוא מאד מיוחד ומרגש. שמעתי לראשונה בשנת 1978, כשהייתי בן 10 ובתקליט הזה התחיל ה"רומן" שלי עם גלי. קניתי את התקליט בדמי הכיס שלי (זהו התקליט הראשון שבכלל קניתי לעצמי) ואח"כ התחליתי (עשיתי את עצמי חולה...כדי לא ללכת לבית הספר) רק כדי להשאר בבית ויומיים רצוף שמעתי את התקליט, הלוך חזור. היה משהו ש"תפס" אותי בקול של גלי (והוא "תופס" אותי עד היום!!!)

רינה7

New member
כמובן שיש

כמובן שיש לי את הדיסק [גם את התקליט יש לי] אני מאוד אוהבת אותו, הייתי ממליצה אותו בחום לכל מי שאוהב שירה בעברית אני מאוד אוהבת שם את השיר "אל תשכח" ומהשיר לילה אחד איתו , יש לי זכרונות מאוד טובים, מהימים ההם שבו הוא נוגן אין סוף ברדיו. בכלל יש שם עוד שירים שאני מאוד אוהבת. מ ו מ ל ץ !!!!!

סיקור הדיסק

האם יש לך את הדיסק בבית: בקרוב מאוד
השיר האהוב עלייך בדיסק: לילה אחד איתו
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: -
למי שיש את הדיסק - השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: בטח, אבל זה לא אוביקטיבי.. על כל דיסק של גלי הייתי ממליץ :)
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? כן כן כן
בכלליות: ציון לדיסק: 8
הערות לסיום (אם יש): דיסק מוצלח בקול עדין רך ומלטף עם הנאיביות של התקופה בה יצא התקליט

עדי 345

New member
יש שם שיר שלא כולם מכירים

שנקרא "שיר תמים". לא להיט היסטרי, שיר שקט ונחמד, אבל בעצם אפשר לאמר שכל התקליט הזה תמים, ממש כמו התקופה אז, זה תקליט ראשון ותמים... וזה מה שכל כך יפה בו.

love amor

New member
עונה:

האם יש לך את הדיסק בבית:בינתיים לא.. השיר האהוב עלייך בדיסק:יש לך שמש
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:אני לא מכירה את כל השירים שם.. למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כן חח למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?יש אפשרות כזאת
בכלליות: ציון לדיסק הערות לסיום (אם יש):אין

10 הגרי

New member
תשובה לשאלון

האם יש לי את הדיסק בבית?לא. השיר האהוב עליי בדיסק:אל תשכח.
שיר שאני פחות אוהבת בדיסק:אני אמנע מלשפוט,כי אני לא מכירה את כל השירים בצורה טובה. האם אני מתכוונת לרכוש את הדיסק בקרוב?כן.

למעלה