סקופ:בנג'מין מקנזי התגייר

• פותח הנושא f10
  • פורסם בתאריך

Tinty

New member
שני הדיסקים מעולים

ובכלל, כל פסקול של סרט/סדרה בהפקת הWB יוצא פיצוץ. בכל מקרה, מסתובבים ברשת אוספי Enhanced של שתי הסדרות (לכל אחת לפחות שני אוספים - אחד לכל עונה), עם מיקסים מאגניבים ולפחות 34 שירים בכל אוסף.

shawn 1

New member
יש 13 שירים במגרש ביתי ו12 בOC...

ויש פסקול אחד לכול סדרה בארץ.... והם באמת פסקולים עם שירים טובים?? למרות שיש שירים די שקטים ודי משעממים?? או שרק נדמה לי??

אילןר

New member
אישית, נראה לי שפסקול מספר אחד של

האו.סי. מושקע ומוצלח. רוב השירים שם טובים מאוד. אם אתה מתעקש לקנות אחד מהם, האו.סי. היא הבחירה הנכונה...

אחרי שתראה את הסצנות שהשירים

האלה מקושרים אליהם- אתה תחשוב אחרת. אבל קודם תראה את התוכנית !!

f10

New member
לאיזה קטע מההודעה שלי את מתייחסת../images/Emo35.gif

אממממ

תודה על הצעתך הנדיבה
להתנות איתי אהבים- בשלב זה אאלץ להשיב לך בשלילה- אבל שוב,תודה על ההצעה
. אני בהחלט מעריכה אותה. ובאשר לשאר הדברים שהתייחסת אליהם בהודעתך:
לדבר אנגלית דורש כוח ? אני מדברת אנגלית כל יום...זה לא סוחט ממני שום אנרגיה... להפך אני אומרת
דיברת אנגלית- שרפת קלוריה
.
אבל יכלת לומר שזה בשבילי...
אני לא מאמינה, היה לי צ'אנס עם התאום של בן ובגלל האגו הגברי שלך הוא נופץ לרסיסים
. ולסיום- מה קורה איתך ועם הפיצות האלה ?- לא ראית ביום שבת את הסרט "סופר סייזס מי"
אחרי שראיתי את הסרט הזה- נשבעת לך !! אני בחיים לא נכנסת יותר למקדונלדס, פיצה האט, ברגר קיג ושות' *על מי אני עובדת החרם הזה יחזיק בקושי שבוע וחצי
*

איימיס

New member
אווו זה סרט אדיר../images/Emo21.gif

ראינו אותו בשיעור ביולוגיה וגם אני החלטתי שבחיים אני יותר לא נכנסת למקדונלדס (למרות שמאז ומתמיד לא אכלתי שם כמעט) . הוא פשוט פסיכי, איך הוא הסכים לעשות את זה? ד"א- לא הבנתי אם בסוף הם זכו בתביעה או לא

לא הם לא זכו ../images/Emo4.gif

הם לא הצליחו להוכיח איזה משהו...שקשור לאיזה משהו... שמתקשר למשהו אחר.... lol
חחחחחחחח- בקיצור לא הם לא זכו,אני לא זוכרת למה השופט דחה את התביעה.

Tinty

New member
בגלל שאמריקאים תובעים כל דבר

ראיתם את "30 יום"? אם Supersize Me היה סרט מעולה, זה ממש הימם אותי על הכורסא.

Tinty

New member
בגלל שאמריקאים תובעים כל דבר

ראיתם את "30 יום"? אם Supersize Me היה סרט מעולה, זה ממש הימם אותי על הכורסא.

f10

New member
אז ככה:

1. לדבר אנגלית (או לדבר בכלל) דורש המון כוח. תחשבי על מספר הפעולות העצום (3) שאני צריך לעשות בשביל זה: לקום מהכיסא, לגשת לבנג'מין, לדבר. 2. זה לא שבגלל האגו הגברי שלי הצ'אנס שלך נופץ לרסיסים. מה לעשות אני נראה מאוד טוב, ולא ידעתי איך הוא יגיב אם אני אבקש ממנו מספר טלפון
3. מקדונלדס, בורגראנץ' וכו' זה לא משהו גם ככה (עזבו אתכם מאוכל בשרי). אבל חרם על פיצריות
זה יהיה בגידה בערכים שלי
בשום (ואני לא מת על שום בפיצה) אופן לא
4. בקשר ללהתנות אהבים: סתם צוחק
Just fucking with you.. (Not literally!
)​

אין לי מושג מה לכתוב בכותרת אבל-->

1. יא עצלן !!!- חכה אם אני אפגוש איזו מישה ברטון עם מטפחת באוטובוס... גם אני לא אבקש מספר טלפון !!! 2. חחחח אתה צנוע...היית פשוט אומר לו שכבר יש לך חבר. 3. בגבינה צהובה יש המוןןןןן כולסטרול וזה גם משמין, אל תעשה חרם ואל תבגור בערכים שלך- תמתן קצת... תראה את הסרט (סופר סייז מי) ותבין למה כדאי למתן קצת עם "ג'אנק-פוד". 4. לא באמת
אני בשוק, אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה
אתה יודע,האמת היא... שאמרתי שאני לא מסכימה "להתנות איתך" גם אני רק צחקתי, אבל אם ההצעה עצמה היתה בצחוק Ho well...

f10

New member
איך הקישור בסעיף 2 קשור../images/Emo35.gif

ואני לא אוהב דתיות ופיצה זה טוב

לדעתי הקישור מתקשר ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אתה לא צריך לאהוב אותן- המטרה שלך זה להתנות אהבים לא ? ופיצה זה אכן טוב- במינון הנכון

f10

New member
זה שאני בן אדם טוב - לא אומר

שהקישור קשור. חוץ מזה שאני לא אוהב דתיות, אני גם לא נמשך אליהן, ובנוסף - אני כן צריך לאהוב כדי להתנות אהבים. והמינון הנכון לפיצה הוא: בלתי מוגבל

למעלה