סכמ"ש

../images/Emo41.gif סכמ"ש ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: ---------------------------------- מקווה שלכולן היה שבוע טוב ושלכולן יהיה שוב טוב ופורימי שכזה(
). לפחות קרוב לסוף השבוע שיהיה פורימי

ספירצ

New member
../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: ארווך דבר טוב שקרה השבוע: לא יודעת שבוע חביב.. מישהו ממש חמוד שפגשתי ממש מזמן התחיל לדבר איתי פתאום
אמא מרשה לי לטוס עם חברה הכי טובה שלי בחנוכה כי יש לה יומולדת 18!
דבר רע שקרה השבוע: ריבים עם מורות מעצבנות חח דבר מצחיק שקרה השבוע: חברות וזה.. הייתה לנו גם הרצאה שהייתה מבדרת חחחח פאדיחת השבוע: שום כלום.. דבר מוזר שקרה השבוע: נמ.. לא יודעת חחח שיר השבוע של אטל: Lost In Stereo שיר השבוע בכללי: http://www.youtube.com/watch?v=QDlRp5zhDjo&feature=feedlik להקת השבוע: הרטס דיסק השבוע: .. ציטוטיישן: ארוך וחופר אין לי כוח חחחחח סרט השבוע: לא ראיתי :( תגלית השבוע: .. התחדשות השבוע: ספר לשיעור ספרות חחחח התמכרות השבוע: שניצל תירס חחח מאכל השבוע: שניצל תירס משקה השבוע: קולה אדם השבוע: אימושית תמונת השבוע: אין חחחח

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif OMG אחת התמונות :D

זה מהדוגמנות שלהם לאיזה חברה XD שכחתי איך קוראים לה [לא גלמור קילס XD ]

purpleminnie

New member
התמונה ../images/Emo99.gif

ריאן נראה ממש טוב בה אווו לאן תטוסו?
השירים וקולה
שבוע טוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif השירים ../images/Emo45.gif

נחמד, לאן אתן טסות ? :) שבוע טוב

dafnashz

New member
סכמשון

לא עשיתי סכמש כבר הרבה זמן אז נראה לי אני מבלבלת בין כמה שבועות אבל לא נורא השבוע במילה אחת: מתיש דבר טוב שקרה השבוע: במגן בעל פב באנגלית קיבלתי 98 ובבגרות הלך לי טוב D: היה לי היום מבחן בתנ"ך והלך לי טוב לשם שינוי ידיד שלי הסיע אותי הביתה. יש לו רשיון ואוטו (הוא גר בסביון....) דבר רע שקרה השבוע: מתמטיקה, אני פשוט שונאת את זה גיליתי שאמא ואבא טסים לשבוע במאי לרומא אז אני אוכל סוף סוף לעשות סיידליפ!!! D: אושרר דבר מצחיק שקרה השבוע: בשיעור רובוטיקה ידיד שלי לימד אותי ואת חברה שלי לתת אגרופים בצורה מוזרה וכואבת. חברה שלי ניסתה את זה עליו והיא פשוט פיספסה אותו ונפלה עם הפנים על השולחן XDDD פאדיחת השבוע: לא זכור לי משהו דבר מוזר שקרה השבוע: מורה שלי נתנתה לי 98 במגן בעל פה. היא ממש כלבה והיא שונאת אותי וזה היה מוזר שקיבלתי ככה שיר השבוע של אטל: daned if i do ya שיר השבוע בכללי: escape the fate- situation her bright skies- killing me aerismith- crying להקת השבוע: aerismith דיסק השבוע: -- ציטוטיישן: זה לא מצחיק, זה יותר עצוב. המורה שלי להיסטוריה שהוא גם מורה לאזרחות (שאמור לדגול בזכויות כמו חופש ההתארגנות) אמר לנו שצריך לאסור להקים ארגונים של פמניסטיות? כאילו מה?? Oo אתה גם מורה ואזרחות וגם מה נראה לך? סרט השבוע: חח לא היה לי זמן תגלית השבוע: גיליתי מחדש כמה המורה שלי להיסטוריה צבוע התחדשות השבוע: אין התמכרות השבוע: אין מאכל השבוע: פסטה עם רוטב טעים משקה השבוע: שוקו אדם השבוע: ממ אין תמונת השבוע: שבוע טוב ^^

למעלה