סקומברי - לפי לייזר

../images/Emo41.gif סקומברי - לפי לייזר ../images/Emo41.gif

הודעה זו הועתקה מפורום הדיג באורט ונכתבה על ידי לייזר: "תמיד בחגים התחלתי להכין סקומרי כי מפסיקים להוציא תולעים בחורף. הולכים ליפו שד' ירושלים יש מעדניות לא להגיד למוכר מקרל או סיפורים אחרים פשוט לבקש סקומרי .זה בא קפוא אופן ההכנה.כאש הוא שלוש ריבעי קפוא לחתוך רצועות מהראש לזנב לחתוך את הרצועות לריבועים .לשים עיתון עבה על הריצפה לפזר מלח על העיתון ועל זה הסקומרי ושוב מלח למעלה להשאיר על העיתון שלוש שעות .בנתיים להכין קופסאות פלסטיק קטנות לשים כל מנת דיג בקופסא לחוד זה יהייה סקומרי לא מסריח שאתם מוציאים מההקפאה אתם יכולים גם לאכול מזה חברה העיתון סופג את הנוזלים בלי עיתון אתה בא לים וכל הקופסה מלאה נוזלים מי שחושב שהסקומרי טוב שהוא מסריח פשוט ישים הכל בקופסא אחת ובגמר הדיג להחזיר להקפאה בהוצאה הבאה הוא כבר מסריח בהצלחה" לאחר מכן, כתב לייזר תיקון (או יותר נכון תוספת) ובו כתב כך: "חברה כל העבודה שהדג שלוש רבעי קפוא לחתוך אם סקין חדה מאוד בכדי לא להרוס את העור בלי העור הדג לא שוא. זהירות זהירות זהירות קשה לחתוך והדג מתחלק ואפשר להחתך בכדי להקל על העבודה אפשר לחתוך את הראש ואז לחתוך רצועות לכיוון הזנב בהצלחה" היה נראה לי נחוץ להעתיק הודעה זו לכאן. שווה לערוך ולהוסיף למאמרים או משהו כזה אם לייזר מאשר כמובן.
 
למעלה