סכמ"ש

../images/Emo41.gif סכמ"ש ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: ----------------------------- רק חזרנו מפורים וכבר חופש פסח
שבוע טוב לכולן

purpleminnie

New member
סכמ"ש

השבוע במילה אחת: קצר (וטוב שכך)
דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 100 בערבית, 96 בתנ"ך ו100 במורשת הלכתי לטניס אחרי חודש וחצי שלא הייתי
דבר רע שקרה השבוע: קיבלנו מלא עבודות לפסח
דבר מצחיק שקרה השבוע: הייתי בהופעה של להקת מחול מודרני בת שבע מהבית ספר ומישהו התחיל להצביע על השחקנים עם לייזר אדום והמורים כעסו ולא מצאו מי זה
פאדיחת השבוע: החלקתי על המטריה של אחותי ונפלתי על הברך חזק
דבר מוזר שקרה השבוע: סדר פסח בכיתה
שיר השבוע של אטל: I Feel Like Dancin'
שיר השבוע בכללי: Blessed With A Curse
להקת השבוע: BRING ME THE HORIZON
דיסק השבוע: Dirty Work הפסקול של "מופע האימים של רוקי"
ציטוטיישן: אין, לא זוכרת...
סרט השבוע: אומץ אמיתי
תגלית השבוע: ההפסקה שטניס עזרה לי להשתפר
התחדשות השבוע: שרשרת של ג'ק סקלינגטון
התמכרות השבוע: משחקי קלפים
מאכל השבוע: גלידת בן אנד ג'ריס (בטעם קפה)
משקה השבוע: קפה
אדם השבוע: אמא שלי שקונה את DW וחברה שקנתה לי שרשרת של ג'ק סקלינגטון
תמונת השבוע:
שבוע טוב לכולן

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כל הכבוד על הציונים ../images/Emo47.gif

I Feel Like Dancin'
הדבר המצחיק
שבוע טוב

dafnashz

New member
כל הכבוד על הציונים ^^

זה ממש לא יפה שעשו את זה בהופעה.....

purpleminnie

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

זה היה ממש מגעיל, אבל מצחיק ברמות, זה היה לכמה שניות

TheOneNoa

New member
סכמ"ש!

השבוע במילה אחת: קצר דבר טוב שקרה השבוע: התקבלתי לתקשורת! דבר רע שקרה השבוע: מישהו שלא דיברתי איתו חצי שנה נזכר בי פתאום והחליט חברה שלו זרקה אותו בגללי ><" דבר מצחיק שקרה השבוע: חברה שלי הוציאה מהתיק תחבושת וראיתי את זה והתחלתי להישפך מצחוק ואז גם היא וצחקנו חצי מהשיעור בגלל זה והמורה שאלה אותנו למה אנחנו צוחקות ולחשתי "כי הרחם שלה מדמם" פאדיחת השבוע: אני לא חושבת שקרה משהו השבוע O: דבר מוזר שקרה השבוע:ידיד שלי מדבר איתי עכשיו על מחזור! שיר השבוע של אטל: Time Bomb בסימיליש!! שיר השבוע בכללי: Fool With Draems להקת השבוע: פראמינג הנלי *-* דיסק השבוע:נייטמר של אוונג'ד ציטוטיישן: "הרחם שלה מדמם" סרט השבוע: The ROcker תגלית השבוע: ילדים קטנים ששרים לך בטלפון זה חמוד! התחדשות השבוע: כלום \= התמכרות השבוע: פרמינג הנלי מאכל השבוע: סלט משקה השבוע: לימונדה *-* אדם השבוע: חברים שלי תמונת השבוע: הכלב המתוקי שלי!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif איזה כלב חמווווד ../images/Emo99.gif

הדבר המצחיק
שבוע טוב

purpleminnie

New member
איזה מאמי *-*

ברכות על זה שהתקבלת לתקשורת
הדבר המצחיק, הדבר המוזר והציטוט
השירים, הדיסק, הלהקה, ההתמכרות. שבוע טוב וחופש נעים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שלישית [?] ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: נחמד
דבר טוב שקרה השבוע: במילה אחת - יום חמישי. אני פשוט לא זוכרת שום דבר חוץ מהיום הזה
ואת האמת... זה היה היום הכי טוב שהיה לי השבוע XD הלך לי ממש טוב במבחן בהיסטוריה, ואני מקווה לקבל ציון גבוה
המורה שלי לביולוגיה לא הגיע - וזה קורה פעם ראשונה, כי הוא כל הזמן בא ! >< קיבלתי 80 בבגרות D באנגלית, מה שעובר שעכשיו רישמית יש לי 4 יחידות
קיבלתי עובר במתכונת האחרונה באנגלית, כשבפעם הקודמת נכשלתי XD היה לי ולחברות שלי תרגול עם המורה לאנגלית והיה כ"כ מצחיק. פעמיים באר שבע - אחת עם חברות, ואחת עם ההורים :) אבא שלי [
] אמר שהוא יזמין לי את הדיסק החדש של אטל
אה, ולא קשור ליום חמישי אבל... קיבלתי 108 במתכונת במתמטיקה
דבר רע שקרה השבוע: מבחן בהיסטוריה [למרות שהלך טוב]
מבחן במחשבת ישראל.
שיר השבוע של אטל: I Feel Like Dancin
אני לא מפסיקה לשמוע אותו, אני חורשת עליו כל היום XD
שיר השבוע בכללי: 30STM - A Beautiful Lie
להקת השבוע: All Time Low
דיסק השבוע: Dirty Work
ציטוטיישן: ~ שיעור תנ"ך ~ המורה: "כל הספר צריך להאכל". ילד מהכיתה שלי: "אז שיהיה לך בתאבון !" ~ תגבור באנגלית ~ המורה: "אני חושבת שאתן צריכות להיות מורות !" אני: "באמת ? כמה את מרוויחה אם זה כ"כ טוב ?" המורה: "עזבו... זה סודי, תרדו מהרעיון"
~ גם בתגבור, מדברים עם המורה על הבנים הקטנים שלה ~ אני: "אולי תביאי בתגבורים בחופש את הילד הקטן שלך ?" המורה: "מה פתאום ? אתם תקלקלו אותו !" אני: "והשני שאמרת שהוא כבר מקולקל ?" המורה: "רק חסר לי שהוא יתקלקל בגללכם יותר" XD
התחדשות השבוע: בגדים לבת מצווה של בת דודה שלי
אדם השבוע: אבא שלי
חברה טובה שלי
תמונת השבוע: תמונה מאילת, סתם כי הוא נורא חמוד
- - - שבת שלום.

TheOneNoa

New member
חחחח הציטוטים!

התמונה ממש יפה! וכל הכבוד על הבגרות!

purpleminnie

New member
אחלה של יום חמישי ../images/Emo6.gif

השירים, הלהקה והדיסק
הציטוטים תתחדשי על הבגדים
כל הכבוד על הציונים תמונה חמודה שבוע טוב וחופש נעים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחח ../images/Emo6.gif

תודה :) שבוע טוב, וחופש מעולה

dafnashz

New member
סכמ"ש

זה הולך להיות ארוך כי זה גם מהשבוע של פורים, לא זוכרת למה לא עשיתי אז וגם משבוע שעבר שהייתי בפולין השבוע במילה אחת: מדהים (בגלל הנסיעה לפולין) דבר טוב שקרה השבוע: הנסיעה לפולין, הכרתי ילד ממש ממש חתיך מהשכבה שלי, קיבלתי 85 בהיסטוריה (חברים הציון הכי נמוך שלי בהיסטוריה השנה), הייתה לי יומולדת נחמדה, השיר החדש של אטל והשיר החדש של סימפל פלאן הבנות מהקבוצת כדורסל הביאו לי בלונים ועוגה D: דבר רע שקרה השבוע: היה לי משחק והפסדנו, והוא היה ביומולדת שלי. החברות "המדהמות" שלי שכחו את היומולדת שלי ונזכרו להגיד לי מזל טוב רק אחרי סוף השיעור השני. הייתי חולה בימולדת שלי דבר מצחיק שקרה השבוע: יש הרבה: בפורים הייתי בסנטר עם חברים וחברה שלי צבעה את כל השיער לורוד ומלא אנשים שעברו לידנו נגעו לה בשיער ושאלו אם זה אמיתי וגם שתי בנות רצו להצטלם איתה Oם בסנטר (הייתי עם החברה עם השיער הורוד ועוד ידיד) עברנו ליד מישהו שהיה לו קצת כחול בשיער ואז ידיד שלי אומר לו "השיער שלה אמיתי ויותר מגניב משלך" והילד המסכן כזה מסתכל עליו עם מבט מה אתה רוצה ממני. עוד משהו מהסנטר זה שיש ליד חנות אחת מזגן מהתקרה ובאותו יום היה חם אז כל 5 דקות הלכנו לשם, היינו שם 10 דקות והלכנו שוב ואז שוב אחרי חמש דקות הלכנו לשם. בפולין הייתי באוטובוס עם המורה שלי לרובוטיקה (שאני מתה עליו) ועוד מורה אחת. אז חברה שלי כל הטיול ירדה עליהם שיש ביניהם קטע (הם שניהם זורמים כאלו) ולילה אחד אני וחברה שלי יצאנו החוצה וראינו את המורה (הבן) בחדר של המורה (הבת) עם כל התיקים שלו (היו להם חדרים נפרדים) ואז חברה שלי שואלת אותם" קובי (המורה שלי) מה אתה עושה בחדר שלה בשעה כזו עם התיקים שלך" בארוחת ערב אחת אני וחברה שלי הלכנו לקחת עוגה והחלטנו ללכת לשבת ליד המורים של האוטובוס שלנו. ואז חברה שלי אומרת לקובי (המורה לרובוטיקה) "אה קובי היום ראיתי אותך עם מורה אחרת, אסור לך ככה לבגוד במירלה (המורה השנייה)" והוא כולו נהייה אדום, זה היה כל כך מצחיק. בפולין היינו אמורים להיות בחדרים שלנו מ 11 בלילה ולא להסתובב (לא נראה לי היה מישהו אחד שעשה את זה) אז לילה אחד עוד כמה אנשים באו לחדר שלי ושל חברה שלי. ב1 הם רצו ללכת אז שפתחנו את הדלת אנחנו רואים את שני המורים של האוטובוס שלנו עומדים בחוץ יחד. ואז הם מסתכלים עלינו, אחת מהחברות שלי ברחה לחדר שלה (כי היה אסור להם להיות אצלנו) ואז החברה שאיתי בחדר (זו שתיד יורדת על המורים) אמרה "מה אתם עושים בשעה כזו מאוחרת ביחד" את זה סיפרו לי: יש לי ידיד (שלא היה איתי באוטובוס) ויש ילד אחד שהם פשוט לא מסתדרים והם בריב בערך כל החים שלהם. אז הם היו באוטובוס ולידיד שלי היה את החטיף הזה של הדגים (לא חטים דגים, רק בצורת דגים) אז כל ילד שנכנס לאוטובוס לקח ממנו קצת. אז הילד שהוא שונא בא ורצה לקחת גם אז ידיד שלי לא נתן לו, ואז הילד שהוא שונא פשוט לקח לו את השקית ומעך את "הדגים" ואמר "אם אני לא מקבל גם אתה לא".....אנשים דפוקים עוד משהו שסיפרו לי: יש ערב אחד שהוא בכתה עם חברות שלי אז הוא סיפר לנו ששהיה לנו זמן חופשי הוא רצה לקנות מששהו ואז הווא שאל את המוכר "how much is it? "ten" "כמה זה ten שמונה?" פאדיחת השבוע:היו לי מלא בפולין אבל אני פשוט לא זוכרת דבר מוזר שקרה השבוע: בסנטר אני וחברה שלי הלכנו (זו עם השיער הורוד) ואז שני ילדים בכתה ט בערך באים אלינו ואחד שואל אם אנחנו רוצות להזדיין איתו ואמרנו לא והוא התחיל לעצבן, לא משנה. אחר כך ראינו אותם שוב (אה זה ששאל אותנו לא היה חתיך אבל החבר שלו כן) והוא שוב שאל אותנו אז חברה שלי אומרת לו "כן אבל עם חבר שלך לא איתך שיר השבוע של אטל: i feel like dancin שיר השבוע בכללי:simple plan - can't keep my hands off you maroon 5- misery scouting for girls - she's so lovely שני השירים האחרונים היו השירים של פולין וכל יום אני וחברה שלי שמענו אותם בבוקר להקת השבוע: scouting for girls maroon 5 אני וחברה שלי חרשנו עליהם בפולין דיסק השבוע: הדיסק החדש של מארון 5 והדיסק של scouting for girls שאין לי מושג איך קוראים לו ציטוטיישן: לפני הנסיעה לפולין היינו צריכים לטוס עם מורה אחרת ולא עם המורה שלי לרובוטיקה. עכשיו יש לי ילד איתי בכתה ברובוטיקה שהיה איתי גם באוטובוס והוא ממש מעצבן (קוראים לו טום) (המשלחת שלנו הייתה מורכבת מ 8 אוטובוסים) שאמרנו למורה שלנו שהוא איתנו באטוטבוס (הייתי באוטובוס עם החברות שלומדות איתי רובוטיקה) הוא אמר כזה "כן ראיתי שכל החברוה מרובוטיקה באוטובוס אבל למה לא יכלתם לסדר שטום לא יהיה איתנו" סרט השבוע: באוטובוס בפולין המדריך הראה לנו סרטים אז היה הבריחה מסוביבור אחד על אישה פולניה שהצילה ילדים יהודים מהגטו (אני לא זוכרת את השם) ניצחון הרוח (או משהו כזה) תגלית השבוע: הילד החתיך מהשכבה שלי, אני לא מאמינה שלא ראיתי אותו לפני התחדשות השבוע: 3 לקים , שתי גופיות, שתי חולצות וסווצרט (מפולין) שרשרת ועוד שרשרת מפולין התמכרות השבוע: M&M מאכל השבוע: מקדונלדס. כל פעם שהייתה לנו הזדמנות בפולין לקנות אוכל אז אכלנו מקדונלדס משקה השבוע: קפה אדם השבוע: החברות מהכדורסל תמונת השבוע: זהו נראה לי....

purpleminnie

New member
../images/Emo45.gif ילדים חתיכים מהשכבה

אני לא יודעת איך זה אצלך, אבל אצלי קשה למצוא אותם
הדבר הטוב, כיף לך, אני אף פעם לא קיבלתי בלונים ליום הולדת. אני ממש יושבת וצוחקת פה על הדברים המצחיקים, נשמע שהיה לך ממש כיף בפולין.
השירים (כולם), הלהקות והדיסקים
הציטוט תתחדשי, כל כך הרבה דברים
M&M קפה, מקדונלס. יש לי שתי שאלות
כמה זמן היית בפולין? וגם הטיול לא מדכא וקשה נפשית? כי זאת בעיקרון הסיבה העיקרית למה אני לא רוצה ללכת, אבל זה נשמע כיף איך שאת מספרת, אז אולי זה פחות כבד ממה שאני חושבת... יש לי עוד כמה שנים לחשוב על זה

למעלה