סכמ"ש

../images/Emo41.gif סכמ"ש ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: ----------------------- שבוע טוב לכולן!!!
ופברואר שמח!!!

מסכמש"ת ../images/Emo9.gif

טובנו סכמ"ש של בערך השבועיים האחרונים
השבוע במילה אחת: חולה
דבר טוב שקרה השבוע: קניתי את TOYC של יומיאטסיקס + נאת'ינג פרסונל
+ צבעתי שיער לאדמדמם אחרי 4 שנים שהתחננתי מאמאשלי שתצבע לי
דבר רע שקרה השבוע: שבוע שעבר קיבלנו תעודות, על שלי היה כתוב שאם אני לא משתפרת בצורה דרסטית מעיפים אותי ואני לא אוכל לערער...
דבר מצחיק שקרה השבוע: לא ממש זוכרת... O_O
פאדיחת השבוע: לא נראלי שהיה
דבר מוזר שקרה השבוע: בתחנת אוטובוס איזה אחד ישב לא רחוק ממני וחברות שלי ופתאום אני רואה אותו מסתכל עלינו ומגרד בביצים איזה חצי שעה
שיר השבוע של אטל: וגאס
שיר השבוע בכללי: השליחים - בן אדם חדש חברה שלי רוצה לקחת אותי להופעה שלהם עוד חודש-כמעט חודשיים
להקת השבוע: TRAPT
דיסק השבוע: ניימ... כל דיסק אפשרי
ציטוטיישן:
סרט השבוע: אהבה בסימן קריאה
תגלית השבוע: אני אישה קטנה מאוד בשם פלפלת
התחדשות השבוע: דיסקים + צבע שיער
התמכרות השבוע: סוליטר!!!!!
מאכל השבוע: פיצה :}
משקה השבוע: שוקו
אדם השבוע: אנשים ואנשות מהבצפר שלי
+ המחנך שלי שנתעלם מהעובדה שהוא תימני קטן בן 70
תמונת השבוע:

purpleminnie

New member
תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

הדבר הטוב והמוזר
השירים, הלהקות, הדיסקים
אני כל כך מחכה לצבוע את השיער (פוני) שלי, אני אוכל רק בפורים
סוליטר, פיצה ושוקו הדבר הטוב היחיד במחלה שבוע טוב

חחחח תודה ../images/Emo24.gif

אני כבר מרגישה יותר טוב רק האף עדיין אוהב להסתם וגורם לי לעשות מלא סניפים רועשים בשיעורים(ואני יושבת ממש מול המורים בכיתה O_O) לאיזה צבע את מתכננת לצבוע?
ושיהיה לך שבוע טוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הדבר המוזר ../images/Emo6.gif

תתחדשי, ותרגישי טוב
התמונה

dafnashz

New member
תתחדשי על הצבע והדיסקים

תרגישי טוב ומקווה שתסתדרי עם הלימודים שבוע טוב ^^

Adi641

New member
../images/Emo113.gif תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

תתחדשי על הדיסקים
פיצה
שיהיה שבוע טוב

~מוסיפה מהר משהו~

דבר רע שקרה השבוע: השריפה באיקאה... מסתבר שהעשן הגיע עד לשכונה שלי O_O ואני גרה יחסית רחוק מהאיזור הזה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמת. ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: נחמד
דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי במתכונת בעל-פה באנגלית 36 מתוך 40. קיבלתי במתכונת במתמטיקה 90
השתחררנו מוקדם כל השבוע. יום נישואים להורים שלי
דבר רע שקרה השבוע: מבחן בספרות + מבחן בתנ"ך
פזיוטרפיה - או איך שלא רושמים XD
דבר מצחיק שקרה השבוע: היו לנו מתכונות על-פה באנגלית והמורה הייתה לוקחת כל הזמן ילד בתורו ועושה לו את המתכונת בכיתה נפרדת, והיה לנו משעמם בכיתה - ובגלל שהמורה לא הייתה אז היה מלא בלגן והרבה לכלוך, אז הלכנו להביא מטאטא כדי לסדר את הכיתה (כי אח"כ המחנך שלי חוטף קריזה XD) וידיד שלי עיצבן אותי אז רדפתי אחריו עם המטאטא
שיר השבוע של אטל: Lost In Stereo Break Your Little Heart
שיר השבוע בכללי: 30STM - From Yesterday
30STM - Was it a dream The Red Jumpsuit Apparatus - Believe
להקת השבוע: 30STM
דיסק השבוע: 30STM - A Beautiful Lie‏
ציטוטיישן: ~ שיעור מחשבת ישראל ~ המורה: "ברית מילה עושים באהבה !" ילד מהכיתה: "או שלא עושים בכלל..." המורה: "מה ?" ילדה מהכיתה: "מה, אתה לא מכיר את זה ? חומוס עושים באהבה, או שלא עושים בכלל". המורה: "אני מכיר, אבל כאן אנחנו מדברים על ילד". ילד מהכיתה: "אז שהילד יאכל חומוס". ילדה מהכיתה: "ואם הוא בכלל אלרגי לחומוס ?" ילד מהכיתה: "אז שיאכל טחינה". ~ פסיכומטרי ~ המדריך: "חבר'ה, בזבזתם לי את הגרון – יש לי עוד יום שלם לעבור". אני: "יוסי, בזבזת לנו את המוח – יש לנו עוד יום שלם לחשוב !" ~ שיעור היסטוריה, מדברים על תוכניות של פעם ~ ילד מהכיתה: "בטח היית רואה את בולי איש השלג, התוכנית הזו ממש מוזרה. 8 שעות שיר, 2 דקות תוכנית ושוב 8 שעות שיר. ככה זה הולך: בתחילת התוכנית יש 8 שעות שיר, ואז 2 דקות תוכנית – "שלוווום, אני בולי איש השלג". וסוף – שוב 8 שעות שיר". ~ שיעור מתמטיקה ~ ילד מהכיתה: "את רואה עופרה ? הוא זה שנמשך אלי – תבין כבר, אני לא בקטע שלך". הילד השני: "חכה נהייה לבד".
סרט השבוע: צעצוע של סיפור 3
וידויים של שופהוליק.
משקה השבוע: שוקו
אדם השבוע: ידיד שלי ובת דודה שלי
המורה שלי לאנגלית
תמונת השבוע:
- - - שבוע טוב.

purpleminnie

New member
../images/Emo6.gif הציטוטים

כל הכבוד על הציון במתכונת
הדבר המצחיק, גם המורה שלי למתמטיקה 30STM
והלהקה השנייה שאין לי כוח לכתוב אותה
השירים, הלהקות, שוקו, סרטים שבוע טוב

Adi641

New member
../images/Emo113.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על הציונים
השירים
שיהיה שבוע טוב

ספירצ

New member
סכמש"ון :)

השבוע במילה אחת: חביב דבר טוב שקרה השבוע: הרבה דברים קטנים כאלה שאי אפשר לשים עליהם את האצבע.. דבר רע שקרה השבוע: כלום :) דבר מצחיק שקרה השבוע: עשו לנו הפסקת סלסה חחחחחחח היה ממש מצחיק, המורה שלי למתמטיקה הייתה ממש מצחיק אני לא זוכרת... פאדיחת השבוע: חברה שלי הכריחה אותי לרקוד איתה בהפסקת סלסה חחחחחחחח דבר מוזר שקרה השבוע: הפסקת סלסה!!!!!!! שיר השבוע של אטל: דיר מריה שיר השבוע בכללי: hellogoodbye -Here להקת השבוע: blink 182 דיסק השבוע:... ציטוטיישן: למדנו חומר חדש במת' המורה: 'כרמל, זה חומר חדש וקצר, אז יש סיכוי שתבין אותו' ~ המורה: 'עכשיו כרמל יפתור!' *הוא החליט שהוא אומר מספר מספר וכל מספר שהוא אמר המורה כתבה על הלוח* כרמל: שש?.............כפול... שתיים? ב...שישית? לחלק ל..חמש? ועווווד איקס? המורה: טוב גם אם לא תדעו מת' לפחות צחקתם ב שיעורים שלי
לא משנה זה היה יותר מצחיק בכיתה חחחח סרט השבוע: ... תגלית השבוע:... התחדשות השבוע: אמ.... התמכרות השבוע: .... מאכל השבוע: תפוחים D: משקה השבוע: פרנצ' ונילה אדם השבוע: נו באדי תמונת השבוע: אני לא אפרסם אותה כאן

למעלה