../images/Emo41.gifספיישל קטן../images/Emo41.gif
אוקי... אז הורדתי מהקאזה בטעות ראיון קצרצר של ג'סטין בMTV שבו הוא נישאל: נכון או לא נכון?! אז החלטתי לפרש לכם אותו...(ומי שרוצה את הסירטון שיפנה אליי) אז הינה זה מתחיל... הראיון (הקצרצר):
ג'סטין, נכון או לא נכון?!
שאלה: אתה אוהב לקלל??
תשובה: ג'סטין (הציני) מקלל במסך אבל כמובן צינזרו..חח.. וג'סטין בתגובה: נכון, נכון מאוד..!
שאלה: אתה אוהב ערום??
תשובה:"נכון, נולדתי ערום ואני ימות ערום" (חחחחחחחח
)
שאלה:יש לך את כל סוגי הנעליים של נייק שג'ורדן עשה אי פעם?? (אין לי מושג מי זה ג'ורדן)
תשובה:"לא נכון, חסרים כמה זוגות, אבל יש לי המון מהם" (אוקיי..)
שאלה:אתה שונא את השיער המתולתל שלך??
תשובה:"נכון, נכון... אני מתעב אותו!!" (וג'סטין עושה פרצוף
)
שאלה: אתה אוהב פורנו??
תשובה:"נכון, זה הכי... זה קומדיה אמיתית, זה קומדיה בצורה הכי טובה שלה... פורנו" חחחחחח.....
שאלה:אתה רוקד יותר טוב מ אשר??
תשובה:"לא נכון, אני אפילו לא יכול לדמיין לרקוד עם.. (לא הבנתי) זה לא הסיגנון שלי... אווו יוו.. אני לא יודע"
שאלה: פארל וויליאמס הוא האדם הכי מגניב עלי האדמות??
תשובה:"נאאאאכון, נכון מאוד!!... פארל וויליאמס הוא אכן האדם הכי מגניב שחי.." (שיהיה)
שאלה: האם אתה סמל סקס??
תשובה:לא נכון...
אל תשימו עליי את התווית הזו.. לאאא...
אני לא יודע על כל זה...פשש אני לא יודע מה להגיד על כל זה.. (ג'סטין נבוך...חח)
שאלה:האם אתה אייקון גברי??
תשובה:נכון... ג'סטין בתגובה:"אין לי מושגגגג...
"
שאלה:האם תירצה לעשות דואט עם קולד פליי??
:"נכון מאוד!!...כריס מרטין במיוחד.. זה יהיה כיף מאוד.."
ניגמר הראיון
ותגובת הסיום של ג'סטין(הוא כל כך ציני עד שהוא כבר...חח..): "זה היה עמוק נכון?! זה נישמע כאילו אני יודע על מה אני מדבר?!
מקווה שנהנתם.. וכפי שאמרתי אם מישהו רוצה את הסירטון שיפנה אליי... אני מצטערת אם לא הבנתם משהו...
או במיקרה הכי גרוע.. שזה היה משעמם.. אתם פשוט צריכים לראות את הסירטון.. חח... אוקיי בייייי..
אוקי... אז הורדתי מהקאזה בטעות ראיון קצרצר של ג'סטין בMTV שבו הוא נישאל: נכון או לא נכון?! אז החלטתי לפרש לכם אותו...(ומי שרוצה את הסירטון שיפנה אליי) אז הינה זה מתחיל... הראיון (הקצרצר):