סכמ״ש

../images/Emo41.gif סכמ״ש ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: --------------------------- מקווה שעבר על כולן שבוע טוב ובהצלחה לכל מי שיש לה בגרות השבוע

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמת. ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: בסדר
דבר טוב שקרה השבוע: 115 ו- 80 במכונת במתמטיקה
בגרות E באנגלית שהלכה דיי טוב :) השתחררנו מתגבור במתמטיקה ב- 16:00 במקום ב- 19:00.
דבר רע שקרה השבוע: מתכונות בביולוגיה ובמתמטיקה - יותר מידי, שיגמר כבר
בגרות באנגלית - הלך טוב, אבל עדיין בגרות. תגבורים עד שעות מאוחרות. חם, חם, חם
שיר השבוע של אטל: חלקים קצרים מהשירים החדשים של All Time Low - אני לא מפסיקה לשמוע את זה, נראלי התאהבתי
All Time Low - I Feel Like Dancin All Time Low - Dear Maria Count Me In
שיר השבוע בכללי: Simple Plan - You Suck At Love Simple Plan - Jet Lag
להקת השבוע: All Time Low לגמרי !
דיסק השבוע: All Time Low - Dirty Work
ציטוטיישן: ~ תגבור מתמטיקה, מתים מעייפות ומשתעממים ~ ילדה: "מזה ? נחיר אחד שלי גדול והשני קטן. מה הולך כאן ?" ~ שקט בכיתה, וילד אחד מתחיל לשיר עם המוזיקה של "יובל המבולבל" ~ ילד: "נחיר גדול, נחיר קטן, נחיר אדום, נחיר לבן"
סרט השבוע: שוב בן 17 :) יומני הנסיכה
מאכל השבוע: סושי
משקה השבוע: מים :)
אדם השבוע: אבא ואמא
אחי הקטן :)
תמונת השבוע: ולחשוב שהוא בן 40... אחח, איזה מושלם
- - - שבת שלום.

StayAwake

New member
../images/Emo45.gif על השירים, הציטוט והסרטים../images/Emo6.gif

זה כל כך עצוב ש30 התפרקו/לוקחים הפסקה

purpleminnie

New member
אחלה ציונים ../images/Emo45.gif

אני גם ראיתי השבוע את יומני הנסיכה אבל השני XD
השירים, הלהקות, הדיסקים
הציטוט כשאני וחברה שלי גילינו שהוא בן 40 היינו בשוק רציני O_O שבוע טוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תודה ../images/Emo24.gif

חחחחח הוא בכלל לא נראה בן 40
שבוע טוב

StayAwake

New member
מסכמש"ת ../images/Emo9.gif

השבוע במילה אחת: מהיר דבר טוב שקרה השבוע: לא הייתי בבית ספר כמעט
הבגרות באנגלית הלכה ממש טוב והוגשתי על 96 דבר רע שקרה השבוע: הציון הגשה במתמטיקה
והציון במתכונת היה די מאכזב... ובכללי מתמטיקה
דבר מצחיק שקרה השבוע: כל הקטע שהאמריקאים בטוחים שזה סוף העולם
והבוחן בבגרות באנגלית
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:הבוחן בבגרות באנגלית
שיר השבוע של אטל: Time bomb I feel like dancin tonight break your little heart ואם לומר את האמת, רוב השירים שלהם. זה היה שבוע מלא בהם לשם שינוי
שיר השבוע בכללי: HURTS - STAY JUDAS - LG (כמו שג'אק קרא לה בחלום שלו חחחחחח) להקת השבוע: אטל
דיסק השבוע: את האמת STD ציטוטיישן: אני:"אמא הבגרות שלי רק ב3 אז אני אראה את הדיוידי של אטל בינתיים" אמא:"אולי תלמדי לבגרות?" אני:"לא צריך ללמוד לבגרות
אני אראה את הדיוידי והכל יהיה טוב" אמא:"תשמעי חדשות באנגלית" אני:"אני אראה את הדיוידי של אטל" אמא:"אבל את זוכרת אותו בעל פההההההה" הבוחן בבגרות היה אחד המוזרים
הוא הסתובב ללוח והתחיל לכתוב:"יב'..." ולא ראיתי את ההמשך והייתי בטוחה שהוא כותב שאנחנו יב' אז רציתי לתקן אותו ואז הוא זז וראיתי שהוא כתב את התאריך העברי
סרט השבוע: 17 AGAIN ואת האמת לא היו סרטים טובים השבוע בהוט גולד אז...
תגלית השבוע:כשאני לא לחוצה הולך לי טוב במתמטיקה!!
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:הפוקר בפייסבוק
ואטל
וטמבלר
מאכל השבוע:אכלתי סושי אבל הוא היה נוראי
משקה השבוע:שוקו! התמכרתי! אדם השבוע:אמממ תמונת השבוע: אני לא יכולה להעלות תמונות
דמיינו תמונות מהראיונות של אטל

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif השירים, הלהקה, הדיסק והסרט ../images/Emo45.gif

הציטוטים
כל הכבוד על המגן באנגלית

purpleminnie

New member
../images/Emo6.gif הציטוטים

סושי, טמבלר ^-^ אטל, השירים, הלהקות, הדיסקים 96 בבגרות זה אדיר, כל הכבוד
האמריקאים הדפוקים XD

מסכמש״ת ../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת: מתמטי
דבר טוב שקרה השבוע: 100 במתכונת במתמטיקה!!!!!!! + גילינו שלבצפר שלי אין זכות אפילו לאיים על להעיף אותי בגלל הציונים שלי
לפי חוק!!
דבר רע שקרה השבוע: הרגשתי חרא 90% מהזמן :<
דבר מצחיק שקרה השבוע: שיעורי אנגלית
תמיד משעשע שם
פאדיחת השבוע: אני בטוחה שהיה אחד... שכחתי :<
דבר מוזר שקרה השבוע: אישה רנדומלית בתחנה מרכזית בהרצליה באה והציעה לי ולידידים שלי אודישן o_O
שיר השבוע של אטל: Vegas עזבו אותי, נראלי שהגעתי סופסוף למסקנה שזה השיר האהוב עליי
סה״כ לקח לי שנתיים.
שיר השבוע בכללי: Asking Alexandria - A Lesson Never Learned
להקת השבוע:Timepiece/iamdavidcook הוא שינה שם כמה פעמים
דיסק השבוע: Timepiece - All Is Fair In Live & War
ציטוטיישן: ~שיעור אנגלית~ המורה:״כולכם אינטיליגנטים.״ אני: *מוציאה את המיקודית המותאמת שלי בהיסטוריה* חברה שלי:״יש לך אינטיליגנציה מותאמת.״ ~שיעור היסטוריה~ המורה:״היו אנשים שהיו לוקחים נערים ומשתעשעים בהם.״ ילד מהכיתה:״מז׳תומרת משתעשעים?״ המורה:״משחקים דוקים.״ זייניק בספרייה:״פייק זה הומו נכון?״ ~רואים אקס-מן~ אני:״תראו! ילד שמן!״ אחשלי:״מה הכוח שלו?״ אבאשלי:״הוא גורם לאוכל להעלם.״ ~בספות בכניסה לבצפר שלי ידיד שלי נשכב עליי~ המנהלת:״כובד השיער לא אומר שאתה צריך להשכיב אותו.״ המורה לאנגלית סיפרה על מה שהיה כתוב במעלית בקוריאה ״Lately many dogs to pish and poo in elevator. All dogs must be leash 2 meters.״
סרט השבוע:
תגלית השבוע: הבגרות שלי ביום שני ב6 o_O + יוצא יעד סופי 5 בערך שבוע אחרי היומולדת 16 שלי!!!
התחדשות השבוע: מחשבון?
התמכרות השבוע: לישון ולאכול.
מאכל השבוע: בולונז
משקה השבוע: מילקשייק שוקולד 3:
אדם השבוע: אמאשלי שאשכרה דיברה עם עו״ד בקשר לבצפר שלי
אני אוהבת אותה :}
תמונת השבוע:

purpleminnie

New member
../images/Emo45.gif לישון ולאכול, האהבות הגדולות שלי בחיים

100 במתמטיקה :O כל הכבוד, זה אדיר
השירים
הציטוטים
זייניקים מטומטמים, אוכל נעלם
תתחדשי על המחשבון

TheOneNoa

New member
מסכמ"שת :)

השבוע במילה אחת: מצחיק! דבר טוב שקרה השבוע: טיול שנתי :) דבר רע שקרה השבוע: ריב עם חברה :S דבר מצחיק שקרה השבוע:טיול שנתי! פאדיחת השבוע: אמממ... אתמול ידיד שלי חיבק אותי ועפתי אחורה והוא עלי וזה היה די מביך כי הוא לא הסכים לקום וכולם הסתכלו דבר מוזר שקרה השבוע:חברה שלי הכינה מאפינס אננס והם היו מלוחים! ממש מלוחים שיר השבוע של אטל:I feel like dancing כל טיול שרתי אותו XD שיר השבוע בכללי: poker pace של you me at six להקת השבוע:you me at six דיסק השבוע:In Your Honor של foo fighters ציטוטיישן: "נועה מה את שומעת? -אמא "קחי" -אני ואז שומעים if you had a sex life a sex life ואני כולי מסמיקה "מה לעזאזל את שומעת?!" -אמא סרט השבוע: אין תגלית השבוע: יש לי רגליים ממש עקומות! התחדשות השבוע: וואי מלא! בגדים בגדים בגדים, אייפוד חדש, חולצה של I SEE STARS *-* , אממ נעליים, צמידים של אטל *~* התמכרות השבוע: אייפוד :) מאכל השבוע:אממממ... אוכל אכיל משקה השבוע:מים XD אדם השבוע:חברים שלי תמונת השבוע:

purpleminnie

New member
../images/Emo6.gif מאפינס אננס מלוחים

הפאדיחה, מביך, הציטוט עוד יותר מביך תתחדשי על הכל :O כל כך הרבה דברים, אני גם רוצה
השירים והלהקות והדיסקים
שבוע טוב

למעלה