סכמ"ש

../images/Emo41.gif סכמ"ש ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: -------------------------------------------------- שבוע טוב לכולן!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמת ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: נחמד
דבר טוב שקרה השבוע: באו אלינו אמריקאים מארצות הברית לעזור לנו בשיעורי אנגלית, והם ממש חמודים
84 במבחן בספרות - ואני בכלל חשבתי שאני הולכת להיכשל XD התבטלו לנו המון שעות כי המורים לא הגיעו
יום הולדת לאחותי הגדולה ולחברה שלי
דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי ציון ממש נמוך במבחן בתנ"ך - למרות שאני לא מתפלאה, אני גרועה במקצוע הזה
דבר מצחיק שקרה השבוע: כשהאמריקאים באו לכיתה בפעם הראשונה אז באו לשבת איתי ועם בת דודה שלי מישהי בשם אילנה ומישהו בשם דיוויד [שהיה נורא חתיך
] ואני ובת דודה שלי ממש סתומות באנגלית, אז כשאנחנו מדברות באנגלית זה נשמע שאנחנו מדברות ביפנית למרות שאנחנו מדברות נכון. והם התחילו לדעת על מוזיקה, ובגלל שהם אוהבים חצי מהלהקות שאני אוהבת [הם אוהבים את ATL
] התחלנו לפתח שיחה - ופתאום היה מן שקט כזה, והבן התחיל לשיר בקול ונבהלנו
אני, בת דודה שלי ועוד חברה הלכנו לבקר את חברה שלנו ודיי הסתבכנו עם כל הבניינים, הכניסות והקומות אז הלכנו לאחד הבניינים כי בת דודה שלי אמרה ששם היא גרה. חברה שלי עלתה ראשונה במדרגות [האזור הזה, זה האזור הכי מפחיד בירוחם
] ואני ובת דודה שלי הלכנו אחריה ובבניין היה חושך ולא ראו כלום XD פתאום כלב שהיה בבניין התחיל לנבוח ושלושתנו רצנו בחזרה לכניסה של הבניין מרוב פחד כמו סתומות
שיר השבוע של אטל: Dear Maria Count Me In Remembering Sunday Poison
שיר השבוע בכללי: We The Kings - Check Yes Juliet - הבן מארצות הברית שישב איתי הכריח אותי לשמוע את השיר, ונדבקתי בו
The Red Jumpsuit Apparatus - Believe
The Red Jumpsuit Apparatus - Love Seat Simple Plan - Welcome to My Life
להקת השבוע: The Red Jumpsuit Apparatus
דיסק השבוע: The Red Jumpsuit Apparatus - Don't You Fake It
סרט השבוע: אליס בארץ הפלאות
אווטאר.
תגלית השבוע: שיש אמריקאים שמעדיפים את ירוחם על פני ארצות הברית
זה אפילו לא הגיוני !
מאכל השבוע: פיצה
משקה השבוע: שוקו
אדם השבוע: בת דודה שלי וחברות שלי
אחיות שלי
תמונת השבוע:
- - - שבת שלום

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח הדבר המצחיק ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על ספרות!
השירים
שבוע טוב

2MayaN2

New member
כל הכבוד על ספרות:) ../images/Emo221.gif

גם אני רוצה אמריקאיםXD חחחח הדברים המצחיקים

Adi641

New member
../images/Emo113.gif מסכמ"שת ../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת: מעולה! דבר טוב שקרה השבוע: היו המון דברים קטנים כאלה שעשו לי את השבוע מדהים! דבר רע שקרה השבוע: התבטלה לי המשמרת היום בבוקר וממש רציתי ללכת... דבר מצחיק שקרה השבוע: אממ.. מישהי מהכיתה שלי במתמטיקה זרקה כדור באמצע השיעור ואז התחילה לזחול מתחת לשלחנוצ כדי לקחת אותו
פאדיחת השבוע: הייתי עם חברים במסעדה אתמול בערב, ואחרי המשלצר סיים לקחת את ההזמנה אני התחלתי לעופף כזה ולא היה לי מושג מה הולך, המלצר שאל אותי באיזה צבע אני רוצה את השוקו שלי ובגלל שלא הייתי מרוכזת התחתי סתם לומר מלא שמות של צבעים...
לפחות הוא דיי זרם עם הקטע הזה ולא ממש צחק עליי... מישהו אי פעם שאל אותכן באיזה צבע אתן רוצות את השוקו שלכן? :-O אוףף ואחרי זה חברים שלי צחקו עליי כל הערב, אבל זה היה מצחיק
שיר השבוע של אטל: Remembering Sunday שיר השבוע בכללי: כל מיני של Maroon 5 להקת השבוע: Maroon 5 דיסק השבוע: אין אחד ספציפי ציטוטיישן: אני וושבת שרובם מצחיקים רק את אתה ממש שם כשזה קורה, אבל לא משנה
~~בשיעור כלכלה~~ הכנו מצגת וניסינו להחליט על הניסוח של אחת השקופיות חברה שלי: " צריך לפנות ללב של התלמידים" חברה שנייה: "ללב האבן של התלמידים" ~~באיזשהו שיעור חופשי~~ שיחקנו ארת עיר והגענו לאישיות באות ס'. חברה שלי :" סוניה אשתו של פרס" חברה שנייה: "סוניה פרס?" ~~בשיעור מתמטיקה~~ מישהי זרקה כזה כדור שיש בתוכו מים, נצנצים ובובה קטנה של דג, ואז היא צעקה שאפשר לדבר עם הדג מהכדור כי הוא כמו הדג של האח הגדול
סרט השבוע:פורסט גאמפ תגלית השבוע: ממש קל להכין פרחים מאוריגמי התחדשות השבוע:ג'ינס ופיג'מה ממש חמודה מאכל השבוע: פסטה משקה השבוע:מיץ תפוזים אדם השבוע: חברות תמונת השבוע:אני לא זוכרת איפה מצאתי אותה.. אולי מישהי מפה העלתה אותה... לא משנה
שיהיה לכולן שבוע מדהים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הדבר המצחיק, הפאדיחה והציטוטים ../images/Emo6.gif

התמונה, איזה חמודה היא

ספירצ

New member
אניאניאני~~

השבוע במילה אחת: חביב דבר טוב שקרה השבוע: יומולדדדת D: דבר רע שקרה השבוע: מבחן בביולוגיה :S דבר מצחיק שקרה השבוע: הרבה דברים D: פאדיחת השבוע: נמ.... דבר מוזר שקרה השבוע: לא יודעת חחח שיר השבוע של אטל: לוסט אין סטריאו שיר השבוע בכללי: הזמנה לחתונההההההההה להקת השבוע: ... דיסק השבוע: .... ציטוטיישן: ..... סרט השבוע: שרלוק הולממס
תגלית השבוע: =\ התחדשות השבוע: התמכרות השבוע: מרקי מאכל השבוע: מרקק משקה השבוע: קולה D: אדם השבוע: חברותייי תמונת השבוע:..

dafnashz

New member
סכמש באיחור

השבוע במילה אחת: מעייף דבר טוב שקרה השבוע: היה לי ממש מזל עם המבחן באזרחות כי השאלות היו בדיוק מה שידעתי. עשיתי שוב את המגן בעל פה באנגלית והמורה אמרה שממש שיפרתי. סימפל פלאן פירסמו 30 שניות משיר חדש וזה כמו סימפל פלאן בשני האלבומים הראשונים D: D: דבר רע שקרה השבוע: זה שלמדתי כל השבוע לאזרחות ומתמטיקה דבר מצחיק שקרה השבוע: בשיעור רובוטיקה חברה שלי ועוד שלושה ידידים שלי ואני פשוט ישבנו ולא עשינו כלום ורק צחקנו והמורה לא אמר לנו כלום. הוא כל כך אוהב את הקבוצה של הרובוט שלי XP פאדיחת השבוע: ביום ראשון היינו במכון משואה (זה ליד נתניה וזה על השואה) ואז אני רציתי להיכנס לשירותים ולא היה מסומן איפה זה בנות ובנים, אז נכנסתי ואז ילד אחד פותח את הדלת של התא וסוגר את החגורה שלי. ואני הייתי כזה: אופס, מקום לא נכון. ורצתי משם דבר מוזר שקרה השבוע: שיר השבוע של אטל: כל השירים מהדי וי די שיר השבוע בכללי: simple plan -you suck at love להקת השבוע: all time low דיסק השבוע: straight to dvd. כל מה ששמעתי שלמדתי למתמטיקה היה זה.... ציטוטיישן: אני ךא זוכרת והיה כמה דברים. מהיו אני ארשום אותם.... סרט השבוע: אין לא היה לי זמן בכלל לפתוח טלוויזיה תגלית השבוע: איו התחדשות השבוע: אין התמכרות השבוע: straight to dvd והקול של אלכס בלייב
מאכל השבוע: חביתה משקה השבוע: קולה. שתיתי קולה אחרי איזה חודשיים שלא שתיתי אדם השבוע: שבוע טוב ^^

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הפאדיחה ../images/Emo6.gif

השירים, הלהקה והדיסק
קול של אלכס בלייב

Adi641

New member
../images/Emo113.gif הפאדחה ../images/Emo6.gif

Straight to DVD
שיהיה שבוע טוב

2MayaN2

New member