ספיישל נעדרים

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifספיישל נעדרים../images/Emo41.gif

כל סוף שבוע(שיתאפשר לי) חשבתי שיהיה נחמד לעשות ספיישלים על סדרות שונות(עם מידע על העלילה, דמויות, איך הכל התחיל וכו') והחלטתי הפעם להתחיל בנעדרים בגלל העובדה שיש איזה פרט שעלול להפתיע אתכם(הכניס אותי לשוק) וחשבתי שיהיה נחמד אם תגלו אותו בשרשור הזה.
רעיון הסדרה: נעדרים(1-800-Missing כשבעונה השניה קוראים לה רק Missing), היא תוכנית טלוויזיה קנדית שמתרחשת בארה"ב וזה מתרכז בג'ס מסטריאני(המגולמת ע"י קתרינה סקורסונה), אישה בשנות ה-20 לחייה אשר מקבלת כוחות על טבעיים אחרי שהיא מוכת ע"י ברק
היא מועסקת בידי כוח משימה מיוחד של האף בגלל שיש לה חזיונות שאחרי שמפרשים אותם מגלים שהם מכילים רמזים שיעזרו לה למצוא אנשים נעדרים.
יש לציין שהסדרה מבוססת על סדרת הספרים(1-800-WHERE-R-YOU) שעשתה מג קאבוט(המחברת של סדרת "יומני הנסיכה" וכו' שאם תחפשו בקרדיטים בפתיח של נעדרים תראו שהיא כתובה שם) אז כן תתפלא הסדרה מבוססת על ספר(ושם בחמשת הספרים באמת יש נערה בשם ג'ס עם יכולת למצוא נעדרים
) http://en.wikipedia.org/wiki/Image:1800Missing5.jpg
הצוות ושינויים בו: הסדרה החלה כשגלוריה רובן גילמה את ברוק הסלט, השותפה הספקנית של ג'ס. כוכבים אחרים של הסדרה שהשתתפן בעונה הראשונה כללו את ג'סטינה מקאדו כסני אסטרדה, ודין מקדמורט כאלן קוייל. בעונה השניה, שינויים משמעותיים(בין היתר) בצוות השחקנים נעשו. הקונספט של הסדרה דיי השתנתה. השותפה של ג'ס השתנתה לניקול סקוט(המגולמת ע"י ויויקה א. פוקס), מי שלקח את מקומה של סני היה כוכב מ"כל ילדי", מארק קונסוולוס וג'סטין לואיס שקיבל את התפקיד של העוזר המנהל ובמילים אחרות ג'ון פולוק. עדיין הייתה חשיבות בסדרה לכוחות של ג'ס אבל ישנה יותר התייחסות כעת לשאר הדמויות.
סופה של הסדרה: הפרק האחרון של הסדרה שודר ב-5 לפבואר, 2006 לצד שותפתה של הסדרה, רפואה שלמה(שהסתיימה באותה שנה בערך כנראה באפריל 2006) , הגיעה לעולם הידיעה שנעדרים בוטלה אחרי 3 שנים מוצלחות שהיא רצה. לייפטיים(מי שיצרה ושדרה את הסדרה), אמרה שהסדרה "run its course." יענו שהיא עשתה את המסלול ומיצתה את עצמה אך תתנחמו בכך שהעונה השניה של הסדרה יצאה ב-DVD
כעת משסיימתי לדבר על הסדרה בכלליות אני תיכף אשים כמה ציטוטים מצחיקים/זכורים ואז אתחיל לדבר על הדמויות והשחקנים שלה.

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifכמה ציטוטים מצחיקים וזכורים../images/Emo41.gif

FBI Agent Nicole Scott: A guy wants out of a woman's room, he'll do anything. FBI Agent Antonio Cortez: Have you seen this woman? FBI Agent Nicole Scott: Oh, that's right, you think she's hot. FBI Agent Antonio Cortez: No, well, you know, I just wanted to give you a full description... of what she looked like. Do I personally think she's hot... no. FBI Agent Nicole Scott: But other people do? FBI Agent Antonio Cortez: I don't know, I mean you know she's blonde, and she has that thing, and she's - she's - she's cute, but she's not my type. FBI Agent Nicole Scott: So who's type is she? FBI Agent Antonio Cortez: Other people's. FBI Agent Nicole Scott: Ah, other people. Jess Mastriani: We have a missing man. George Wright, 35 years old, six foot five, 190 pounds. He vanished from his hotel room where he was with a hot woman. FBI Agent Nicole Scott: A hot woman? Who said so, Antonio? FBI Agent Nicole Scott: Okay look, calm down. Jess Mastriani: Easy for you to say, you were not grabbed by a hand from the grave! FBI Agent Nicole Scott: Neither were you, it was just a vision. Jess Mastriani: No! They're not visions until you know they're visions, when it happened it was a hand from the grave. [sighs] Jess Mastriani: It felt really cold. FBI Agent Nicole Scott: Was there anything else? Jess Mastriani: I don't want to talk about the vision . I want, I want a job in the food service industry. Something involving French fries and paper hats and no hands coming out of the ground! FBI Agent Nicole Scott: Maybe it has something to do with the case, Jess. Jess Mastriani: And maybe I was at Janey's funeral, who I couldn't stand, but she was shot and killed, so I feel guilty, and so now she's going to haunt me forever! Maybe that, Nicole Janey Cooper: Would you like a muffin? Jess Mastriani: Oh, my God! Janey Cooper: I make them myself. Jess Mastriani: You're dead! Janey Cooper: Try one. Jess Mastriani: I don't want a muffin! Janey Cooper: You have to be careful on this job, it could get you killed. Jess Mastriani: No, it *did* get you killed, you're dead! Janey Cooper: I'm not dead. If I were dead I wouldn't be able to look you in the eye and tell you, you are screwing up again. Jess Mastriani: Hey, how is he? FBI Agent Antonio Cortez: Who, Pullock? Jess Mastriani: Yeah. FBI Agent Antonio Cortez: Weird. Jess Mastriani: Like usual? FBI Agent Antonio Cortez: No, weirder. Jess Mastriani: Oh. Good Assistant Director John Pollock: All right. Get the name of everyone who wants to leave. Jess Mastriani: And...? Assistant Director John Pollock: Arrest them. FBI Agent Nicole Scott: What for? Assistant Director John Pollock: They don't want to talk to me, they're suspects.

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifדמות-ג'ס מסטריאני(עונות 1-3)

מגולמת ע"י קטרינה סקורסונה: מידע על השחקנית: קתרינה סקורסנה(כן עשיתי טעות בהודעה הראשית וזה קטרינה ולא קתרינה) היא שחקנית קנדית שנודלה ב-16 באוקטובר, 1981 בטורנטו, אונטריו, קנדה. והיא הילדה האמצעית מתוך 5 במשפחה שלה. יש לה שתי אחיות תאומות מבוגרות, אחות צעירה יותר ואח. קאט או קאת חח למדה באקדמיה של קרדינל קרטר לאומנום בטורנטו מתי שהיא כיכבה ב"אולקהומה" ובעוד כמה הפקות. בנוסף היא הלכה לקולג' בטריניטי וב-2005 היא סיימה את לימודיה באוניברסיטה של טורנטו איפה שהיא למדה ספרות, השוואה בין שפות(טוב לא בטוחה שתרגמתי את זה נכון אז) = comparative religions וגם תואר ב poli-sci(תשאלו את ההורים מה זה חח) ההופעה הראשונה של קטרינהבטלוויזיה הייתה בתוכנית ילדים קנדית מר דרסאפ(יש לציין ש-DressUp בדרך כלל הכוונה ללבוש אז אולי זה קשור בזה קצת), באותה תוכנית קטרינה הייתה אורחת קבועה. התוכנית שבה עשתה קטרינה את הפריצה למסכים הייתלה בנעדרים שם היא מגלמת את ג'ס ושאר הפרטים בפירוט על הדמות בהמשך. אגב קראתי איפה שהוא שאחותה של קטרינה(גם שחקנית), שיחקה באחד מהפרקים של נעדרים וגם אח שלה אם אני זוכרת נכון. הנה אגב תמונות מההופעה של קטרינה ב"מר דרסאף": http://www.g2creations.qc.ca/powerplay/caterina/csdressup.html היא כזו חמודה שם!!!!!!!!!!!!!!! אתר מעריצים עליה: http://www.caterinascorsone.net/ עוד אתר: http://www.g2creations.qc.ca/powerplay/caterina/caterina.html לפילימיוגרפיה(יענו רשימת הסרטים וכו'): http://www.imdb.com/name/nm0778741/ מידע על הדמות-ג'ס מסטריאני(כפי שזו גילמה בנעדרים): הסוכנת המיוחדת ג'סיקה מסטריאני רצתה לתפוס את מקומם של הוריה במסעדה באינדיאנה אבל מתי שמוענקים לה החזיונות(אחרי שזו נפגעת ע"י ברק), שעוזרים לה למצוא אנשים נעדרים, האף בי אי לקחו אותה בתור "יועצת". ג'ס בילתה שנה בלעזור לאף בי אי וכזה נגמר היא החליטה להצטרף לאף בי אי ולקבל הכשרה להיות סוכנת. במהלך העונה השניה ג'ס התחילה ללמוד את כל העסק בלהיות סוכנת אחרי שג'ון פולוק הפסיק את תקופת המבחן שלה ושכר אותה בתוך סוכנת. מתי שג'ס הייתה חדשה חדשה ועבדה לפי הספר זו עבדה לצד ניקול סקוט שלעיתים קרובות שברה את החוקים ועשתה את מה שהיא חשבה לנכון וזה לא היה תמיד קל אבל בסופו של דבר ג'ס התחילה לסמוך על ניקול בעצות והן נהיו חברות. ניקול אף התייחסה לג'ס כמשפחה שלה פעם או פעמיים. בעונה 3:(ומי שבכל זאת עוד לא ראה את זה שיתרחק מפה! זה יגלה לכם!
וההמשך הוא כאמור למטה) בעונה 3: ג'ס התחילה לקבל יותר שליטה על החזיונות שלה אבל החסרון הזה היה שמישהו המשיך לקפוץ אליהם וזו הייתה ג'ני קופר, סוכנת שהגיע להתמחות בסוכנות. ג'ס וג'ני לא הסתדרו בכלל, ומתי שג'ני נכנסה לחנות ללא גיבוי, זו נורתה בראשו מתה, אך נשארה להטריד את ג'ס בחזיונות. במהלך עונה 3 לא רק שג'ס ביותר בשליטה על החזיונות שלי אבל היא גם התחברה עם קולין מקגיי, סוכן שקיבל אותה אפילו כשזו סיפרה לו על החזיונות. לרוע המזל קולין נשלח כסוכן חשאי למשימות במשך שנה מה שגם לשניים להפרק. אך לא כל התקווה אבדה, במיוחד כאשר ג'ק ברגס, עמית לשעבר, חזר לתמונה. מתי שג'ס נראתה לאחרונה בפרק האחרון לסדרה, היא וג'ק יצאו לשתות משקה.

always be me mc

New member
אה וכדאי גם לציין ש:

היא הייתה מועמדת לפרס ה-Gemini(מה זה? חח) עבור ההופעה הטובה ביותר של שחקנית בתפקיד משנה בתוכנית דרמטית בשם "משחק כוחות" משהו כזה.

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifדמות-ניקול סקוט(עונות 2-3)../images/Emo41.gif

קודם נקדים ונביא לכם מידע על השחקנית המגלמת אותה שהיא ויויקה א. פוקס. ויויקה אנג'י פוקס אשר נולדה ב-30 ביולי, 1964 באינדיאנה היא שחקנית בטלוויזיה ובסרטים. אחרי שסיימה את לימודיה בקולג' גולדן ווסט עם תואר במדעי חברה, פוקס עברה לקליפורניה כדי להיות שחקנית וזו אף הופיעה בתחילה באופרות סבון כגון: ימי חיינו וצעירים חסרי מנוח. אחד מתפקידיה המוקדמים היה כבת של המעצבת אופנה פטי לאבל , צ'רליס קאמברלין בתוכנית של רשת ABC שנקרא "Out All Night". היא אף הופיעה כאחותו של ג'ז בתוכנית הלהיט "הנסיך המדליק מבל אייר". הפריצה הגדולה שלה הייתה בסרט בתור החברה החשפנית של וויל סמית' בסרט "יום העצמאות" ומשם היא לוהקה להרבה סרטים אחרים וזכתה להכרת המבקרים על תפקידה בסרט של 1997 הנקרא "מזון נשמה", מה שזיכה אותה בפרס מצד MTV Movie Award ומועמדות ל-NAACP Image Award. בדצמבר 1998 היא נישאה לזמר כריסטופר ארווסט מי שממנו היא גם התגרשה מאוחר יותר ביוני 2002. פוקס גם גילמה תפקידים בסרטים הבאים: Idle Hands, Why Do Fools Fall In Love, ,Teaching Mrs. Tingle, Two Can Play That Game and Juwanna Mann לפני שקיבלה את התפקיד של המתנקשת ורניטה גרין ב-2003 בסרטו של טרנטינו, להרוג את ביל(חלק 1). פוקס גם ניסתה את מזלה במשחק קולות וסיפקה את קולה לתוכניות מצויירות. ב-2004 פוקס הופיעה בפרק בתוכנית המתחיות של אשטון קוצ'ר(Punk'd ) שם החברה ההריונית שלה(טימיקה ארנולד) העמידה פנים שהיא נכנסת ללידה אבל כעסה(אני מניחה שזו ויויקה שכעסה חח) כאשר הפרמדיקים היו מעוניינים יותר בלצלם תמונות מאשר לילד את התינוק. היחסים של פוקס עם הראפר פיפטי סטט הביאו לה התלוצצות מצד מיסי אליוט בשיר" I'm Really Hot", בשירו של The Game "Dreams" ובשירו של פיפטי סנט עצמו בשיר "Get In My Car" וגם בשירו של The Game, "300 Bars and Runnin" שירד שם על פיפטי סנט. יש לציין שגם פוקס הופיעה בעונה השלישית של תוכנית ABC הגירסה האמריקאית לרוקדים עם כוכבים שם היא נפסלה אחרי השבוע הרביעי. פוקס כרגע מככבת(טוב כבר לא אבל נזרום חח) בתוכנית הדרמה של נעדרים ברשת טלוויזית לייפטיים עם קטרינה סקורסונה ומארק קונסיאלוס. כמו כן היא גם המפיקה בפועל של הסדרה(טוב זה נכון). פוקס סיימה ללמוד מביל ספר תיכון של ארלינגטון באינדיאנופוליס . ויויקה הולכת לככב בסרט שיעלה בקרוב(2007/2008) על עלייתה ונפילתה של זוכת הגראמי וכוכבת הפופ והסופרסטאר ויטני יוסטון וכמו כן בעונה ה-6 של תוכנית של HBO שנקראית Curb Your Enthusiasm בתור אמא של איזו מישהי חח ב20 במרס, 2007 ב-10:57 בלילה ויויקה נעצרה בעמק סן פרננדו אחרי שזו עקפה מכונית משטרה בנוסעה במהירות של 80 קילומטרים לשעה והיא נלקחה לכלא היכן שעשתה בדיקות(כנראה לבדוק את רמת האלכוהול) שזו מעל הרמה המותרת. אבל עכשיו לכמה דברים חיובים:
ויויקה זכתה בBlack Film Award על קטגוריית השחקנית הטובה ביותר בסרט "מזון לנשמה"
זו זכתה ב-Image Award על ביצוע יוצא דופן של שחקנית בסדרת דרמה(על נעדרים כן)
למרות שאני חושבת שזה כבר צויין אני אציין שוב. היא זכתה ב-MTV Movie Award בקטגוריית הנשיקה הטובה ביותר על שעשתה בסרט "Independence Day" שחלקה עם וויל סמית'
Universe Reader's Choice Award על התפקיד הטוב ביותר בז'אנר Motion Picture(שכחתי איך קוראים לזה), עבור Independence Day אוקי כעת לסיכום הנה הפילמיוגרפיה שלה(יא היא הופיעה ב"מי הבוס" ו"זהות בדויה" מגניבבב) http://www.imdb.com/name/nm0000407/ (אם אני אמצא אתרי מעריצים אז אני אצרף אותם לפה אח"כ) תמונה
דמותה של ניקול סקוט: הסוכנת המיוחדת ניקול סקוט הייתה יכולה להיות אחת מהסוכנים המובילים של האף בי אי אלמלא מלכוד אחד- יש לה בעיה עם סמכויות. ניקול מוצגת כסוכנת חכמה, מכסחת צורה שיכולה לחשוב בעצמה מה שלא מסתתדר עם השותפה החדשה שלה שהולכת בדיוק לפי הספר, ג'ס מסטריאני. כשהעונות מתקדמות ניקול מכניסה קצת תובנות לשותפה שלה והן נהיות חברות. כמו כן בעונה 2 אנו למדים שהיא גדלה במספר משפחות אומנות אחרי שאימה הכתה את אביה, שהתעלל באימה לפני העינים שלה(ניקול). בעונה הבאה הם ינסו למצוא את אימה של ניקול ועם עזרתו של אנטוניו היא מסיימת בכך שמוצאת אותה והן יוצרות סוג כלשהוא של קשר. ניקול ואנטוניו(וכאן מסופר על העלילה של העונה האחרונה ועל סוף עונה 3 אז מי שלא רוצה לדעת שלא יקרא
): הקוו עלילה הגדול ביותר של ניקול בסדרה חייב להיות הקשר שלה עם השותף אנטוניו קורטז, מאהב לשעבר מעברה מי שהיא לא יכלה לסבול לראשונה אבל מאוחר יולר מתאהבת בו שוב. השניים שומרים על הקשר שלהם בסוד מכולם חוץ מג'ס כיוון שזה נאסר ע"י הבוס שלהם9 אבל בסופו של דבר אי אפשר להחביא את הסוד יותר ופולוק מגלה. אנטוניו מתכוון להחליף משרד כדי שיוכלו להיות ביחד אבל ניקול עוצרת בעדו, אומרת שהיא לא הייתה עושה את זה בשבילו. כשהעונה מסתכמת ניקול קונה בית בשביל משפחתה העתידית ובדיוק בסוף כאשר אטוניו מסכים לחדש את הקשר, בסוף העונה(והסדרה), המכונית של אנטוניו מתפוצצת וזה משאיר אותה מוכת יגון. הפרצוף של ניקול זה הדבר האחרון שהצופים זוכים לראות בסוף הסדרה.

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifדמות-אנטוניו קורטז(עונות 2-3)../images/Emo41.gif

ושוב נתחיל עם מידע על השחקן: מארק קונסואלוס, או מארק אנדרו קונוסואלוס נולד ב-30 למרץ, 1870 בזראגוזה בספרד והוא שחקן בטלוויזיה וסרטים. קונסואלוס נולד ב-זאראגוזה, ספרד לאבות ממצוא מקסיקני. אביו עבד כמחלק עבודה. קונסאלוס חי באיטליה ובארה"ב מאז הילדות. לפני ההחלטה שלו לשחק הוא סיים ללמוד באוניברסיטה בדרום פלורידה עם תואר בשיווק. הוא שיחק תפקידים קטנים בסדרות טלוויזיה לפני שקיבל את תפקיד מטאו סנטוס באופרת הסבון "כל ילדי" בשנת 1995. כששיחק שם הוא אף התאהב במאהבתו על המסך, קלי ריפה, והשניים נישאו במאי 1996. בשנים המשיכו לצלם פרקים לסדרה עד 2002 מתי שקלי רצתה להתרכז יותר בעבודה השניה שלה, כמארחת תוכנית אירוח. לריפה וקונסאלוס יש שלושה ילדים, מייקל ג'וז,(נולד ב-97'), לורה גרייס(נולדה ב-2002), וחואקין אנטוניו(2003, והרג אותי שיש בשם שלו אנטוניו). בזמן התקופה הזאת קונסאלוס גם קיבל תפקיד בתוכנית חיכנוכית סדרתית של להתחבר לאנגלית ששודה בתחנות הטלוויזיה הציבוריות כחלק מאאנינברג/פרוייקט CPS. מאז "כל ילדי", קונסואלוס התחיל לעבוד בסרטים ובמיני סדרות. האחד שקיבל הכי הרבה כיסוי תקשורתי הוא "The Great Raid" שיצא לקולנוע ב-2005. כיום(האמת שכבר לא אבל חפיף), ניתן לראות אותו בתוכנית "נעדרים" שהיא סדרה של רשת הכבלים לייפטיים. כמה טרויזיה עליו: -בתוכנית של רג'יס וקלי(יענו איפה שאישתו מנחה), הוא הסביר למה הוא לא מדבר ספרדית אך הוא כן מדבר איטלקית. -כרגע הוא מככב בפירסומת עם קלי קיפה של "Tide to Go" שעוסק באיזה עט נייד או משהו חח זכיות:
זכה ב-ALMA Award על תפקידו כשחקן יוצא מן הכלל באופרת הסבון "כל ילדי"(98)
שוב זכה ב-99' ב-ALMA Award באותה קטגוריה ועל אותו תפקיד
ב-96'זכה לראשונה ב-Soap Opera Digest Award(שמעתי פעם שזה פרס יוקרתי), על ביצוע יוצא מן הכלל של שחקן חדש(או משהו) באופרת הסבון "כל ילדי"
ב-98 זכה ב-Soap Opera Digest Award על הרומן הטוב ביותר שוב על "כל ילדי" והכוונה לרומן שלו כמובן עם קלי ריפה שהיה כנראה יותר מדי טוב חח
ב-2000 גם מועמד ל-Soap Opera Digest Award והפעם על על המשחק היוצא מן הכלל בהיותו שחקן צעיר ומוביל קישור לדף שלו עם פילימיוגרפיה: http://www.imdb.com/name/nm0176175/ תמונה שלו עם אישתו
דמותו של אנטוניו: הסוכן המיוחד אנטוניו קורטז מתגלה בפרק הראשון של העונה השניה כמישהו המבין בזיהוי פלילי. אנטוניו וניקול עבדו ביחד בעבר ואפילו היו מסובכים רומנטית. בהתחלה ישנה טיפה עוינות בין השנים אבל בסוף הם משלימים ומסתדרים. הוא גם נהיה מהר חבר של ג'ס, השותפה החדשה של ניקול ומשם גם מתחילה חברות של שלושתם. בעונה 2 לא הייתה כל כך הרבה עלילה לאנטוניו, בעיקר הוא עבד כמומחה לזיהוי פלילי אבל הקהל כן זכה להצצה בחייו הקודמים בעלילת הפרק שבה אחותו של אישתו לשעבר נעלמה והוא הלך לשטח בנסיון למצוא אותה. (כעת מגיעים לסוף עונה 2 ול-3 ושוב מי שלא ראה שלא יקרא
ההמשך למטה) בסוף עונה 2 ותחילת עונה 3 הצופים זוכים לראות את הקשר של ניקול ואנטוניו ניצת מחדש כשבמהלך חופש של שני שבועות הם אף היו חוזרים להיות זוג אך לצערם קשר זה שנאסר ע"י הבוס מתגלה כאשר אנטוניו נורה וניקול המפוחדת באה לעזרתו, אז פולוק מגלה עליהן והם מוכרחים להפרד כדי שאחד לא יצטרך לעבור למחוז אחר. אנטוניו נראה יותר בשטח במהלך עונה 3, למרות שהוא כן נשאר חלק גדול מאותו זיהוי פלילי. העלילה הגדולה ביותר שלו הייתה, למרבה העצוב, מותו לכאורה בסוף הסדרה. לאחר שעוקב אחריו אח של אסיר שהוא הרשיע, אנטוניו וניקול מחליטים להתחיל מחדש(או לחדש אם תרצו) את הקשר שלהם ומתי שהוא מתניע את המכונית זו מתפוצצת וכך מסתיימת הסדרה. הקהל רק יכול לנחש אם הפיצוץ הרג אותו אבל אף אחד לא יודע בוודאות

YaEl 15

New member
חחח....אני תמיד נזכרת ב--

תפקיד אורח שהוא עשה בחברים (בעונה ה-10, אם אני לא טועה, בפרק עם עוגת היומולדת (של אמה...) חחח....היה ממש מצחיק...

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifדמות-ג'ון פולוק../images/Emo41.gif

ונתחיל עם המידע על השחקן שמגלם אותו שהוא ג'סטין לואיס. טוב לצערי לא מצאתי עליו הרבה מידע בכלל אז אני אגיד לכם את מה שאני כן יודעת. שמו מלידה: לואיס פרירה נולד ב:20 לפבואר, 1967 בטריסירה, אזורס, פורטוגל. גובה: 1.75 טריויה: הוריו היו פורטוגזים. שיחק ב-9 תוכניות עד היום. נשקל להיות מחליף לג'וני דף בתוכנית "21Jump Street" עד שהמפיקים החליטו שהוא צעיר מדי לתפקיד. -נולד בטורסירה, איי אזורס(מחוץ לחופי פורטוגל) אבל זה גדל בניו יורק, טורנטו, אונטריו, קנדה זכה ב:
Acting Award-בקטגוריית השחקן הטוב ביותר על הסרט "Fallen Arches" שב-1998. פילימיוגרפיה שלו: http://www.imdb.com/name/nm0521878/ תמונה שלו
דמותו של ג'ון פולוק: עוזר מנהל ג'ון פולוק הוא אחד מהאנשים בעלי הכי הרבה עוצמה בסוכנות. הוא מחשיב את זה כהתחלה דיי טובה. פולוק נחשב כשחקן מתחכם, חסר רחמים שיכול לשנות ולהשתמש בכל מצב לטובתו. הוא הביא את ג'ס לוושינגטון הבירה בגלל ששיעור הפתירות של התעלומות באינדיאנה לא היה דבר אחר ממרהיב. אבל היכולת שלה בוודאי טיפה מתסכלת אותו כיוון שזהו דבר שהוא אינו יכול לבודד או לשלוט בו. הוא מעריך את זה שהיא פותרת בעיות במהירות אבל הוא זהיר עם העצמאות שלה והשיטוט הלא רגילות. ג'ון אולי יכול להיות אדם קשוח, אבל עדיין אכפת לו מהסוכנות שלו ואפילו באופן חלקי מאשים את עצמו על (עונה 3 למי שלא ראה שלא יקרא. המשך למטה חח) ואפילו מאשים את עצמו באופן חלקי על המוות של ג'ני בעונה 3. זה קרע אותו לגזרים מספיק כדי שישוחרר מתפקידו למס' פרקים, כשהוא נתפס כלא כשיר להמשיך לעבוד. את הזמן הזה הוא כאמור בילה עם הילדים, בן ובת בשם קלואי, וגם ניסה לפתוח דברים עם אישתו ג'ניס. בסופו של דבר הוא חזק לעוצמה בסוף העונה(וסדרה) וגילינו שג'ון ואישתו מצפים לילדם השלישי

always be me mc

New member
עוד דמויות ושחקנים:

כאלו שלא אפרט עליהם אלו הדמות - השחקנ/ית: ברוק האסלט->Gloria Reuben מידע עליה תמצאו ב: http://www.imdb.com/name/nm0005349/ סאני אסטרדה->Justina Machado מידע עליה תמצאו ב:http://www.imdb.com/name/nm0532461/ אלן קויל ->Dean McDermott מידע עליו תמצאו ב:http://www.imdb.com/name/nm0567506/ ותיכף אעלה פה כמה תמונות של השחקנים מהסדרה לסיום

adi love noa

New member
../images/Emo99.gifאיזו דמות גאונית

אני זוכרת שבהתחלה לא סבלתי אותו אבל אחרי כמה פרקים ידעתי להעריך אותו.

always be me mc

New member
גם אני הרגשתי ככה לגביו../images/Emo45.gif

למרות שפה ושם הוא עדיין מעצבן אבל לרוב סבבה. למעשה הוא גאוני!

YaEl 15

New member
כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo140.gif

ופולוק כ"כ חמודדדד!!! ומצחיק....

always be me mc

New member
אנטוניו../images/Emo99.gif../images/Emo27.gif

זו התמונה האחרונה שאני מעלה לפה. את שאר התמונות תוכלו למצוא באלבומים של הפורום בקרוב מאוד

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifלסיום-קישורים וקרדיטים:../images/Emo41.gif

זה בעצם החלק האחרון של הספיישל שבו לא רק שאני מודה לכל האתרים שמהם לקחתי ותירגמתי את המידע אלא גם נותנת לכם קישורים אליהם למקרה שבא לכם להשוות או לבדוק עוד מידע. אז הראשון והכי מרכזי זה השימוש בנספח זה בויקיפידיה: http://en.wikipedia.org/wiki/1-800-Missing נספח מצויין נדמה לי תירגמתי בכלל את כל הדף והתוספות שלו(על השחקנים
), וזה רק מראה עד כמה שזה מקור מצויין למידע עם שלל פרטים שרציתם לדעת
באתר זה השתמשתי כדי לבדוק באילו סרטים השתתף אישית כל שחקן, במה הוא זכה וכו': http://www.imdb.com/title/tt0373474/ ובאתר זה השתמשתי כדי להביא תמונות וגם כל מיני ידיעות שגיליתי(פשוט תעשו העתק הדבק אם אתם רוצים לראות): http://www.tv.com/missing/show/16914/summary.html?q=missing&tag=search_results;title;0 אז זהו, סיימנו עם הספיישל הזה. הבא אני חושבת יהיה מכושפות ואחרי זה אולי האוס או מדיום. אני מקווה שנהניתם ואשמח אם תגיבו... אבל ממש
על כל מקרה זה עולה לקישורים כך שתמיד תוכלו לקפוץ ולבדוק פרטים על התוכנית האהובה שלכם במקרה ששכחתם.

adi love noa

New member
ואו!!!!!

כל הכבוד על ההשקעה. נעדרים סדרה גאונית רק חבל שהסוף ממש רע! אני לא חושבת שהיא מיצתה את עצמה היו יכולים למשוך את זה עוד עונה אחת לפחות ולתת לנו סוף ראוי יותר... אהבתי את העונה הראשונה מאוד,אבל אין ספק שניקול ואנטוניו עשו אותה הרבה יותר טובה. באסה שאין עוד עונה אני אתגעגע לפולוק
לא ידעתי שיש ספר,טוב לדעת אולי אני אמצע אותו בספריה או משהו.

danielle23

New member
wow!

i don't have time to read and see everything, but good work! by the way, i'm writing from NJ right now

למעלה