ססמאות לתלות על המקרר

../images/Emo41.gifססמאות לתלות על המקרר

בעקבות ססמתא יוצאת הדופן של ג´ס - 5 דקות בפה - 5 שנים בתחת, ורעיונה של אמא של מיכל לגבי התלייה של הססמא על המקרר, אני פותחת שרשור חדש של ססמאות שיש לתלות על המקרר ולקרוא לפני פתיחתו ופתיחת הפה (פאג´ענות..) אז כל מי שיש לה ססמא, מוזמנת לצרף אותה לכאן..

לא רק ססמאות, גם תמונות!

חוץ ממלאן תמונות של מיכל יש לי מלאן תמונות של עצמי, ע נ ק י ת על המקרר! לפעמים זה עוזר.

קבוע יש לי מגנט של בחורה רזה על

המקרר ורואים כמה זה עוזר לי....נכון. בכל מקרה הרעיון הובן ותמונות לא עוזרות לי בכלל. אני רק מתנחמת בעובדה שכרגע המקרר שלי מלא בדברים לא מפתים בכלל ואפילו בעניין החטיפים הצלחתי להתגבר ולא להכניס הביתה ואני מסתכלת היום על כל מוצר על כמות השומן לפני שהוא נכנס הביתה (רעיון של שומרי משקל). ולעניין סיסמאות: יש אפשרות לתלות תמונה של מזונות כמו למשל פיצה ולידה לכתוב כמה קלוריות יש בה (את תחשבי פעמיים לפני שתוציאי אחת מהמקפיא). כנ"ל לגבי גלידה. ועוד דבר אם כבר בעניין הזה האם ידעתם שמשולש פיצה אחד שווה לסלט ירקות ענקי + 2 כפות גבינה לבנה + ביצה קשה + 2 פרוסות לחם קל מרוח בממרח קלור דיאט + כוס שתיה חמה ועדיין נשאר עודף. כנ"ל לגבי המבורגר עסיסי נוטף שומן + מנה צ´יפס + כוס קולה. גם לזה יש תחליפים אולי לא טעימים כמו המבורגר אבל משביעים.

טלאפ

New member
ולי דווקא יש סיסמא טובה אבל לא לדיא

?I HAVE P.M.S. AND A GUN, ANY QUESTIONS (למרות שכבר מזמן לא היה... בעקבות ההריון והלידה, זה נחמד להזכר...

למעלה