סקר בנושא זוגיות

נימשון

New member
במחשבה חמישית ../images/Emo11.gif

איך אומרים אצלנו לילי, אהבה מתחילה במכות....
נדלקת חזק הא...

dudusch

New member
גררררר... ../images/Emo46.gif

לא כדאי להעיר את האגף הרומני של הפורום
הלא ידוע הוא שהרומנים הם המרוקאים של אירופה...
וחוצמזה... כמה מחשבות? עוד מעט המנואלה תיכנס לפעולה...

old fairy

New member
רומנים הם המאהבים הלטינים של

יוצאי אירופה!!! אז בנות לא לתת להם ללכת!!!

נימשון

New member
וואלה הרומנים האלה...

מתה על רומנים, כל בני הזוג הרציניים שלי היו רומנים. יחי הממליגה והצ'ויקה

babe10

New member
משלנו?

וואלה. גם אתה מהחבר'ה הטובים. נראה לי שיש פה לא מעט צ'ורבאים

DDN

New member
עוד סקר!

אני מניח שהתכוונת לאפילו אם זה לא קיצוני. בכל מקרה, תלוי עד איזו רמה. אבל לא נראה לי שזה יפריע. מצד שני, אני לא רואה מעריצים של יוסי שריד יוצאים עם הבנות שליברמן זה פודל לידן (בדעות) ואם נוסיף על זה - מה דעתכם על אנשים לפי הרגלי הנהיגה שלהם? לדוגמא, נפגשתי עם מישהי שבת שעברה, וכבר מתחילת ה"דייט", ראיתי שזה לא ילך, אחת הסיבות, היא נכנסה לחנייה ובלי לחשוב פעמיים, תפסה מקום של שלוש מכוניות. רק אחרי שהערתי לה היא תיקנה את החניה. זה התפרש בעיניי על חוסר התחשבות בזולת.

shellush

New member
נכון! זו באמת גועליות וגם לי...

היה אחד שיצאתי איתו ונפרדתי ממנו בגלל שהוא היה לועג לאנשים זקנים וחושב שהם גרוטאות, זה היה גועלי ביותר ולא יכולתי לסבול את זה אז זרקתי אותו מיד!!

lior29rg

New member
אוייש.....נו?.....מה הלאה?

אם היא נפסלת בשלב הראשון בפאקמן אז זה אומר שיש לה בעיות מוטוריות? משום מה נראה לי שהסיבה האמיתית שחתכת ממנה היא שהתחת שלה לא מצא חן בעיניך.....

DDN

New member
ובכן. תראה,

בשלב הראשון מגיע האלמנט החיצוני. היא לא מצאה חן בעיניי חיצונית, אבל כבר יצא לי להתאהב בפנימיות של בנ'אדם. אז אחרי הקטע עם החניה, העברנו עוד שעה ביחד, והיה גם ממש יבש. לא היה לנו על מה לדבר בגרוש. והתחת שלה דווקא כן מצא חן בעיניי.

lior29rg

New member
אז מה הקשר לזה שהיא לא יודעת

לחנות ברוורס? תגיד שלא בא לך עליה ואל תנסה להסיק לגבי צורת חניה של מישהו לגבי הכשרים החברתיים שלו. יכול להיות שסתם גם אין לה קורדינציה

בייביUE

New member
אני מצטרף כאן לליאור

הרי רשמת בהודעה שלך, שברגע שראית שהיא לא יודעת להחנות, החלטת שזה לא זה....

DDN

New member
זה לא שהיא לא יודעת להחנות!

זה החוסר איכפתיות. ואני לא רציתי לפסול רק בגלל זה, אפילו שזה כן העיב, כי מבחינתי זה שידר ש: "אני חונה פה, וכל העולם יקפוץ לי, כן גם ה2 מכוניות שיכלו להיכנס פה בנוסף אליי אם הייתי חונה בהתחשבות" מה לעשות, סטרייק וואן, סטרייק טו, סטרייק ט'רי. יו אר אאוט.

lior29rg

New member
אני לפעמים גונב ישר ברמזור מהנתיב

של הפנייה שמאלה..... so Shoot me ......

בייביUE

New member
אני אעשה יותר מזה...

הופצצת.... נראה אותך חותך עכשיו שוב פעם גונב נתיב...

למעלה