סקרים ועוד

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif סקרים ועוד

נתחיל קודם מהסקר בו נשאלתם: מה צריכה ויקי לעשות אחרי שתגלה שגארי הוא המעריץ?
2 אנשים (11.77% מהקולות) - להסגיר אותו למשטרה - ומהר!
2 אנשים (11.77% מהקולות) - לעזור לו להתמודד עם בעיותיו האישיות
4 אנשים (23.53% מהקולות) - לנצל אותו לסטוץ סוער ולמחרת לחייג 911
9 אנשים (52.94% מהקולות) - להעמיד פנים שהיא לא יודעת כדי לראות מתי פול יעלה עליו
אוגוסט הולך להיות חודש סוער בג'נואה סיטי לא רק בגלל שעלילת המעריץ מגיעה לסיומה. אנחנו מתחילים לראות את פרקי מאי 2000, מה שאומר שזה חודש sweeps וצריך להיות מעניין (לאלו שאינם בקיאים - בחודשים מאי ונובמבר קובעים את תעריפי הפרסום בטלוויזיה האמריקאית ולכן גם אופרות הסבון מנסות בחודשים האלה למשוך יותר צופים עם עלילות יותר מעניינות ופרקים יותר טובים). הנה כמה פרקים שלא כדאי לכם להחמיץ החודש:
יום חמישי 5/8 - ויקי נחרדת לראות את התמונות שלה על הקיר של גארי.
יום ראשון 8/8 - גארי תופס את ויקי בדירה ופול פורץ עם אקדח שלוף
יום רביעי 11/8 - ויקטור מתחנן על מסכי הטלוויזיה שגארי ישחרר את בתו
יום שני 16/8 - ניקולאס ופול מוצאים את ויקי ומשחררים אותה
יום רביעי 18/8 - אשלי מגלה את התוכנית של ויקטור
יום ראשון 22/8 - ניקי ובראד מצטרפים לז'בו

הולך להיות חם מאוד באוגוסט!../images/Emo178.gif

וטוב שככה! תודה שחר ! קראתי רק את התקציר הראשוני שרשמת ולא צריך יותר מזה כדי להבין שהולך להיות מעניין ביותר... סוף סוף הפרשה הכי לעוסה הצח"מ מגיעה לסיומה! ש ה ח י י נ ו ! ! !

junny

New member
התפתחויות...../images/Emo35.gif

השבוע הצלחתי לראות רק פרק אחד... את הפרק האחרון ששודר ביום שישי ואני חייבת לציין שבניגוד לתקופה היבשה שהיתה נהנתי מאוד!! הסוף היה נפלא, כל כך הרבה מתח (???) לפרק אחד
בילי ומק בשיאם מגלים שהם צריכים לעבוד עכשיו ביחד
מג וטריש... איזה וידוי!! האם מכאן תתחיל העלילה להתגלגל קצת יותר מהר? אני מחכה כבר לראות את טריש מאבדת לחלוטין את שפיותה
ולעלילה הלעוסה- ויקי וגארי מתחמקים משומר הראש של ויקי.. אפילו המוזיקה הותאמה בטח יהיה שבוע סוער במחוזות גנואה סיטי וקצת ביקורת אופנה.. בריטני..
את יפה - נכון, את נראית טוב - נכון אבל זה לא מאפשר לך ללבוש ורוד מלא- חולצה וחצאית ככה את נראית כמו ברבי שלא קוראת מדורי אופנה

junny

New member
שלחתי בטעות

לפני שכתבתי את הדבר הכי חשוב... ויקטוריה!! איזה דיווה, כמה שהיא נראתה טוב, מכנס לבן צמוד, חולצה כחולה שהבליטה את העינים וג'קט ג'ינס קטן. כמה פשוט- ככה מקסים. היא מקבלת ממני 5 דרקונים על לבוש מושלם!!

אווו ויקטוריה !!!../images/Emo45.gif

יפייפיה גדולה בהחלט !!! גם כשהיא לבושה בחליפות עסקיות וגם בבגדי יום פשוטים. אני חולה גם על המשחק שלה! אין עליה בסצנות בכי! ואני חושבת שאחת הסיבות שהעדיפו שהדמות תעזוב לגמרי את ג'נואה סיטי ולא הביאו לה מחליפה זה בגלל שלה'תר טום אין תחליף!!! אף אחת לא תצליח להיכנס לנעליים הגדולות שלה !!!

או באמת .....

כל העולם וגרושתו כבר יודע את הבשורה המצערת הזאת....! ומי שלא ידע חייב לדעת כדי שיתחיל להנות דקה אחר דקה מויקי שלנו לפני שהיא אומרת לנו יפה שלום! אבל איך אפשר לסרב לך??? אז הנה במיוחד בשבילך-
ים של ספויילרים!!!

junny

New member
גם אני חושבת..

שיש כמה שחקנים שפשוט אין להם תחליף!! עשו את הטעות הזו עם פיליס, שהביאו לנו אנמית גינג'ית כתחליף למקור המצוין!! לעומת זאת ההחלפה של גרייס (לדעתי..) עשתה רק טוב לדמות, אומנם הקודמת היתה יותר יפה אבל גרייס האחרונה פשוט ידעה להוציא מהדמות שלה את כל המיטב.

את זוכרת את מיימי הישנה?

כמו שהיא נראתה אז לא היה סיכוי שיהיה משהו בינה לבין ג'ון!!!

junny

New member
בטח... חחחח..

עיזבי, זו היתה אפיזודה מגוחכת לחלוטין גם עם מיימי החדשה... לא ברור מה הם חשבו לעצמם ????? זה כמו שמיגל וניקי פתאום יחליטו להיות מאהבים ??!!??

ים כחול

New member
ג"וני האמת שחשבתי על זה לא פעם.....

שכחת איך ניקי השתר..... לה לה לה עם השיפוצניק שלה ?? כך שמיגל בכלל לא רחוק מזה ... חוצמיזה ניקי חייבת לטעום מכל גברברי הסדרה אז הגיע הזמן לתורו של מיגל (בעעע)

junny

New member
אני לא זוכרת את הכל

גם פרקים שלמים שראיתי לפני שנים אני לא זוכרת.. אני יודעת שאני רואה שנים את צח"מ אבל אני לא יכולה להגיד ממתי בדיוק. יש עלילות שהמוח שלי החליט להתעלם מהם, כנראה שזו אחת מהן SORRY...

ים כחול

New member
אתן צודקות במליון אחוז../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

ויקטוריה נהדרת מכל הבחינות !!! שחקנית מרגשת ומשכנעת מאד ומתוקה אמיתית
לחשוב שפעם לא אהבתי אותה... איזו טעות מצידי הא? בלעדיה הסדרה לא שווה באמת ... יהיה עצוב אם חלילה תעזוב
(

ואפרופו שחקניות מחליפות...

אתמול בהולמרק (ערוצנו לענייני פליטי צח"מ לדורותיהם) שודר פעמיים (בשמונה בערב וברבע לאחת בלילה) סרט מעניין ביותר "רק שניים חזרו" עם מליסה ג'ון הארט (סברינה) ועם לא אחרת מהמחליפה של דיאן
ג'נקינס, השחקנית סוזן וולטרס (המדהימה!!!). שווה צפיה ! ! !

למרות שזה לא כ"כ (S), אלא יותר...

כמו הודעה משמחת... לא נראה לי שמישהו פה מסמפט את השלד המהלך...

למעלה