סירטון הגרפיקה והצילום שלי ב- YOUTUBE

../images/Emo41.gifסירטון הגרפיקה והצילום שלי ב- YOUTUBE../images/Emo41.gif

אחרי השקעה של שנים,
החלטתי להכניס את חלק גדול מהגרפיקה שלי, ומהצילומים שלי לסרטון אחד, אשר יציג אותי בצורה בין לאומית ב- YOUTUBE בסרטון יש חלק ענק של מספר גדול של הגרפיקה של ג'ואל ודודי. וגם שאר הגרפיקה של כל מיני אנשים ידועים, כמו CHRIS CROCKER, BRANDON HILTON, RU PUAL וכו' אז במיוחד בשביל הווידיו הזה הכנתי 3 גרפיקות -1 למלך דודי שרון -2 לג'ולה המלכה השחירור שלהם יהיה בצורה של הצבעה:-
1. דודי שרון
2.ג'ולה SMOKE
3.ג'ולה פיה כל אחד יגיב את אחד המספרים של התמונה שהוא/היא הכי אהבו והתמונה בעלת הדירוג הכי גבוהה עד ל3 הימים הקרובים תועלה לתפוז! הסרטון מתלווה בשיר DO YOU THINK IM SEXY של דיי ג'יי דודי שרון&ג'ואל אז תהנו מפרי ידיי! ותגידו לי אם אהבתם
אוהב אותכם המון המון
המון -
JOJO שלכם! ובהצלחה בהופעה ה-2 ב- MEXICO CITY

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif הקישור -

Jojo Design - Photography & Photoshop http://www.youtube.com/watch?v=6GDwswHwmcc וכל אלה שיש להם את הפייסבוק שלי אז זה נמצא בעמוד שלי גם שם חפשו אותי - Jojo Nasser ופליז לשלוח הודעה עם הכינוי שלכם כאן שאני אוכל לאשר אותכם כי אני לא מאשר אנשים שאני לא מכיר!

אור enjoy

New member
ג'וג'ו אתה פשוט מוכשר!!

סרטון מהמם גם החלק של ג'ואל והאנשים וגם החלק של התמונות האומנותיות! אחותי גם ממש התלהבה מזה ראינו ביחד וכל תמונה אנחנו כזה "ואוווו איזה יפה זה!" כל הכבוד על ההשקעה מאמי מתה עלייך!

תודה נשמות ../images/Emo23.gif אוהב אותכם!!

תצביעו לתמונה שאהבתם של דודי וג'ולה ! ! !

בן בן11

New member
../images/Emo34.gifמהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואווווווווווווו כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

למעלה