סקר!! הדמות הכי מצחיקה

Liz hashavuz

New member
../images/Emo41.gifסקר!! הדמות הכי מצחיקה

איזה דמות עושה לכם את זה וגורמת לכם לצחוק הכי הרבה? (פרט, נמק והדגם...) תשתדלו לא לכתוב הומר...

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח אבל זה באמת הומר!../images/Emo6.gif

או הבן שלו, וואי איך שחכתי את כול השמות.. בראט?OO עזבו, אין על הומר.XD

../images/Emo51.gifרבה../images/Emo24.gif

ובהזדמנות זו אני רוצה ברשותכם לשאול היכן אוכל לצפות בכל 21 עונות הסמפסונים ועם תרגום
מראש

DeathK

New member
../images/Emo59.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני סבור שיש - אבל אסור לפרסם בתפוז לינקים לאתרים לא רשמיים, בעקרון יש באתר הרשמי של סימפסון אפשרות לצפות בכל הסדרות אבל זה לא מאושר לישראל :-\. מעוניינת להציג את עצמך?

בהחלט../images/Emo13.gif

שמי כתוב בנייק ניים שלי ואני בת 24 מתה על הסימפסונים שקורעים אותי מצחוק ובמיוחד על הומר המלך
הסידרה גם מזכירה באופן מסויים את הסידרה נשואים פלוס שגם אותה אני אוהבת מאוד מאוד והומר סימפסון הוא לדעתי אל בנדי המצוייר(ההבדל היחידי ביניהם שהומר אוהב את מארג' אשתו לעומת אל שלא סובל את אישתו פג). אני מחפשת נואשות בימים אלו דרך לצפות בעונות קודמות של הסימפסון על מנת להשלים פערים מכיוון שביס משום מה החליפו ביס קומדי את הסידרה 1 העם אחד

DeathK

New member
../images/Emo59.gif קודם כל

סחטיין על היוזמה לעשות סקר!
אם אתה רוצה אני אפתח סקר כביכול יותר רשמי ב"סקרים" שיש לנו פה בפורום ולדעתי תפתח שאלה חדשה - "איזה דמות הכי מצחיקה חוץ מהומר?" כי באמת אין על הומר.. אולי שאלה אפילו יותר טובה איזה דמות משנה הכי מצחיקה? ואז הייתי כנראה הולך על פלנדרס - ולא צריך להוסיף הרבה למה

e t a

New member
../images/Emo118.gifאני אענה על זה בלי להחשיב את הומר..

והדמות תהיה מיסטר ברנז

כנ"ל../images/Emo13.gif

ואם להיות יותר ספציפיים, האינטראקציה של ברנז עם סמיתרז..
אבל אין, הומר בדרגה אחת מעל כולם

מירב לב1

New member
גרנדפה סימפסון ../images/Emo13.gif

הפרק שבו הוא מחליט שהוא שוב צעיר כמו כל הצעירים והולך לעבוד בפאסט פוד. הקטע שבו הוא לוקח באז קולה ליד כי זה מגניב ושותה ממנה קצת ואז אומר: "לאאאאאאאאא, אוווווווו, הבועות שורפות לי את הלשון!", ובסוף הפרק כשמישהו בא לבקש ממנו פראנצ' פרייס והוא שואל את האחראי משמרת שלו: "יש לנו פראנצ' פרייס (צ'יפס צרפתי)?"

Liz hashavuz

New member
שכחתי לענות בעצמי...

אז לפי דעתי זה מיסטר ברנז, הוא מזכיר לי את בן ליינוס מאבודים, הרשע הגבר שפשוט א"א שלא לאהוב אותו...

DeathK

New member
../images/Emo59.gif מסכים איתך לגבי בן חח

ברנז ענק.. בתכלס לא חסרות דמויות מצחיקות

MmMm20

New member
ראלף!!

ראיתי את הדיון בדף הראשי... צופה די הדוק. אני חייב לציין שראלף, אמנם אין לו הרבה זמן מסך, אבל כל משפט שלו פשוט גאוני מרוב שהוא מטומטם! תמיד מצחיק אותי.

DeathK

New member
../images/Emo59.gif ראלף גם מצחיק ביותר! ../images/Emo13.gif

באמת כל משפט שלו גאוני עד כמה שהוא דפוק! בכל מקרה אתה מוזמן להשאר בפורום

idannc

New member
1)הומר .2 והרחק מאחור )בארט

3)הבוס ששכחתי את שמו 4)פלנדרס

נד פלנדרס

הפתאת התמים הדתי לרוב שמאמין שכל מה שנופל עליו זה משמיים הוא דמות מצחיקה בסופו של דבר והאוקלי דוקלי שלו הא כזה חנון ...

למעלה