"סמולוויל"- הפרק השבועי !

shawn 1

New member
../images/Emo41.gif "סמולוויל"- הפרק השבועי ! ../images/Emo41.gif

היה פרק באמת טוב. אבל לא הבנתי כמה דברים. 1- למה לא הראו מה נסגר עם בריג'ט ? הרי שבוע שעבר סיימו בכמו מתח כזה איתה ועם האבן ההיא.... שאגב, לא הבנתי מ זה שווםם דבר מהסוף של שבוע שעבר! 2- מישו יכול להסביר לי את הסוף של היום?? אם באמת לקס לא עשה את זה (הלשין על לאנה ועל ג'ייסון) בשביל להגן על לאנה, אז למה הוא שתק בסוף במקום לענות?? 3- מישו הבין לאן לקח לקס את מיקיאיל?? למקום ההוא של כול הנפגעים ממטר המטאורים?? בל ריוו?? מישו יכול לעזור לי? אני לא מצליח להבין כול פרק....

TheCharm

New member
תשובות

1- כי העלילה הזאת, העלילה העונתית (כביכול?), מתקדמת כמו צב. 2- לקס עשה את זה כי הוא מאוהב בלאנה, וזה ההסבר הגיוני שאני יכול לענות עליו, זה גם נראה לי קצת מסביר למה כשאמרו שלקס כבר הודה שהוא מאוהב בה לא ידעתי על זה, אולי כי זה היה למעשה ספוילר בזמנו. 3- אוקיי, תראה, עכשיו ברצינות. מה שאתה רואה זה מה שאנחנו רואים. אתה רוצה הרי תשובת נטולת ספוילרים, נכון? אם לא ידעת, ספוילרים זה מידע על העתיד. מה שאתה בעצם שואל בשאלה שלך זה חיפוש אחר מידע על עתיד הסדרה, אבל אם אתה לא רוצה ספוילרים, זה יהיה קצת מסובך. פשוט לראות ולהינות, עד שנגלה מה קרה שם. חוץ מזה, היה פרק טוב מאוד. אני חושב שצריך להרחיב את ערעור מערכת היחסים של ג'ון וקלארק, כי אולי זה הזמן להתחיל להרוס מערכות יחסים, אם כבר החליטו להפריד את קלארק ולאנה עד הסוף. חוץ מזה, לקס מתחיל לעצבן. דו-פרצופיות, זה בסדר, זה מאפיין אותו, אבל זה גם הופך להיות לעוס. ואגב, נורא אהבתי את הקטע שלמעשה מגרש הפוטבול הוא העולם שבחוץ.

shawn 1

New member
מזתומרת "מגרש הפוטבול הוא העולם

שבחוץ"?? וכאילו, כול מה שאני לא הבנתי, גם אתם לא? זה לא בגלל שלא ראיתי תעונות הקודמות?

TheCharm

New member
הכוונה היא

שעל מגרש הפוטבול קלארק עומד בקשיים, כמו למשל אם הכוחות שלו יגרמו לו לנצח במשחק וכו'. וזה בעצם הדגם הקטן לעולם האמיתי, איך הכוחות שלו יתמודדו בחיים שלו.

vand

New member
בקשר לשאלה 3... ../images/Emo58.gif קטן

על פי מה שקראתי די מזמן ב-kryptonsite מה שהראו בסוף הפרק היה מקום שאליו לקס אוסף אנשים שהושפעו מקריפטונייט אולם הכותבים הראשיים של הסדרה לא אהבו את הרעיון והחליטו לזרוק אותו ולכן המקום ההוא לא יופיע שוב בסדרה

TheCharm

New member
מה../images/Emo35.gif עצוב. דווקא היה יכול להיות

אחלה סיפור צדדי.

למעלה