סכמ"ש

../images/Emo41.gif סכמ"ש ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: ---------------------------------------------------- דבוא טוב וחודש טוב לכולנו

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמת. ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: אחלה
דבר טוב שקרה השבוע: דחו לנו את המבחן במחשבת ישראל ובהיסטוריה, וביטלו את המבחן בספרות. סיימנו את העבודה המעצבנת באזרחות סופסוף
המורה למתמטיקה לא באה היום, אז השתחררנו מוקדם
דבר רע שקרה השבוע: בוחן בלשון ומבחן בתנ"ך
המורה לספורט שלנו חזרה – אחרי 3 חודשים שהיא לא הייתה, ולא היה שיעור !
שיר השבוע של אטל: Paper Moon
Running From Lions - ממש התמכרתי לשיר הזה XD
שיר השבוע בכללי: 30STM - Hurricane 30STM - Night Of The Hunter
30STM - Stranger In A Strange Land Linkin Park - In The End
להקת השבוע: All Time Low
דיסק השבוע: 30STN - This Is War
ציטוטיישן: ~ שיעור מחשבת ישראל, אנחנו מתווכחים עם המורה ~ המורה: "עכשיו אני רואה מה קורה מאחורי הקלעים". ילד מהכיתה: "איזה חקלאים ?"
~ מתחילים לצחוק בגלל משהו שאחד הילדים אמר, והמורה מתעצבן ואומר לנו לשתוק ~ ילד מהכיתה: "אני לא יכול לשתוק, עומר מצחיק אותי". חברה שלי: "תעשה טובה, תשים את המשקפיים ותהיה חכם". ~ באמצע שעת חינוך, המורה צריך כדור ~ ילד מהכיתה שלי: "יש לי כדור !" המחנך: "איפה הוא ?" ילד מהכיתה שלי: "הראש של עומר". ~ נכנסים לשיעור מחשבת ישראל ואחד הילדים מהכיתה צועק מהחלון ~ ילד מהכיתה שלי: "מנחם, צא רגע לחלון !" המורה: "מה אני ברלה ?"
סרט השבוע: מכתבים לג'ולייט :) סטפ אפ 2
מאכל השבוע: סושי
אדם השבוע: אבא שלי
חברות שלי
תמונת השבוע:
- - - שבוע טוב.

purpleminnie

New member
הציטוטים ../images/Emo6.gif

סושי,
30STM, ATL איזה כיף לך שביטלו\דחו לך את כל המבחנים שבוע טוב

ספירצ

New member
~שלישלישלי~

השבוע במילה אחת: לא משהו.. דבר טוב שקרה השבוע: אמ... היה מרוץ בעיר היה מצחיק חחחחח דבר רע שקרה השבוע: אסיפת הורים דבר מצחיק שקרה השבוע: המירוץ פאדיחת השבוע: אמ.. לא יודעת.. דבר מוזר שקרה השבוע: מלא דברים חחחחח שיר השבוע של אטל: Time Bomb שיר השבוע בכללי: I Need A Doctor להקת השבוע: לא יודעת.. דיסק השבוע: ... ציטוטיישן: אין לי כוח סרט השבוע: בדרך לחתונה עוצרים בווגאס תגלית השבוע: ... התחדשות השבוע: נעלייים, חולצות, מכנסיים, משקפי שמש התמכרות השבוע: עולמה של הולי
מאכל השבוע: ... משקה השבוע: קולה אדם השבוע: .. תמונת השבוע:

purpleminnie

New member
../images/Emo99.gif התמונה

עולמה של הולי תתחדשי
הסרט והשיר שבוע טוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif התמונה ../images/Emo99.gif XD

השירים והסרט
תתחדשי :) שבוע טוב

מסכמ"שת אחרי חודש ../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: בחילתי
דבר טוב שקרה השבוע: תאריך לדירטי וורק 4#^$# || אמאשלי הזמינה לי את PUOSU עכשיו רק נשאר לי את SWIR וDW
|| צבעתי שיער, שוב || נעליים חדשות || מצלמה חדשה(טוב, לפני שבוע וחצי אבל...)
דבר רע שקרה השבוע: הרבה בחילות... נשארתי בבית 3 ימים :< ביום שני באתי לבצפר בשביל סיור מגמה והייתי כבר באוטובוס למחלף רבין(שמשם ישלי אוטובוס הביתה) ב8 וחצי
דבר מצחיק שקרה השבוע: אם היה משהו... שכחתי
פאדיחת השבוע: אמ... שבוע שעבר כשהיינו בטיול מהעבודה של אבאשלי רצו מישהו שישים יד בשקית ויוציא שם של זוכה כלשהו. ילדה קטנה שהייתה איתנו לא רצתה, אחותי לא רצתה וגמאני לא רציתי... החליטו לדחוף דווקא אותי ">< בסוף אחשלי הלך
דבר מוזר שקרה השבוע: דווקא כשקיוויתי שאני אהיה באטובוס שקט(כאילו, בטיול, אוטובוס חסר נוער) התחילו לשים את המוזיקה שישלי בהסעה כל בוקר...
שיר השבוע של אטל: וגאס
Forever and ever
שיר השבוע בכללי: Flyleaf - Beautiful Bride
להקת השבוע: D.R.U.G.S. אני מאשימה את אחותי
דיסק השבוע: D.R.U.G.S. - D.R.U.G.S.
ציטוטיישן: שיעור ספרות. קיבלנו דף על ספרים שעליהם אפשר לעשות דו"ח קריאה. ילד מהכיתה: "אתה מוגבל לפי הגיל!" ---------------- ילד: "אבל אני לא רוצה לקרוא רומן, אני רוצה הארי פוטר." -------------------- המורה: "אני דווקא שוקל לעשות הסבת מקצוע לגננת, 'אל תאכל בוץ חמודי'" (דאמ, אני אוהבת את המורה הזה
) ------------------ ילד(יחסית, מאוד שמן. כשהוא נכנס לכיתה אני רציני מרגישה רעידת אדמה. לא מגזימה בכלל): "אינלי גרוש על התחת!" ילד אחר: "ישלך חתיכת תחת אבל אין עליו גרוש." ~מראה לידיד שלי תמונה של זאק~ "Someone's feeling sexy.... ....and that's me" באוטובוס הביתה - חברה שלי עושה חיקוי של ידיד שלנו(שישב קרוב אלינו
) "אני פשה, אני חכם, אני רואה טלוויזיה כל היום." שיעור אנגלית - (אותו פשה שחברה שלי חיקתה) :"לינקולן, נברסקה - איפה זה?"
סרט השבוע: Mean Girls שנים שלא ראיתי את זה!!
תגלית השבוע: היה משהו... שכחתי :<
התחדשות השבוע: נזרום עם... החדשות החודש
אני כבר לא זוכרת מה היה השבוע ומה היה החודש
2 זוגות נעליים, 2 חצאיות מתומר, תספורת, צבע שיער, מצלמה(כוסית על
)
התמכרות השבוע: תכל'ס, המצלמה
מאכל השבוע: שוקולד 3:
משקה השבוע: שוקו 3:
אדם השבוע: חברות שלי - נסטיה וריטה
תמונת השבוע:

animfanatic

New member