סקר בנושא זוגיות

טופז בת

New member
מממממ... זה לא נכון ../images/Emo4.gif

בניתי על איזה שוטר בלאי שיבטל לי אותם... אבל....זהו

lior29rg

New member
תתחילי לפלרטט עם השוטר....הוא יותר

לך, אני ההייתי מוותר (אפילו שאין לי מושג בכלל איך רושמים דו"ח)

בייביUE

New member
יכול להיות שאני טועה, אבל...

אין לי כוח לעשות הפנייה, אז פשוט העתקתי את דבריך, מילה במיל,ה לא נגענו, כך זה שודר: "לדוגמא, נפגשתי עם מישהי שבת שעברה, וכבר מתחילת ה"דייט", ראיתי שזה לא ילך, אחת הסיבות, היא נכנסה לחנייה ובלי לחשוב פעמיים, תפסה מקום של שלוש מכוניות. רק אחרי שהערתי לה היא תיקנה את החניה. זה התפרש בעיניי על חוסר התחשבות בזולת" את האמת, גם אני לא הייתי יוצא עם מישהי כזו, ממש חוצפה, לתפוס מקום רק ל שלוש מכוניות, בפעם הבאה מינמום מקום של אוטובוס. לא קרה לך אף פעם שלא החנית את הרכב בצורה הכי ישרה ומדוייקת
לא קרה לך כבר פעם שהחנית את הרכב במרחק גדול יותר מ- 40 ס"מ מהמדרכה
לא קרה פעם שהחנית את הרכב (אפילו למספר מועט של דקות) במקום אסור, או אפילו חנייה כפולה
אני חושב שזו הגזמה קטנה לא לצאת עם מישהי, בגלל שהחניה שהיא עשתה לא טובה. תחשוב על זה, אולי היא לא מחנה טוב.... אבל הביצועים האחרים שלה טובים
למשל..... פתיחות ברמזור.... חחחחחחחחחחחחח

DDN

New member
אוקיי. לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך

זה לא שהיא חנתה לא טוב. היא אפילו לא ניסתה. היא נכנסה ישירות לחניה. בלי לנסות לתקן. זה לא שהיא חנתה לא טוב, היא פשוט עצרה את המכונית. טוב, לא משנה. תעזבו.

טופז בת

New member
כן שיקח קשה....

אולי בגלל שטויות כאלה הוא לבד? על זה פוסלים? נו בחיייייאת....

בייביUE

New member
טופז לא צריך ככה....

אתה מבין למה אתה לבד
בגלל שטויות אתה פוסל אנשים
מה זה כבר חנייה בימינו
זה לא שהיא הרבה מישהו נכון
בפעם הבאה, תכוון אותה שתתפוס יותר מקום
טופז, הבנת איך עושים את זה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DDN

New member
נו טוב, בסדר.

פסלתי אותה כי לא היה בינינו קליק. היא בדיוק ההיפך מהטיפוס שלי מבחינה חיצונית. אני בנ'אדם נורא ושטחי שפוסל על מראה חיצוני וזהו. זה שבמשך שעה+ לא מצאנו נושא שיחה משותף זה רק תירוץ.

מירב 23

New member
דעה פוליטית

לדעתי לא תפריע לי עד כדי כך שלא אצא איתו, אבל אי התאמה מבחינת "יצר מיני" בהחלט יכולה להרוס מערכת יחסים, כמובן שתלוי בחומרת המצב....

shellush

New member
דעותיי בנושא הן....

בגלל פוליטיקה לעזוב בן-אדם? לא, אפילו אם הוא שונה מאוד בדעותיי הפוליטיות כי זה לא חייב להתבטא בחייו. אלא אם כן מדובר באחד שמאמין בלפגוע במישהו בגלל פוליטיקה, זה כבר עניין של אלימות! באשר ליצר מיני, אני הייתי עם מישהו שהיצר המיני שלו לא גבוה בכלל, ואני בעלת יצר מיני מאוד גבוה, כך שזה אכן גורם מפריע ביחסים ולא מרגישה שאוכל להסתדר עם מישהו שהוא כמעט אדיש לסקס כשאני ממש לא אדישה לזה.

למעלה