ספר מחזור ממאדים

../images/Emo41.gif ספר מחזור ממאדים ../images/Emo41.gif

כן כן כן . אני לא יודעת אם שמעתם עדיין. אבל הלהקה מוציאה ספר מחזור! שני במספר! ואני אספר לכם עליו קצת. בעיקרון יצא ספר מחזור ממש ממזמן, עוד בערך בשנת 2004 נראה, ועכשיו הם החליטו להוציא אחד שוב פעם. את הפסר מחזור ניתן לקנות במכירה מוקדמת (עד ה24 ביולי אם אני לא טועה) בחנות הרישמית של 30 באתר הרישמי שלהם ב50$, כל מי שקונה עד ה15 באוגוסט, מקבל בסוף הקנייה לינק שמפנה אותו למקום בו הוא יכול להוסיף את התמונה שלו עם הלהקה/מעריצים/שלו לבד+ שם+ איזה דבר קטן שאתם רוצים להגיד ואת זה הלהקה תוסיף לספר מחזור! ובנוסף הוא מקבלל ינק לקבוצה של הספר מחזור בפייסבוק ששדם הוא יכול לחלוק זכרונות ולהוסיף תמונות וכו' וכו' לאחר ה24 ביולי הספר מחזור יעלה 60$! כדי להזמין את הספר מחזור עכשיו הכנסו לכאן כמו כן, יש סחורה חדשה!!! (כןכןכןכןכן) כל החולצות שנכמרו בטור שהיה בפברואר עכשיו בחנות הרשמית כל מי שקונה מהסחורה החדשה מקבל 15% הנחה משאר הסחורה שיש בחנות (לא כולל הפריטים החדשים) אז תיכנסו, תבזבזו וזה.. יהיה כיף
(בכיסים שלהם לפחות)

yaaruka

New member
געעעעעער אמא שלי לא מרשה לקנות לי!!!!><

והחולצות כלכך מהממות

i am777

New member
יפה...

גם אני איכשהו......אשיג אותו... יהיה בסדר.. שבוע טוב לך!

western

New member
שאלה לגבי תוכן הספר

היי, אני חדשה כאן, קוראים שלי שרון :) רציתי לשאול - מה הכוונה "ספר מחזור"? מה, כל התמונות שלהם עם המעריצים שלהם או שזה ספר שמכיל כל מיני סיפורים וכאלה? אשמח לתשובה מהירה (כדי שאוכל לקנות גם את הספר...)

yaaruka

New member
אין לי תשובה בשבילך

אבל ברוכה הבאה D: אני יערה בת 12
חח גם לי זה הספר מחזור הראשון שידעתי עליו XD לא ידעתי על הקודם כי לא הכרתי אותם
אבל עכשיו אני מכירה ומחכה לספר מחזור D:

זה יכול להיות שניהם

זה דיי תלוי בהלקה. למיטב ידיעתי, זה יותר תמונות של המעריצים, כדי שחברים יוכלו לזהות אחד את השני- חברים מהרישמי והופעות וכאלה.. זה ממש מגניב

western

New member
ואם אין לי בכלל תמונות איתם

ורק לאחרונה התחלתי לשמוע אותם, זה נראה שווה 50$? (65$ עם משלוח..) אני עדיין לא סגורה..

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif שאלה :)

תראי את הדף הזה - http://30secondstomars.shop.musictoday.com/Product.aspx?cp=366_5071&pc=30CM11#recommendations לא זוכרת איך עושים קישור אז בבקשה תעתיקי ותדביקי בדף של האינטרנט , אמ.. השאלה שלי היא כזאת חח \ כתוב People Who Bought This Also Bought כאילו - אנשים שמקבלים (קונים ) חחח את זה (החולצה ) מקבל גם את זה .. ( כאילו כל התמונות שיש שם ) ,, מה שלא הבנתי אם מקבלים או קונים .. כי כמו שפירשתי בהתחלה זה קונים ועכשיו זה מקבלים ? ממש לא נראה לי .. חח אז - הסבר בקשה

לא חח

מה שיש שם למטה זה כמו סטטיסיטיקה כזאת. אשים שבדרך כלל קנו את החולצה הזאת קנו איתם עוד משהו וזה הפריט הזה והזה והזה

למעלה