סכמ"ש נולד

veredmp

New member
../images/Emo41.gif סכמ"ש נולד ../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: שבוע הבא נגמרת 2010. מי היה מאמין..... יש לכם תכניות לסילבסטר?

Music4Life

New member
../images/Emo230.gif סכמ"ש סוף השבוע שלי ../images/Emo230.gif

נייטוויש- High Hopes שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
כל השירים שלהההה, קשה לבחור רק אחד או שתיים סורי! תמונת/פליקס השבוע:
אז עוד פעם אתמול ראיתי סרט אימה/מותחן שנקרא "בוגימן" 1. לא רע...נתתי לו רק 6-7 מתוך 10, אבל הוא חביב...מותח.... ציטוט/י השבוע:
אין לי. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
מה שהולך לקרות בחודש הבא ...........
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
שום כלום!!!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
לא שבוע הבא, חודש הבא .......... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא פגשתי אותה כי לא הייתי בהופעה עדיין, בינואר יש הופעה שאני מחכה לזה בכליון עיניים. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שבוע מאוהב ומעולה! שאלת בונוס: שבוע הבא נגמרת 2010. מי היה מאמין..... יש לכם תכניות לסילבסטר?
בטח יש כל מיני אופציות....אחגוג טוב טוב!
שבת שלוםםםםםם

ady18

Well-known member
מסכמת

לשם סוס מעץ נורית גלרון סרט שלושת הימים הבאים יום הכי מוצלח סרט עם ידיד מצפה:הופעה מילה אחת:קולנועי כן לחגוג שנה עם החבר

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הרגילים שלי!! באה אליכם,שירה,תן לי סימן,טיפה טיפה,וחדשות טובות. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):קוצים-אביב גפן ועידן רייכל,תן-רוני דלומי,רגעים-אביב גפן. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול,ורוקדים עם כוכבים. ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:היו ימים נחמדים פה ושם,לא משהו מיוחד... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:בעיקר עייפות. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:אני מצפה לחודש הבא!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:רגיל. שאלת בונוס: שבוע הבא נגמרת 2010. מי היה מאמין..... יש לכם תכניות לסילבסטר?הפעם לא..

veredmp

New member
אלף כבאים לא יצליחו לסכמ"ש אותי....

בגלל שמשעשע אותי שטרם הורידו את האייקונים של חנוכה, בואו נשתמש בהם
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הביצוע שלה ל"דון קישוט" אתמול היה הורס! שירים שלה-שלה, אני אבחר ב"באה אליכם", כי היה משעשע שהייתי עם ה-MP3 שלי ושמעתי שירים שלה, ואז נכנסתי למונית שירות ובדיוק היה השיר הזה, אז כיביתי את מירי בשביל לשמוע את מירי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): בעיקר דני סנדרסון מאתמול
תמונת/פליקס השבוע: נסעתי לי באוטובוס מהמשרד לתחנת רכבת הגנה, אותו אוטובוס שאני נוסעת בו ממאי, ומה אני רואה פתאום??
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:היה עכשיו הפרק האהוב עלי בבנות גילמור בהוט פמילי
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: כולם היו מוצלחים!
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום ראשון (אני לא עובדת), יום שלישי (הופעה של מירי)
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מהמם לחלוטין. חיבוק ממנה תמיד עושה לי טוב על הלב
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מוזיקלי
שאלת בונוס: שבוע הבא נגמרת 2010. מי היה מאמין..... יש לכם תכניות לסילבסטר? טרם.....

veredmp

New member
אז ניסיתי להקדים ביום. למה להיות קטנוניים ../images/Emo3.gif

NaniBani

New member
אדיר! אהבתי ביותר את התמונה!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

yafit1305

New member
סיכום שבוע מעולה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): נטלי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):מאיה אברהם תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: קראתי את הספרים "בדידותם של המספרים הראשוניים" של פאולו ג'ורדנו - ספר מומלץ ביותר! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: השבוע חתמתי על הסכם שת"פ עם התאחדות השפים והקונדיטוריים המקצועיים בישראל מצ"ב קישור עם הפירסום http://www.icpa-israel.co.il/141846/בשבקין-צילום-אומנותי כתבתי בלוג בנושא צילומי תדמית ויש כמות צפיות מרשימה מאוד http://cafe.themarker.com/post/1947830/ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:עבודות צילום,פגישות עסקיות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא - אבל קניתי כרטיס להופעה ב 29/1 במוצקין סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעולה

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):נטלי- כמה התגעגעתי לביצוע הזה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני שירים של דני סנדרסון ושל כנסיית השכל תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול. ציטוט/י השבוע: אני יכולה להחליף אותך (אני היום למלצר בזאפה הרצליה, ככה זה שבאים יום אחרי יום לאותו מקום) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום שלישי , אתמול והיום.הופעות תמיד משפרות לי את מצב הרוח. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כלום. רק שימשיך ככה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום רביעי. לראות את מירי. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:כן. לקבל חיבוק תמיד עושה לי טוב. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:הופעתי. שאלת בונוס: שבוע הבא נגמרת 2010. מי היה מאמין..... יש לכם תכניות לסילבסטר? אני יודעת שאני לא אבלה אותו בבית. חייבים לצאת ולהנות.

איריס מ

New member
מסכמת

הביצוע של מירי לשיר של ג'ון לנון In my life. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
Imagine בביצוע של קרן. תמונת/פליקס השבוע:
גל"צ
בנות גילמור. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
אין יום או דבר ספציפי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
תודה לאל שום דבר. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
אין ציפיות מיוחדות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא פגשתי, לא היה. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
משפחתי שאלת בונוס: שבוע הבא נגמרת 2010. מי היה מאמין..... יש לכם תכניות לסילבסטר?
לא.

ofree15

New member
סכמ"שש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שירה, שתי גדות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): בלוז חרדל ועל שפת הכנרת של קרן, אם הוא ילך- הראל סקעת תמונת/פליקס השבוע: אין :p תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ארץ נהדרת
ציטוט/י השבוע: "תשבעי באמאשלך" חברה שלי הגאון ביציאה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ללכת עם חברה לקניון
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מבחן באנגלית שהיה פשוט מגעיל
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של הראל סקעת! אפילו שזה לא בשבוע הבא, ולהתחיל לעבוד סוף סוף
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיש שאלת בונוס: שבוע הבא נגמרת 2010. מי היה מאמין..... יש לכם תכניות לסילבסטר? כרגע לא

למעלה