סלב השנה
השאלון-תחרות

שלי פאר

New member
../images/Emo41.gifסלב השנה ../images/Emo47.gifהשאלון-תחרות../images/Emo106.gif

היום (כי מחר *שזה עוד חצי שעה) השאלון סלב יהיה קצת שונה. בהמשך לאנשי השנה ששודר עכשיו בערוץ 2 (ואני לא ראיתי כי ישנתי) הפעם אתם תהיו סלב גזענים. אבל לא גזענים במובן הרע. אתם פשוט צריכים לבחור את אנשיי השנה שלכם ולדרג אותם לפי מקומות למשל: זמר השנה: מקום ראשון מקום שני מקום שלישי יאלה תענו אוהבת אתכם! אתם אנשי השנה שלי! של"י

שלי פאר

New member
הקטגוריות:

זמר השנה זמרת השנה להקת השנה שחקן השנה שחקנית השנה הצגת השנה תוכנית הטלויזיה של השנה שיר השנה השיר המעצבן של השנה השחקן המעצבן של השנה השחקנית המעצבנת של השנה ספורטאי השנה התוכנית המעצבנת של השנה תגלית השנה במוזיקה תגלית השנה במשחק תגלית השנה בטלויזיה מופע השנה די וי די השנה אכזבת השנה בבידור קליפ השנה הקליפ הגרוע של השנה איש השנה שלכם

שלי פאר

New member
אשת השנה עונה:

זמר השנה: עברי לידר, דודו טסה, עידן יניב, קובי פרץ זמרת השנה: מירי מסיקה, קרן פלס להקת השנה: גיים בויז שחקן השנה: יהודה לוי, עופר שכטר, גיא אריאלי שחקנית השנה: לירז צרכי, ורד פלדמן, סיגי (מהאלופה. אני פשוט לא זוכרת איך קוראים לה במציאות..) הצגת השנה: דפנה ודודידו (אני אישית ממש נהנתי שם) תוכנית הטלויזיה של השנה: האלופה, ילדות רעות שיר השנה: (אמאאאאאאאאא קשה לי לבחור...) אני לא עונה! השיר המעצבן של השנה: כשאתה כאן-נינט טייב השחקן המעצבן של השנה: מייקל לואיס השחקנית המעצבנת של השנה: מיטל גל, עדי הימבלבוי ספורטאי השנה: התוכנית המעצבנת של השנה: מזרח תיכון חדש תגלית השנה במוזיקה: קרן פלס, איה כורם תגלית השנה במשחק: ורד פלדמן תגלית השנה בטלויזיה: מופע השנה: עידן יניב בנצרת עילית שר 2 וחצי שירים די וי די השנה: הדי וי די לייב של עברי לידר אכזבת השנה בבידור: הבידור עצמו הוא אכזבה השנה קליפ השנה: איתי-קרן פלס, בדיוק בזמן-דודו טסה הקליפ הגרוע של השנה: זה לא אותו דבר- עברי לידר (תסלחו לי כן, אבל קליפ מעפן!) איש השנה שלכם: עברי לידר

RTur

New member
עונה:

זמר השנה: 1. דודו טסה 2. שי גבסו 3. הראל סקעת זמרת השנה: 1. קרן פלס 2. קרן אבראשי 3. איגי וקסמן להקת השנה: 1. הדורבנים 2. סינרגיה 3. הג'ירפות שחקן השנה: 1. אבי קושניר 2. מוסקו אלקלעי 3. גיא לואל שחקנית השנה: 1. לירז צ'רכי 2. מיה דגן 3. ורד פלדמן הצגת השנה: 1. ברנשים וחתיכות 2. שלמה המלך ושלמי הסנדלר 3. המפיקים (?) תוכנית הטלויזיה של השנה: 1. האלופה 2. משחק מכור 3. רוקדים עם כוכבים שיר השנה: 1. הדורבנים - כל מה שרצית 2. דודו טסה ורוני אלטר - מעליות 3. דודו טסה - לולה השיר המעצבן של השנה: 1. נינט - כשאתה כאן 2. בית הבובות - למעני 3. בית הבובות - סיגפו השחקן המעצבן של השנה: 1. מייקלואיס השחקנית המעצבנת של השנה: 1. מירב גרובר (היא לא באמת מעצבנת.. רק הדמות שלה חח) ספורטאי השנה: 1. שחר פאר 2. אלכס אברבוך התוכנית המעצבנת של השנה: 1. מזרח תיכון חדש
תגלית השנה במוזיקה: 1. קרן פלס תגלית השנה במשחק: 1. ורד פלדמן תגלית השנה בטלויזיה: אין לי שמץ חח מופע השנה: 1. דודו טסה - לולה 2. עברי לידר - זה לא אותו דבר די וי די השנה: 1. עברי לידר אכזבת השנה בבידור: 1. נינט חחח קליפ השנה: 1. הדורבנים - כל מה שרצית 2. דודו טסה - לולה הקליפ הגרוע של השנה: 1. דין דין אביב - מוכרת לי מפעם איש השנה שלכם: 1. הדורבנים!

../images/Emo3.gif

זמר השנה: דודו טסה, דן תורן, אביב גפן, שי גבסו. זמרת השנה: קרן פלס, קרן אבראשי, איגי וקסמן, איה כורם. להקת השנה: סינרגיה, דפנה והעוגיות, בית הבובות. שחקן השנה: אסי דיין, ברור
. שחקנית השנה: נמ, לא יודעת. הצגת השנה: כנ"ל. תוכנית הטלויזיה של השנה: מועדון לילה, עושים צחוק. שיר השנה: יש כ"כ המון, קשה לבחור :] השיר המעצבן של השנה: זקוק לך- קובי פרץ, סוכריה- רוני סופרסטאר. השחקן המעצבן של השנה: לא יודעת. השחקנית המעצבנת של השנה: אין. ספורטאי השנה: אנדי רם
. התוכנית המעצבנת של השנה: לא יודעת. תגלית השנה במוזיקה: קרן פלס. תגלית השנה במשחק: המ, לא יודעת
. תגלית השנה בטלויזיה: אנאערף, די
. מופע השנה: ברור שעברי- זה לא אותו דבר. די וי די השנה: עברי לידר LIVE אכזבת השנה בבידור: לא יודעת. קליפ השנה: סינרגיה- מרגיש אחר. הקליפ הגרוע של השנה: זקוק לך- קובי פרץ. איש השנה שלכם: אח שלי
.

למעלה