ספיישל האישה הכי יפההה

JOYE האחת

New member
../images/Emo41.gifספיישל האישה הכי יפההה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אני מזמינה את כולכם לבוא להצביע ולהשפיעעע... על הבחירה של האישה הכי יפההההההה!! בינהן נמצאת ג'ניפר לופז
. מה שנישאר לכם לעשות הוא להיכנס לספיישל...לבחור את 10 הנשים הכי יפות לפי דעתכם!!!....ולשלוח לי את זה במסררר... ובאותו השרשור אתם מוזמנים לעלות תמונות של ג'ניייייייי וכל מפורסם אחר מהרשימההה... בואו לעזור לג'ניפררר לופז לזכות בתואר הנחשק... בהצלחהההההההה
מחכה לכם=

היא כל כך...כל כך האישה הכי יפה בעולם../images/Emo99.gif

ועשיתי שאלון כזה בפורום נלי חח וחפרתי להם על זה כבר :)

QueIronia

New member
לך תעשה פוזות במקום אחר

"השרירים תפוסים לי"... יאללה!

לא ציפיתי ליותר../images/Emo6.gif

לא קרה לך שנתפסו לך השרירים? טוב, לא נורא... כל יום לומדים משהו חדש

אליעד699

New member
עלוב ביותר!!

איפה שרה מישל גלר ברשימה הזאת?? קייט בוסוורת'?? האנורקסית המגעילה הזאת ועוד המון נשים שלא מגיעות לציפורניים של שרה וג'ן.. חחחחחחחחחחחחח דולסה מריה?? דומה לילדה פריקית בת 15 עלק האישה הכי יפה..!!! שתיגמל ממציצת אצבע אח''כ שתהיה ברשימת הנשים הכי יפות

מצטער להיות כזה רע

אבל שרה מישל גלר לא מתקרבת לקרסוליים של המועמדות.. והיא נראית נחמד והכל אבל אין לה מה לחפש ברשימה הזאת כי היא אפילו לא הכי יפה בעיר שלה אז בטח לא בעולם חחח!..

אליעד699

New member
היית מת!!

והכותרת לא תואמת את מה שיש בתוך ההודעה.. "מצטער להיות כזה עיוור" זה יותר מתאים

חח פאתט.. שב ברעש../images/Emo67.gif

לא יודע מי עבד עלייך שהיא נראית טוב כי כיעור יותר יפה ממנה חחח ואתה הדבר היחיד בעולם שאי פעם שמעתי שמעריץ דבר שנקרא שרה מישל גאלר

שרה דווקא יפה

ולפי דעתי אם כבר, בר רפאלי לא יפה... נראה בכאילו שאמא שלה הפליצה אותה היא גיהצה לה ת'פנים עם מגהץ... עוד שבר הייתה קטנה היא הייתה איכשהו חמודה, עכשיו היא מכוערת

אליעד699

New member
סע סע ימסכן

אידיוט!!! כשמישהי מהרשימה שם תגיע לרבע של שרה תדבר "שב ברעש". ילד מסכן

למעלה