Death of Rats
New member
../images/Emo41.gifסקר הפראצ'ט הגדול../images/Emo41.gif
הפרויקט מתרומם לאוויר! הרעיון ליאת (הכובענית) שהוצע לפני כמה זמן, קורם עוד וגידים
(ייאי! שפה גבוהה!). היא הציעה אותו בדיוק כשהוחלף הסקר אז רציתי לתת לסקר קצת זמן ואז להתחיל. אזזזזז.... עכשיו הרעיון הוא בחירת ספר הפראצ'ט של כל הזמנים. הפרויקט יתבצע באמצעות הסקרים (והגולשים בפורום, כמובן.). נושא הסקר יהיה "מה הספר האהוב עליכם בסדרת ה______?" ומתחת רשימה של הספרים בכל תת סדרה. לדעתי כדאי שחלוקת תתי-הסדרות תהיה: הקוסמים המכשפות מוות המשמר ספרים עולם הדיסק בלי סדרה (נמצא לזה שם קצת יותר קליט אחר כך
) ספרים חיצוניים (Johny and the bomb, בשורות טובות ושות'). ע-כ-ש-י-ו: מכיוון שאנוכי קטנה ובורה, אני צריכה את עזרכתם: אני לא כל כך יודעת לאיזו תת סדרה משתייך כל ספר, לכן עזרה באמת תהיה נחמדה פה. רשימה של כל הספרים יש פה ויש גמכן את אלו: The Amazing Maurice and His Educated Rodents Night Watch The Wee Free Men שהם, מסתבר, גם עולם הדיסק
אלו הספרים שהם בכלל לא עולם הדיסק: Only You Can Save Mankind Johnny and the Dead Johnny and the Bomb Truckers Diggers Wings Good Omens The Carpet People Dark Side of the Sun Strata The Unadulterated Cat זהו. שיוך לתתי סדרות יהיה נהדר, כי אין לי מושג. חוץ מזה, אין בעיה להתחיל בפרויקט והסקר יוחלף מיד לאחר שיוגשו הבוטנים המלוחים.
הפרויקט מתרומם לאוויר! הרעיון ליאת (הכובענית) שהוצע לפני כמה זמן, קורם עוד וגידים