ספויילרים בפורום - נא לקרוא

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif ספויילרים בפורום - נא לקרוא

היות ונושא הספויילרים המופיעים בלי אזהרה ממשיך וחוזר בשרשורים השונים, אני נאלץ שוב להציק לכם בעניין הזה. כל הרעיון של ההודעה הזאת הוא לשפר את ההתנהלות שלנו בפורום, לכן גם אם זה ייצא קצת ארוך - אני מקווה שתקראו ותקחו את זה בהבנה. בפורום כמו שלנו, שעוסק בסדרה המשודרת בהפרש של למעלה מארבע שנים מארה"ב, וכאשר כל אחד מאיתנו יכול לקפוץ לאתר של CBS ולראות מה יקרה בעתיד - חשוב מאוד להקפיד על עניין הספויילרים. רוב האנשים כאן כנראה קוראים אותם ממילא, ועדיין - אפילו אם יש כאן רק מישהו אחד שלא קורא - שווה להשקיע עוד שנייה בהודעה ולסמן אותה כדי שגם הוא או היא יוכלו להמשיך לבקר כאן בפורום בהנאה. יש הרבה אנשים שלא רוצים לדעת מה יקרה בעתיד, והדוגמא הטובה ביותר שאני יכול לתת לכם הוא רונן (רונני2001) שקרא כאן כמה דברים שהוא לא רצה לקרוא (הוא אחד מאותם יחידי סגולה שלא רוצים להרוס לעצמם את המתח) ולכן הוא לא ממש מבקר כאן בזמן האחרון. אני בטוח שהוא לא היחיד, והוא בטח לא האחרון. גם אנשים חדשים שאולי קוראים את ההודעות (או יקראו אותן בעתיד) וחושבים להצטרף אלינו יכולים להימנע מזה אם לא נקפיד על הנושא. אני יכול להתחיל למחוק הודעות, אבל תסכימו איתי שלא לשם כך התכנסנו, זה לא מתאים לפורום שבנינו כאן וממש לא צריך להגיע לזה בגלל עניין כל כך פשוט. בקיצור, הקפידו לסמן בכותרת הודעה שמכילה מידע על עלילה עתידית (אפילו אם זו רק שאלה על עלילה כזו) או
או "ספויילר" או (S) או כל צורה אחרת שתגרום לאנשים שלא רוצים עתידות להבין שההודעה הבאה היא מחוץ לתחום עבורם. אתם מוזמנים לנצל את השרשור הזה לתגובות, שאלות, טענות ואי-הבנות בנושא.

Dawn12

New member
פשוט מאוד

כותבים | ספוילר | (בלי הרווחים) ותקבלי
בעיקרון זה נמצא יחד עם כל האייקונים של תפוז באפשרות "סמיילים וסימנים לנושא" שתמצאי במסך שבו את כותבת את ההודעה.

dviridit

New member
ליד המקום לכתיבת נושא ההודעה יש לך

סמיילים וסימנים לנושא. ביניהם ישנם הסימן ביחד עם המילה ספוילר.

ים כחול

New member
אתה צודק במליון אחוזים !!!

צטערת אם זה פעם התפקשש לי .... קורה במשפחות הטובות ... לפעמים כלכך הרבה פעמים מדברים על מקרה שיגיע... ששוכחים שזה צריך להיות בספויילר . מבטיחה לשים לב יותר לעניין !!

Pete® Pan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif (רונני2001)

אני רונני2001 (שיניתי מזמן את שם המשתמש שלי...) גיליתי כאן מלא דברים לצערי, בין היתר ש (
אזהרה! ספויילר, אני עומד לכתוב כאן מה גיליתי) - שיש מצב שלשרון ולוויקטור יהיה רומן בעתיד, גיליתי שכריס ומייקל יהיו חברים טובים בעתיד (גיליתי את זה עוד הרבה לפני שהיה ביניהם דיבור על יחסי עבודה), גיליתי שמאק ובילי יתנשקו בפעם הראשונה בטקס הסיום שלהם... גיליתי עוד מלא דברים וכל זה מקריאה של דברים אקראיים שנכתבו פה בלי אזהרה... זה על הפנים... (חחח! מוזר - נכנסתי לפה עכשיו אחרי המון זמן וזו ההודעה שאני נתקל בה... אני מתחיל לקרוא את מה ששחר (
) כתב וחושב על הודעת התגובה שאני עומד לכתוב כשפתאום אני רואה שהוא כתב את מה שהיה איתי פה... חחח
) דרך אגב, אני מתגעגע אליכם מאוווווד!!! רונן...

junny

New member
רונני

גם אני מתגעגעת אליך... וכל כך חבל לי שעזבת אותנו מסיבות כאלה... בהחלט היית אחד מהתורמים הגדולים לפורום אם הזקתי לך בצפייה בצח"מ אני מתנצלת אלפי פעמים

Pete® Pan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

איזה מאאאאאמי!!! הכל בסדר... לא נורא...

python 4

New member
רוננננננננננייי!!../images/Emo24.gif

כמה טוב שחזרת אלינו!

python 4

New member
אתה צודק מליון אחוז.

גם אני החלטתי להימנע מספויילרים. זה סתם הורס. שחר, לדעתי אתה לא צריך לחשוש למחוק ומייד הודעה שיש בה ספויילרים והיא לא מסומנת. הרי בתור מנהל תפקידך הוא להקפיד שישמרו על כללי הפורום, וזה אחד מהכללים החשובים ביותר של הפורום, בדיוק כמו שהיית מוחק הודעה שמכילה שפה גסה או פגיעה במישהו אחר. לא ככה?

Dawn12

New member
בהחלט ככה

העניין הוא שברוב היום (וברוב הזמן) אני לא נמצא בפורום כדי לראות איזה הודעות ושרשורים עולים, ולכן חשוב שאחרים יקפידו על זה. אם זה לא ילך אני אאלץ להתחיל למחוק.

למעלה