סקר- הפאנפיק הבא

Rowdy Girl

New member
../images/Emo41.gifסקר- הפאנפיק הבא../images/Emo41.gif

לא, הפעם אני לא נותנת לכם לבחור את הז'אנר כי הרשימה הולכת ככה: רומנטיקה רומנטיקה רומנטיקה ו..רומנטיקה כי ככה זה בריטיות
אבלללללללללל. אני נותנת לכם את הזכות לבחור את הבאסטדי [ולא דורקי כי הפאנפיקים של סוד חרא וגם הפאנפיק שבחרתי הוא במקרה של באסטד] אז ככה... לא קשה במיוחד... תכתבו את מי אתן מעדיפות והרשימה היא כזאת: ג'יימס מאט צ'ארלי ועכשיו כולן "דייייייי מי אלה?!
" טוב אז איך זה הולך... זה עם הכי הרבה הצבעות הוא הדמות הראשית שעליו טוחנים תעלילה בעיקרון זה שקיבל כמה הצבעות מתחתיו הוא דמות משנית בסיפור וזה שקיבל הכי קצת הצבעות דמות מאוד משנית
ולא שיש הרבה הבדל בין השנייה לשלישית
ומי שרוצה לבחור את שמות הבנות בסיפור שתגיד

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|מי זה?!../images/Emo2.gif

מאט
אמ.. באלך לעשות שלנקבה הראשית [נו, זאת שמאט יתאהב בה ובסוף הם יחיו באושר ועושר עד קץ הימים
] יקראו ענת?

Rowdy Girl

New member
אם תהיה

דמות ראשית עם פיצול אישיות אז סבבה. בינתיים לא.

HoFiT592

New member
מאט../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

נמנמנמ...אני לא טובה בשמות...

Rowdy Girl

New member
אולי לא הבנתן O:

אבלאבל... אל תבחרו שמות לדמות [בת] הראשית!!!!!!!!!11111111 בהודעה שלכן. רשמתי.. שמי שרוצה לבחור את השמות של הבנות בסיפור [שאגב יהיו 3 בנות נדמה לי] שתגיד. ואז אני כבר אגיד לה איך לשלוח לי אותם. [ולא על גבי הפורום-.-] מי שרוצה לבחור שפשוט תכתוב "אני רוצה לבחור תשמות לבנות בסיפורררררר!" או משו כזה
ועוד משו. מכיוון שאני לא מפרסמת פה סיפור דרמה סוחט דמעות על ילד עם פיצול אישיות.... אל תבחרו 2 !!! רק אחד!!!11

just jenny

New member
../images/Emo205.gifבקשר לבנים- נמנעת../images/Emo10.gif

זה קשה מדי אוף=[ בקשר לשם של הבת- חשבתי על זה רבות ועמוקות וחשבתי על ג'ני
אינלי מושג איך הגעתי אליו

למעלה