../images/Emo41.gifעל השירים../images/Emo41.gif
1. Finding My Road שיר עם מוזיקת פופ אלקטרונית ולדעתי הוא שיר פצצה עם הרבה עוצמה וכוח. 2. with you שיר שמתחיל שקט ואז מתחילה מוזיקת פופ חמודה וכך כל השיר, שיר יפה לפתיחת האלבום ^_^. 3. Love Story שיר מרגש, עצוב ומדהים. והקול של מלודי ממש מרגש בשיר. 4. All For Love גם שיר שמתחיל שקט כמו with you ואז עם מוזיקה אופטימית. גם שיר נחמד ^_^. 5. HOPE שיר ממש יפה ויש בו מן כזאת מסתוריות וזה מה שעושה את השיר יפה. 6. Glory of Love שיר יפה באנגלית. מלודי עשתה לו קאבר לשיר ישן משנות ה – 80 של הזמר Peter Cetera ולדעתי הגירסא של מלודי הרבה יותר יפה. " I am a man who will fight for your honor I'll be the hero you're dreaming of We'll live forever Knowing together that we Did it all for the glory of love " 7. ! READY TO GO שיר עם מוזיקה מסתורית וכשמגיע הפזמון הוא נעשה קופצני, אני מאוד אוהב את השיר. 8. ONE DAY בלדה אנגלית מרגשת של מלודי ואני גם אוהב את השיר הזה. 9. Lovin' U שיר עם מוזיקת פופ יפה והפזמון ממש יפה והרבה חוזר על עצמו: "I gotta see your face I want you everyday itsu made mo kimi ni furete itai I need you by my side These feelings I can't hide itoshisa wa setsunasa dakishimete I want you in my life No more, I can't deny mou sugu ni machi wa iro wo kaete watashi-tachi wo tsunaide yuku yo eien ni I love you" 10. REAL ME גם שיר ממש חמוד, נחמד וקופצני ^^ 11. ALL I DO זה השיר שאני הכי אוהב באלבום מהשירים החדשים!! לדעתי הוא מרגש ומדהים מאוד מאוד... ^_^ 12. Shine עוד מעט האלבום מסתיים וזה שיר חמוד וקופצני שאני אוהב. 13. Dangerous השיר האחרון באלבום. שיר פופ אלקטרוני וקופצני באנגלית ממש יפה!