סקרון קטן: לאיזו סדרה ששודרה בערוץ הגיעה

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifסקרון קטן: לאיזו סדרה ששודרה בערוץ הגיעה

עוד עונה לדעתכם? ברצינות כי בשנים האחרונות יש בערוץ הרבה תוכניות שהן באורך של עונה או שתיים, מקסימום שלוש אז איזו סדרה ששודרה בהוט 3 הכי הייתם רוצים לראות לה המשך? דוגמאות: החוף הצפוני, סמארלנד, נעדרים, אנשים יפים וכו'(למרות שאם יש לכם תשובה אחרת אתם מוזמנים לכתוב אותה) אני למשל חייבת להגיד בגלל הסוף הכל כך תקוע חח נעדרים. זה דרש עונה נוספת(בחוף הצפוני עוד מילא חיתנו אותם סיימו בבום), כי כל כך הרבה דברים נשארו לא פתורים.. אני בטוחה שאפילו לאנשים יפים תהיה סוף נורמלי
אז חבל לי בקיצור(אנטוניו
) המ.. ואם אפשר לבחור גם תוכניות לפני שהערוץ נהיה להוט 3 אז עלי להגיד שגם מלאך שחור. אתם לא יודעים עד כמה התאכזבתי כשגיליתי שאין עוד עונה וחבל.. סדרה מיוחדת ולדעתי ג'סיקה אלבה הייתה סבבה שם
עכשיו כשאני חושבת על זה גם עם המירוץ לאתמול יכלו להאריך קצת לא?
אוקי עכשיו נעזוב אותי.. מה דעתכם? (אגב התמונה המצורפת היא מסאמרלנד)

adi love noa

New member
עונה:)

לדעתי היה כדאי לתת עונה נוספת להרבה סדרות טובות כמו נעדרים(לא משלימה עם גורלו של אנטוניו
) היתי רוצה עוד עונה לפחות למלאך שחור,ראיתי שלושום נדמה לי את הפרק האחרון שוב וזה ממש משאיר טעם לעוד... המרוץ לאתמול נגדע באיבו וחבל,אהבתי את העלילה והשחקנים והכל. אני רוצה עונה נוספת לג'ואן מארקדיה!!!!לא מאמינה שהפסיקו את הסדרה הזאת
היתי רוצה עונה נוספת של סמארלנד אבל רק בגלל ג'סי
ושאר החתיכים
אני חושבת שמגיעה עונה נוספת להרבה סדרות אחרות אבל לאלו באמת היתי רוצה עונה נוספת (כמובן שאני רוצה עוד עונות למכושפות וחברים אבל זה כבר בגדר פנטזיה בלבד
) בעיקרון ישנם הרבה סדרות טובות שמפסיקים אותם אחרי עונות מועטות אבל זה לא אומר שהן פחות אהובות
זהו חוזרת ללמוד במחשבת,שאגב היום היה לי מתכונת והיה סבבה לגמרי
עוד יומיים לבגרות האחרונה

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif שענית ובהצלחה בבגרות../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

mordillogirl

New member
אויי המירוץ לאתמול!../images/Emo13.gif

אני זוכרת את טרו ואת זה שתמיד ניסו להתחיל איתה בעזרת השם שלה, את האח האידיוט והאחות השתלטנית. תמיד נבהלתי (לא משנה כמה התכוננתי) לפתיחת העיניים והבקשה לעזרה שיש גם בסוף שיר הפתיחה וגם במהלך הפרק. הכי טוב זה היה: "Help them!"

always be me mc

New member
יו זה מזכיר לי! שכחתי להוסיף את זה לסקר!

טוב נו חח נכניס את זה לבא(שיהיה סקר חביב במיוחד
) ושמחה שאהבת את הסדרה... אני במפתיע לא גיליתי עניין. קשה לי לומר למה.. אולי זה כי לא באמת ניסיתי או שבמקרה הזה לא היה לי כוח למבנה המעגלי של הסדרה בניגוד למהדורה מוקדמת למשל אשר ממש אהבתי(אחת הסדרות הבודדות שגבר עומד במרכז הסדרה ושלמעשה ממש אהבתי אותה
), גם מה שהיה מוזר לראות את השחקנית מגלמת דמות טובה לשם שינוי.. זה דיי הוציא את כל הכיף חח בכל מקרה גם ככה וגם ככה אני בעד שידור חוזר(כדי שאני אראה מה הפסדתי
) המ.. ושאני אבין מהתשובה שלך שאת בעד שהיו עושים עוד עונה לסדרה?

adi love noa

New member
חבל שפספסת,סדרה מעולה!

אני דווקא אהבתי בסדר את המבנה המעגלי הזה. והשחקנית כל-כך חביבה
בא לי שידורים חוזרים

YaEl 15

New member
יווו...המירוץ לאתמול !!

בן דוד שלי גר באיטליה, ופעם טענתי שהוא לא אוהב מכושפות וסדרות אחרות, רק בגלל שבנות מככבות בהן
ואז הוא סיפר לי על התוכנית הזו, הוא לא ידע את השם שלה בעברית, ולא היה לי מושג למה הוא מתכוון (חח..גם אם הוא היה יודע לא היה לי מושג למה הוא מתכוון.) ... הוא אמר שזו תוכנית ממש מעולה, אבל אני בכלל לא מכירה אותה, מתי היא בכלל שודרה ? ואיפה ?

adi love noa

New member
היא שודרה לפני די הרבה זמן בערוץ 3

וגם החזירו אותה בשידורים חוזרים לפחות פעם אחת. נעשה עצומה להחזרת השידורים,מסתבר שגם את וגם גליה לא ראיתם...

mordillogirl

New member
באמת בואו נעשה עצומה

כל הפורום (ה-4 אנשים שכותבים פה) יחתום ונשלח ל-HOT3! ממש בא לי לראות את זה עכשיו כי אני בקושי זוכרת משהו מהפרקים.

adi love noa

New member
אני בפנים../images/Emo70.gif

ממש בא לי לראות את זה שוב,אני בטוחה שהם יחזירו רק בשבילנו
אפשר להפיץ את העצומה אני בטוחה שעוד אנשים אנשים אהבו את הסדרה

mordillogirl

New member
טיוטה של העצומה

אם את/ה מתגעגע/ת לתוכנית המעולה 'המירוץ לאתמול' ומעוניין/ת להחזיר אותה ללוח השידורים בערוץ HOT3 אנא ענה/י על הפרטים ותתווסף/י לרשימה החתומים. כל אחד יתקבל בברכה. מי שמעוניין/ת להפיץ את העצומה, חובה עליו/ה לשלוח לפורום HOT3 ב'תפוז אנשים' (שמספרו 819) את כל שמות החתומים החדשים, על-מנת שנוכל להוסיפם לעצומה המקורית. ©פורום HOT3 ב'תפוז אנשים' הוא מקום מוצאה של העצומה ואין להעתיקה, לשכפלה או לשנותה ללא אישור מחבר פעיל בפורום. כל החתומים והחתומות אמיתיים. הפרטים שיש למלא (כוללים דוגמא): כינוי ב'תפוז אנשים': mordillogirl שם פרטי (נא לציין בן/בת בשמות שמתאימים לשני המינים): ענת גיל: 13 ראיתי את העצומה בפורום/קומונה: HOT3 החתומים: 1. mordillogirl, ענת, בת 13, העצומה נראתה בפורום HOT3 יצא טוב, לא? חח.. איזה רצינית אני..

always be me mc

New member
אה כן ולדעתי בלי להעליב...

יש הרבה סדרות שלדעתי יש להחזיר לפני המירוץ לאתמול(לא רק מכושפות כפי שציינתי לעיל
)

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא נעלבתי..

אני פשוט חושבת שהסידרה הזאת לא מיצתה את עצמה ואני נורא מתגעגעת אליה..

adi love noa

New member
אני גם חושבת שהתוכנית לא מיצתה את עצמה

וזה לא שאם לא תחתמי יחזירו את מכושפות... תתחברי,מזמן לא דיברנו

adi love noa

New member
../images/Emo45.gif

רק לא ממש הבנתי איך זה עובד,איפה חותמים,למי שולחים? אני בפנים מתחשק לי מאוד לראות את זה שוב למרות שאת הפרקים הראשונים ראיתי מלא פעמיים...

למעלה