סקרים רבותיי, סקרים!

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif סקרים רבותיי, סקרים! ../images/Emo41.gif

נתחיל בתוצאות הסקר הקודם, בו נתבקשתם לבחור את האירוע המשמח ביותר עבורכם מבין שלוש האפשרויות. אף אחד מכם לא הביע שמחה מכך שמשפחת ניומן קיבלה לידיה את השליטה בניומן אנטרפרייז, מה שמעלה את השאלה - האם אין כאן כלל מעריצים של הניומנים? העובדה כי גבר נוסף עזב את אוליביה באופן רשמי זכתה לקול אחד (8%), אך הרוב המוחלט של המצביעים היו מאושרים מכך שהאבוטים קיבלו לידיהם שוב את ז'בו (10 קולות, 77%). כמו כן, 2 אנשים (15%) שמחו דווקא מדברים אחרים, ואתם מוזמנים לשתף אותנו בהם. הסקר החדש שעלה היום עוסק בדיאן ג'נקינס, ואתם מוזמנים להצביע ולהשפיע כבר עכשיו!

SupeRonit

New member
אני אחת משני האנשים:

משמח אותי שקייסי שבה לניומנים.אני מתה על המשפחה הזאת

python 4

New member
את כנראה היחידה!

כל אסון של השפם ומשפחתו (הבלונדית, השפם ג'וניור, הבלונדית ג'וניור וקאסי) הוא כסיבה למסיבה עבורי. מאלבום התמונות של הניומנ'ס: ויק=
ניקי=
ניק=
ויקי=
שרון=
קאסי=

SupeRonit

New member
אל תלכלך על משפחת ניומן הצעירה שלי

וכאילו שזו אשמתי שהם מקושרים ל"שפם" גנטית (לא שיש לי משהו נגדו-אבל לכם,ככל הנראה,יש) - - הם בכל זאת ועדיין משפחה בפני עצמה .!.

blair manning

New member
תוצאות הסקר היה ברור מראש ../images/Emo47.gif

שמשפחת אבוט לא תזכה מול משפחת ניומן, נו באמת... וחוץ מזה שבאמת לא היה מלהיב לראות את ויקטור זוכה בחזרה בחברה שלו, להפך השמחה של האבוטים לעומת זאת היהת שמחה גדולה, איחוד משפחתי והרבה הרבה ג'ק
מה עוד אפשר לבקש?

blair manning

New member
לגבי הסקר החדש ../images/Emo47.gif

מי הצביע בעד חידוש היחסים של ג'ק ודיאן
???? ולמה לעשות סקר על דמות כ"כ משעממת?! אני הצבעתי בעד שתעוף מג'נואה סיטי ותעזוב אותו (במהרה בימינו אמן)

למעלה