סקר הולך וסקר בא

Lettuce Girl

New member
../images/Emo41.gifסקר הולך וסקר בא../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

הסקר הקודם, "איזו שחקנית, לפי דעתכן, הכי מתאימה להיות בת זוגו של אורלנדו?" הסתיים כך: 2 קולות לקייטי הולמס [ג'ואי-דוסון קריק] 4 קולות לרוז מקגוואן [פייג'-מכושפות] 3 קולות לאלקסיס בלדל [רורי-בנות גילמור] 2 קולות לג'ניפר לאב היואיט [שרה-שולחן לחמישה] 2 קולות להילארי דאף [ליזי מגוויאר] 4 קולות לכריסטינה אגילרה 1 קול לנב קמבל [צריך שלושה לטנגו, שולחן לחמישה] 3 קולות לשירי אפלבי [ליז-רוזוול] 9 קולות קולות ל"אחר" ו13 קולות ל"אם הוא לא שלי, שלא יהיה של אף אחת!" והסקר החדש: אם הייתם יכולות להכניס את אורלנדו לדמות קיימת, [ששיך לשחקן אחר כרגע] בתור איזו דמות הייתן שמות אותו?

מרי בל

New member
מאוד מתאים לו!

להיות קלארק קנט מסמולוויל כי התפקיד של "מציל את המצב" תפור עליו יש לו אישיותכזאתי של אחד שאפשר לסמוך עליו של מנהיג he has my vote

חושבת ש...

אני חושבת שהיה מתאים לו התפקיד של יואן מגראגור(לא יודעת איך כותבים את זה) בסרט "מולין רוז'".... האמת שאני לא כל כך יודעת אם הוא יודע לשיר אבל אני מתה לראות אותו משחק מישהו בסיפור אהבה כזה יפה.... אגב "מולין רוז'" זה הסרט שאני הכי אוהבת אז יש לזה השפעה..... עוד תפקיד שנראה לי יתאים לו זה תפקיד של גיבור מתחיל(אני לא יודעת איך לקורא לזה) שכאילו הוא ממש מתחיל את קריירת הגיבור שלו ובסוף מציל את היום.... כמו למשל:וויל סמית בגברים בשחור אני מקווה שאתם יודעות למה אני מתכוונת....

מרי בל

New member
אוי כן!!!!!!!

שבהתחלה הוא כזה מפשל ועושה את הפרצופים החמודים שלו ושכאילו הוא מזלזל ויאטה יאטה ובסוך הוא כזה פרופשונל בכזה חליפה שחורה *ליקליק* איזה שולתתתתתתת ומולין רוז' הוא אכן סרט מהמם וענק אבל לדעתי לא היה מתאים לו כל כך......

g a g a

New member
בחרתי ב"אחר"

הייתי רוצה לראות אותו משחק ב"מכושפות"
איזו סדרה גדולה
לא משנה איזו דמות, העיקר לראות איזו כימיה תהיה לו שם עם כל הקאסט המדהים של מכושפות... ואולי גם בתפקיד אורח ב" Dark angel"... זה עשוי להיות מעניין.

Lettuce Girl

New member
המפ. ../images/Emo15.gif

רציתי לכתוב את מכושפות, כי זו סידרה שאני מאד אוהבת, אבל לא ידעתי בתור איזו דמות. הוא לא מתאים לליאו/קול/דריל.. יש דמות בעונה הבאה [ה-6, לא זו שעכשיו בערץ 3] שקוראים לה כריס, ואני חושבת שהוא יתאים לשחק אותה, אבל בגלל שזה מהעונות שלא שודרו, לא רשמתי.

g a g a

New member
כן, את צודקת שהוא לא מתאים לקול/

ליאו/דריל, אבל מעניין אותי לראות אותו משחק עם הקאסט המדהים של הסדרה המופלאה הזו
|תוהה לעצמי... למה לא הצטרפתי עדיין לפורום מכושפות?
|

wicked witch

New member
פייסי

לא יודעת למה... הוא פשוט נורא מסתדר לי בתור פייסי. למרות שקשה לי להודות בכך, הוא וקייטי הולמס יהיו זוג מדהים.

moran14h

New member
מדברים על אנשים שיתאימו לו

כרגע נכנסתי ללניק שלמעה (תמונות הומורסטיות) וראתי את הזהו שעשו מאורלי אוסטין פאוורס ואז ראתי שהוא מזה יתאים להת'ר גרהם הם יהו מהממים ביחד (וכל אחד לחוד..)

פרפר15

New member
אני בחרתי ב........................

הייד מ-מ"שה מופע שנות שיבעים לא יודעת הוא מאוד מתאים ליהיות זן אבל הכי היתי רוצה ליראות אותו בהמורדים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Lettuce Girl

New member
אני לא. ../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

חח.. וול, דבר ראשון שאתן צריכות לדעת עלי - אני לא אוהבת המורדים. אמנם אני לא מאלה ששונאים את זה ולא מוכנים לשמוע על בכלל ואפילו לא ראו פרק [ראיתי בסביבות חצי מהעונה הראשונה - הייתי אצל חברה שלי שלא מפסידה אף פרק לפחות 3 פעמים בשבוע שנה שעברה] אבל אני בכל זאת לא אוהבת את זה... -וזו הסיבה שלא היה שומדבר של המורדים שם. ועוד דבר בנות, אני לא אדם מקורי במיוחד, ולא יצירתי במיוחד, הצעות לסקרים, טופיקים, כל דבר, שלחו לי! באמת! גם אתן יכולות להציע דברים! טופיקים וכאלה, כמובן, ישר לפורום, אבל אם יש לכן רעיונות יותר גדולים שמצריכים עזרה ממני\מחברי הפורום, שטחי איחסון, כל דבר, תגידו! והנה המייל שלי שוב [עדיף שתפנו אלי במייל ולא במסרים, יותר טוב בשבילי...]: [email protected]

מרי בל

New member
אמממממ

א. לאורלנדו ממש לא מתאים התפקיד של כריס ואני לא אפרט כי זה סתם ספויילר..... ב. אני ושירה עושות לג'וני דפ פורום בתקווה שיאשרו לנו קודם =\ בהצלחה לנו!! ג. היום סוף סוךף במקרה קיבלתי את הפוסטר של אורלנדו זה לא היה כזה וואו כי יש לי תתמונה הזאת בדסקטופ אבל בכל זאת מזה התלהבתי:}}}}} (איזה שקס)

SShiRaS

New member
משולמת

מי לאב יה המון המון המונוש ואינדיד בהצלחה! תתחדשי על הפוסטר שולתת שכמותך :)

לדעתי זה מאי.אר../images/Emo41.gif

גם בגלל שאני חולה על הסדרה הזאת וגם בגלל שהשחקן הזה מציל אנשים כל הזמן- תפקיד שמתאים לאורלי

למעלה