סקר החן

גנגי

New member
../images/Emo41.gifסקר החן../images/Emo41.gif

ובכן, תמו ימי הנידה ושבעת הנקיים גם יחד, ואתם יכולים ללכת לטהור, ולהקפיד לאחסן את הגביעונית או להשאיל אותה לחברה. ארבעים ניק הצביעו עם בעליהם בסקר החינני והריחני שלנו, ושישה עשר מהם הכריעו את הכף (האדומה) ונתנו את הגביע לגביעונית. נסו להשתמש בשם החדש. אם לא תהיו מרוצים תוכלו להחזירו, באריזה המקורית בלבד ובתנאי שלא נעשה בו שימוש, תוך 14 יום. שם שהוחזר לא יוחלף באחר. אנו מקווים שההנאה מהגביעונית ומשמה החדש גם יחד תהיה שלמה ולא תגרום לבעיות-עומק ולמהומות דמים. לחיים (ולכל שאר החבר'ה)!

גנגי

New member
והבל היופי../images/Emo68.gif

(או שלא?) את זה נבדוק בסקר החדש. ההשתתפות חובה.

מוּסקט

New member
לדעתי

זה סקר שעושה outing לא פיירי. היה לך נעים אם היו עושים עלייך סקר והיית שומעת איזה אחוז חושב עליך ככה או אחרת?
לא מוצא חן לי

כֶּתֶם

New member
חסרה אפשרות בסקר

להביע את דעה מתנגדת כי התרנגולת מסכנה, וזה לא נורא נורא מצחיק.

giba70

New member
הבל ה-coffee ../images/Emo96.gif

מי אוהב קפה עם הל? נכון שזה one hell-of-a-coffee?

הסקר לא תקף!

בעיניי ראיתי את התרנגולת בשבת, והיא היתה לבושה למשעי ובעליל. יוחלף הסקר לאלתר! (מה גם שאני לא בטוחה שהתרנגולת מעריכה את זה שאנחנו דנים בפרהסיה במערומיה).

עִידן

New member
אני מחזירה. ../images/Emo48.gif

כבר הסברתי שנאי מתנגדת ליצירת מונחים חדשים שהם פגומים פונטית. מעדיפה מדממה. או מאספת. מדממה.

אטיוד5

Active member
מה את 'כפת לך בכלל מהגביעונית?

הבנתי שאת ממילא לא מטפטפת, אפילו לא בזמן טרטוף.
[בחיוך זהיר]

גנגי

New member
את יש לך התנגדות קבועה, זה לא חוכמה

וחוצמזה מדממה נשמעת מדממת וזה פיכס, וגביעונית נשמעת קצת כמו פְּרס, וזה עושה את כל הרעיון כמעט נסבל. וחוצמזה 2 - העם החליט קפה עלית וגביעונית. אז 'שתקי ותתחילי להשתמש. אם גם אחרי ניסיונות בשטח לא תאהבי את השם "גביעונית" בשביל המטרה שחלשמה הוא יועד, תמיד תוכלי לאכול בה גלידה או משהו כזה.

עִידן

New member
לא, גנגי, ../images/Emo48.gif

כי "מדממה" בכלל לא הועלתה לסקירה, ואני - יש לי אידיאולוגיה: לא יוצרים מונחים פגומים פונטית.

למעלה