סקרררררררררר

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifסקרררררררררר../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

1. מה הדבר שהכי מצחיק אתכם בעולם? 2. מה לדעתכם הייתם בגלגול הקודם? 3. אם הייתם חייבים להתחתן עם מישו מהפורום - עם מי זה היה? (קדוש, אתה יודע ת'תשובה שלי...כפרע עליך
) 4. מה הדבר הכי דבילי שעשיתם בחיים? 5. תמורת מיליון דולר - מה *לא* הייתם עושים? 6. אם הייתם צריכים לבחור מאכל אחד לאכול כל החיים - מה הוא היה? 7. דילמה: הייתם מעדיפים להרוג בנאדם אחד כדי שחמישה אחרים יינצלו או שמא הייתם מעדיפים שהחמישה ימותו ואחד ישרוד? (הניחו כי חייבים לבחור אחת מהאופציות, ושההריגה היא אקט פיזי שלכם ולא הריגה פסיבית כמו ניתוק ממכונות הנשמה וכו'). 8. הייתם מנסים/ניסיתם סקס עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? (השאלה בשביל לירן: טוב, אתה יודע מה אני הולכת להגיד
) 9. מה הספר הכי טוב שקראתם בחיים? 10. הגעתם לגיהנום ויש לכם הזדמנות לראיין את השטן. מה השאלה הראשונה שהייתם שואלים אותו? יאללה, זדיינו. סופ"ש נעים!

ק ד ו ש

New member
עונה!

1. מה הדבר שהכי מצחיק אתכם בעולם? * וואי... היו הרבה, נראה לי בחטיבה כשחבר שלי הדביק את התחת שלו לחלון שחור (מראה שכזה) של אוטו, ולא שם לב שבתוך האוטו אישה מבוגרת הסתכלה ונחרדה. 2. מה לדעתכם הייתם בגלגול הקודם? לא סגור על זה... אבל או כוכב פורנו, או אצן 100 מטר, או שבכלל הייתי אישה עם ציצים ענקיים. מה לא הייתי? ערבי. 3. אם הייתם חייבים להתחתן עם מישו מהפורום - עם מי זה היה? (קדוש, אתה יודע ת'תשובה שלי...כפרע עליך ) * איתך כמובן! (מקווה שלא תבריזי אה..) 4. מה הדבר הכי דבילי שעשיתם בחיים? יש המון... לא יודע מה הכי. אולי כשבכיתה ח' זרקתי באופן שיטתי קוביות קרח לבית של השכן ממול, שהיה סבא של אחת מעצבנת מהכיתה שלי. 5. תמורת מיליון דולר - מה *לא* הייתם עושים? הרבה דברים לא הייתי עושה בשביל מיליון דולר....!! זה לא כסף! אבל בשביל התשובה... לא הייתי בוגד\מרגל. 6. אם הייתם צריכים לבחור מאכל אחד לאכול כל החיים - מה הוא היה? לפי הדירוג: 1. צ'יפס שאבא שלי מכין 2. סקיטלס 3. סוכריות טופי 4. תחת של פרה (באמת, הבשר הכי טעים שיש, למרות היותו לא כשר). 7. דילמה: הייתם מעדיפים להרוג בנאדם אחד כדי שחמישה אחרים יינצלו או שמא הייתם מעדיפים שהחמישה ימותו ואחד ישרוד? (הניחו כי חייבים לבחור אחת מהאופציות, ושההריגה היא אקט פיזי שלכם ולא הריגה פסיבית כמו ניתוק ממכונות הנשמה וכו'). תלוי מי האנשים, אבל בהנחה שהם חשובים לי, אז להרוג אחד ולהציל יותר. אלא אם האחד הזה היה לואיס כלבי האהוב ואז אני מעדיף שאחרים ימותו. 8. הייתם מנסים/ניסיתם סקס עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? (השאלה בשביל לירן: טוב, אתה יודע מה אני הולכת להגיד ) - לא ניסיתי, אבל הייתי מנסה. אקסית בונקרית אחושרמוטה. 9. מה הספר הכי טוב שקראתם בחיים? כל תקופה והספר שלה, אבל אם אני מסתכל לאחור, אז משוואה עם נעלם של אורי אדלמן 10. הגעתם לגיהנום ויש לכם הזדמנות לראיין את השטן. מה השאלה הראשונה שהייתם שואלים אותו? אחותך - זורמת? אה וכפרע עלייך!

סקר מעניין...

1. מה הדבר שהכי מצחיק אתכם בעולם? אני צוחקת מהכל. באמת מהכל. ובכל סיטואציה . ( לדוג' , עשיתי תאונת דרכים, ולא יכולתי להפסיק להתפוצץ מצחוק, תוך כדי שאני מדממת וכואב לי .) . 2. מה לדעתכם הייתם בגלגול הקודם? פרעה 3. אם הייתם חייבים להתחתן עם מישו מהפורום - עם מי זה היה? (קדוש, אתה יודע ת'תשובה שלי...כפרע עליך ) יהודה. כי הוא נשמע לי הכי גבר כאן. 4. מה הדבר הכי דבילי שעשיתם בחיים? 5. תמורת מיליון דולר - מה *לא* הייתם עושים? מורידה בכל דרך איברים מגופי בעודי חיה. 6. אם הייתם צריכים לבחור מאכל אחד לאכול כל החיים - מה הוא היה? פיצה. 7. דילמה: הייתם מעדיפים להרוג בנאדם אחד כדי שחמישה אחרים יינצלו או שמא הייתם מעדיפים שהחמישה ימותו ואחד ישרוד? (הניחו כי חייבים לבחור אחת מהאופציות, ושההריגה היא אקט פיזי שלכם ולא הריגה פסיבית כמו ניתוק ממכונות הנשמה וכו'). הייתי מעדיפה שכולם ימותו ויעזבו אותי בשקט. 8. הייתם מנסים/ניסיתם סקס עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? (השאלה בשביל לירן: טוב, אתה יודע מה אני הולכת להגיד ) לא! סקס נועד לזוג! זהו! אין מקום ליותר! מספיק עם השטויות! ואני בחורה מאוד ליברילת, אבל עד כאן! 9. מה הספר הכי טוב שקראתם בחיים? ספרים ואני.... כן בטח. קראתי ספר אחד כל חיי הבוגרים "מלך החומוס ומלכת האמבטיה" . היה מעניין . 10. הגעתם לגיהנום ויש לכם הזדמנות לראיין את השטן. מה השאלה הראשונה שהייתם שואלים אותו? אם יש בתקנון משהו נגד טופלס, כי אם כבר גיהנום אז לפחות להשתזף.

שכחתי את הדבילי!

יש המון ... באמת... מלקלל את המורה לאנגלית עד להאשים סא"ל בזה שהוא מנהל רומן עם הקצינה שלי ואפילו רמיזה לשוטר של "תוותר על הדו"ח , אני זורמת " ... פעם הייתי אצל החבר לשעבר, והוא היה עסוק בכדורגל וטלפונים ולא התייחס אליי. אז צילמתי את עצמי בתחתונים, שמתי לו על המסך של המחשב יחד עם הכיתוב "משהו שלא תראה בקרוב" והלכתי. בדיעבד זה היה דבילי כי כשאני הלכתי, אחותו נכנסה לו לחדר כי היא היתה צריכה את המחשב. וגם כי כל פעם שרבנו הוא איים לשלוח את זה להורים שלי .

מאטפיקס

New member
כשמשעמם..

. מה הדבר שהכי מצחיק אתכם בעולם?
נשואים פלוס, אנשים נופלים, חתולים, הומור שחור 2. מה לדעתכם הייתם בגלגול הקודם?
או דוב קואלה, או קיפוד 3. אם הייתם חייבים להתחתן עם מישו מהפורום - עם מי זה היה?
לא מתחתנת. 4. מה הדבר הכי דבילי שעשיתם בחיים?
שמתי שלט שהאוטובוס נחטף באיזה טיול בבצפר....מה שכנראה הבהיל את הנוסעים מאחורי (בצדק) וניידת עצרה אותנו בליווי מסוק.... תכלס זה היה שווה ת'צחוקים. 5. תמורת מיליון דולר - מה *לא* הייתם עושים?
לשכב עם גבר? טוב תכלס יש הרבה דברים..מיליון דולר זה לא כזה היסטרי בימינו. 6. אם הייתם צריכים לבחור מאכל אחד לאכול כל החיים - מה הוא היה?
סושי 7. דילמה: הייתם מעדיפים להרוג בנאדם אחד כדי שחמישה אחרים יינצלו או שמא הייתם מעדיפים שהחמישה ימותו ואחד ישרוד? (הניחו כי חייבים לבחור אחת מהאופציות, ושההריגה היא אקט פיזי שלכם ולא הריגה פסיבית כמו ניתוק ממכונות הנשמה וכו').
תלוי מי האנשים - אם אחד יותר חשוב לי מהאחרים- אז שילכו לעזאזל, אם כולם חשובים- אז יש בעיה. 8. הייתם מנסים/ניסיתם סקס עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? (השאלה בשביל לירן: טוב, אתה יודע מה אני הולכת להגיד )
לא 9. מה הספר הכי טוב שקראתם בחיים?
ראסמי תנ"ך. יצא לי לקרוא עד ספר מלכים במשמרות לילה, אחלה של ספר- תככים, מזימות, פעולה, אהבה..הכל. 10. הגעתם לגיהנום ויש לכם הזדמנות לראיין את השטן. מה השאלה הראשונה שהייתם שואלים אותו?

תמיררר

New member
הייתי שואל את השטן

למה הוא לא המציא משהו פחות אכזרי מהפסיכומטרי. חתיכת מניאק :(

נו שיהיה

1. מה הדבר שהכי מצחיק אתכם בעולם? - הומור אמריקני ירוד,הומור ישראלי נמוך 2. מה לדעתכם הייתם בגלגול הקודם? - אנטילופה 3. אם הייתם חייבים להתחתן עם מישו מהפורום - עם מי זה היה? (קדוש, אתה יודע ת'תשובה שלי...כפרע עליך ) - רק אחת - מורן! 4. מה הדבר הכי דבילי שעשיתם בחיים? - יש יותר מדי 5. תמורת מיליון דולר - מה *לא* הייתם עושים? - בשביל הרבה כסף אנשים מאבדים את הראש. 6. אם הייתם צריכים לבחור מאכל אחד לאכול כל החיים - מה הוא היה? - המבורגר,צ'יפס ובירה 7. דילמה: הייתם מעדיפים להרוג בנאדם אחד כדי שחמישה אחרים יינצלו או שמא הייתם מעדיפים שהחמישה ימותו ואחד ישרוד? (הניחו כי חייבים לבחור אחת מהאופציות, ושההריגה היא אקט פיזי שלכם ולא הריגה פסיבית כמו ניתוק ממכונות הנשמה וכו'). - אין לי ממש תשובה טובה לזה.... 8. הייתם מנסים/ניסיתם סקס עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? (השאלה בשביל לירן: טוב, אתה יודע מה אני הולכת להגיד ) - בכיף,למה לא? 9. מה הספר הכי טוב שקראתם בחיים? - "המרדף אחרי אוקטובר האדום" 10. הגעתם לגיהנום ויש לכם הזדמנות לראיין את השטן. מה השאלה הראשונה שהייתם שואלים אותו? - אשכרה באמת התייחסת לכל המטאליסטים שסגדו לך?

MrAnderson

New member
יאללה...

1. מה הדבר שהכי מצחיק אתכם בעולם?כשאנשים במצב כפית 2. מה לדעתכם הייתם בגלגול הקודם?לדעתי הייתי כבר בהרבה גלגולים אבל הגלגול הראשון זה אברהם 3. אם הייתם חייבים להתחתן עם מישו מהפורום - עם מי זה היה? (קדוש, אתה יודע ת'תשובה שלי...כפרע עליך )מה להתחתן? לא אמרנו שלא מתחתנים לעולם? 4. מה הדבר הכי דבילי שעשיתם בחיים?וואלה לא יודע...אולי כי לא היה הרבה או שהיה יותר מידי 5. תמורת מיליון דולר - מה *לא* הייתם עושים?מה זה?שאלה מכשילה? 6. אם הייתם צריכים לבחור מאכל אחד לאכול כל החיים - מה הוא היה?סיני מוקפץ 7. דילמה: הייתם מעדיפים להרוג בנאדם אחד כדי שחמישה אחרים יינצלו או שמא הייתם מעדיפים שהחמישה ימותו ואחד ישרוד? (הניחו כי חייבים לבחור אחת מהאופציות, ושההריגה היא אקט פיזי שלכם ולא הריגה פסיבית כמו ניתוק ממכונות הנשמה וכו').לא הורג אף אחד - זה שפיכות דמים 8. הייתם מנסים/ניסיתם סקס עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? (השאלה בשביל לירן: טוב, אתה יודע מה אני הולכת להגיד )הייתי הולך על שתי בנות 9. מה הספר הכי טוב שקראתם בחיים?האומן ומרגריטה 10. הגעתם לגיהנום ויש לכם הזדמנות לראיין את השטן. מה השאלה הראשונה שהייתם שואלים אותו?זה אתה הכוח שתמיד מנסה לעשות רע ויוצא תמיד טוב?

yehuda18

New member
יאללה נזרום

1. מה הדבר שהכי מצחיק אתכם בעולם? שאנשים נופלים ברחוב.... עצוב אבל מצחיק אותי לאללה 2. מה לדעתכם הייתם בגלגול הקודם? נזיר שאולין
3. אם הייתם חייבים להתחתן עם מישו מהפורום - עם מי זה היה? (קדוש, אתה יודע ת'תשובה שלי...כפרע עליך ) הממ למרות שתכל'ס אני לא מכיר ברמה האישית אף אחד מהפורום חוץ מקדוש (והוא לא אופציה), כנראה שהייתי הולך על נורמה
4. מה הדבר הכי דבילי שעשיתם בחיים? או.. יש הרבה.. אבל הכי דבילי הוא כנראה ללכת מכות עם ערס שמחזיק 2 סכינים ביד במקום לברוח. 5. תמורת מיליון דולר - מה *לא* הייתם עושים? פוגע בבריאות שלי. 6. אם הייתם צריכים לבחור מאכל אחד לאכול כל החיים - מה הוא היה? פרגיות 7. דילמה: הייתם מעדיפים להרוג בנאדם אחד כדי שחמישה אחרים יינצלו או שמא הייתם מעדיפים שהחמישה ימותו ואחד ישרוד? (הניחו כי חייבים לבחור אחת מהאופציות, ושההריגה היא אקט פיזי שלכם ולא הריגה פסיבית כמו ניתוק ממכונות הנשמה וכו'). הייתי מעדיף לא לבחור בכלל וכנראה שלא הייתי בוחר אף פעם (גם אם היו אומרים לי שיהרגו את כולם). 8. הייתם מנסים/ניסיתם סקס עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? (השאלה בשביל לירן: טוב, אתה יודע מה אני הולכת להגיד ) לא נסיתי, שותף אחד זה מספיק 9. מה הספר הכי טוב שקראתם בחיים? או יש הרבה..... ולהלן הרשימה החלקית: 1. איש הפח - ערן רז 2. ללא גבולות, מסע האופנוע הגדול - גבי בבלי 3. הרועה - ניר חפץ וגדי בלום 4. פה ושם בארץ ישראל - עמוס עוז 5. מלאכים ושדים/מבצדר דיגיטלי/צופן דה וינצ'י - דן בראון 6. יומולדת שמח, נוח / כל הכבוד, נוח - נועם זיו 7. האלכימאי - פאולו קואלו 8. רודף העפיפונים - חאלד חוסייני 9. עוז 77 - אביגדור קהלני 10. אינדיאנים על גבעה 16 - אביחי בקר 11. מובינג - אסף גברון אלה כי טובים שאני זוכר עכשיו... היו עוד כמה מעולים בנושאים שאת כולכם ישעממו.. אז אני אמנע מלהזכיר אותם. 10. הגעתם לגיהנום ויש לכם הזדמנות לראיין את השטן. מה השאלה הראשונה שהייתם שואלים אותו? יש מזגן פה?

Misha345

New member
תשובות

1. מה הדבר שהכי מצחיק אתכם בעולם? אין משהו אחד שעושה את זה, אני אוהב לצחוק והרבה דברים מצחיקים אותי 2. מה לדעתכם הייתם בגלגול הקודם? הייתי רוצה לחשוב שהייתי ג'ימי הנדריקס :) אבל בטח איזשהי נמלה שעובדת קשה והרבה 3. אם הייתם חייבים להתחתן עם מישו מהפורום - עם מי זה היה? (קדוש, אתה יודע ת'תשובה שלי...כפרע עליך ) כולכן קונפות וגם מי רוצה להתחתן בכלל 4. מה הדבר הכי דבילי שעשיתם בחיים? נולדתי? 5. תמורת מיליון דולר - מה *לא* הייתם עושים? לא הייתי עושה ערביה, כמובן גם לא הייתי מוכר את המשפחה וגם לא את המדינה 6. אם הייתם צריכים לבחור מאכל אחד לאכול כל החיים - מה הוא היה? בשר בקר 7. דילמה: הייתם מעדיפים להרוג בנאדם אחד כדי שחמישה אחרים יינצלו או שמא הייתם מעדיפים שהחמישה ימותו ואחד ישרוד? (הניחו כי חייבים לבחור אחת מהאופציות, ושההריגה היא אקט פיזי שלכם ולא הריגה פסיבית כמו ניתוק ממכונות הנשמה וכו'). כמובן שלהרוג אחד, אין מה לעשות במקרה כזה וההחלטה יחסית פשוטה. 8. הייתם מנסים/ניסיתם סקס עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? (השאלה בשביל לירן: טוב, אתה יודע מה אני הולכת להגיד ) איזה מן שאלה, כמובן!!! 9. מה הספר הכי טוב שקראתם בחיים? לא חסר ספרים טובים, הייתי רושם פה את "אם יש גן עדן" , "הודו תאהב אותי" , "איש הפח" ספר ענק. כרגע אחד החזקים היה אם יש גן עדן, קראתי את זה בשירות הצבאי וזה פשוט תיאר המון מקרים שהספר והמציאות דומים. 10. הגעתם לגיהנום ויש לכם הזדמנות לראיין את השטן. מה השאלה הראשונה שהייתם שואלים אותו? יש כאן כוסיות? שבוע טוב לכולם!

JamicaniT

New member
ברוכים הנמצאים. קחו קפה. ../images/Emo96.gif.

1. מה הדבר שהכי מצחיק אתכם בעולם? שי. בדרך כלל. 2. מה לדעתכם הייתם בגלגול הקודם? קדושה. 3. אם הייתם חייבים להתחתן עם מישו מהפורום - עם מי זה היה? (קדוש, אתה יודע ת'תשובה שלי...כפרע עליך ) מואיז. דה. 4. מה הדבר הכי דבילי שעשיתם בחיים? חחח הכל? 5. תמורת מיליון דולר - מה *לא* הייתם עושים? חותכת ידיים. 6. אם הייתם צריכים לבחור מאכל אחד לאכול כל החיים - מה הוא היה? סיגרים. 7. דילמה: הייתם מעדיפים להרוג בנאדם אחד כדי שחמישה אחרים יינצלו או שמא הייתם מעדיפים שהחמישה ימותו ואחד ישרוד? (הניחו כי חייבים לבחור אחת מהאופציות, ושההריגה היא אקט פיזי שלכם ולא הריגה פסיבית כמו ניתוק ממכונות הנשמה וכו'). תלוי מי הם החמישה D: 8. הייתם מנסים/ניסיתם סקס עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? (השאלה בשביל לירן: טוב, אתה יודע מה אני הולכת להגיד ) כן. 9. מה הספר הכי טוב שקראתם בחיים? איש הפח. לא בחיים .. הוא היחיד שזכור לי D: 10. הגעתם לגיהנום ויש לכם הזדמנות לראיין את השטן. מה השאלה הראשונה שהייתם שואלים אותו? מה קורה גבר. איפה פה הסאונה יבשה?

למעלה