סקר חדש - בייביסיטר

וונדי1

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש - בייביסיטר

באיזה גיל (של התינוק/תינוקת) התחלתם להשאיר אותו עם בייביסיטר שהוא לא בן משפחה? הכוונה לשעות הלילה שהתינוק כבר ישן... האם הפגשתם בין התינוק לבייביסיטר גם בשעות היום? איך מצאתם את הבייביסיטר? כמה משלמים לבייביסיטר? סליחה על כמות השאלות... אני כל כך רוצה לצאת וכבר לא נעים לי לבקש מאמא שלי ואחותי...

shirka

New member
../images/Emo2.gif עדיין לא ../images/Emo4.gif האמת או שיוצאים עם

נועה או שמבקשים ממהורים של הבעלול כי הם קרובים ותמיד מסכימים (ואפילו מתנדבים
). אבל היתה לנועה מטפלת שאינה מהמשפחה.

את האמת אני לא משאירה את יובל

לא עם אמא שלי ולא עם חמתי לכל מקום אנחנו עם יובל גם בגלל שהיא עדיין יונקת וגם בגלל שאמא שלי אין לה כוח והיא אישה חולה ועם אמא של בעלי אני לא סומכת עליה

yaelli10

New member
בדיוק אתמול היתה הפעם הראשונה

שלקחתי בייביסיטר לאלה. והיא בת שלושה חודשים וחצי. * היא לא בת משפחה, אבל היא מכרה ותיקה. * היא באה חצי שעה לפני שיצאנו וזכתה להאכיל את אלה גם. כשיצאנו אלה הייתה בשלבי הירדמות מתקדמים. * מאחר והיא מכרה ותיקה, יצאה ונפגשנו גם בשעות היום. * כאן אנחנו משלמים 5 יורו לשעה. אגב לפני שיצאתי השארתי לבייביסיסטר רשימה של טלפונים לשעת חירום - שלי, של בעלי ושל המסעדה אליה הלכנו. התקשרתי כל חצי שעה בערך... עד שכבר היא התעצבנה וגם בעלי... אנחנו מתכוונים לעשות את זה שוב. כי הגיע הזמן בעצם.

ענתש

New member
נגה בת שנה וחודשיים כמעט

ולא משאירים אותה עם מישהו זר. אני משאירה רק עם בני משפחה... אני חושבת שלא משאירים עם "בייביסיטר בשכר" עד גיל שבו הילד יודע לדבר שוטף ולספר אם חס וחלילה הרעו לו (שלא נדע אבל יש מופרעים בעולם והם גם לפעמים יכולים להראות כאנשים הכי נחמדים) או סתם לא התייחסו אליו או סתם עשו דברים שאמא לא מרשה (לעשן בבית למשל...) כי לכי תדעי מה מסתתר מאחרי האדם ששכרת לבייביסיטר. בקיצור - אצלי זו אידיאולוגיה כרגע.

טוטי30

New member
עדין לא הגענו לשלב הזה

אבל בכל מקרה, אין לנו משפחה ביבשת... ככה שאם אי-פעם נחליט לצאת בלי רועי, נקח בייביסיטר בתשלום והאמת - אני לא רואה את זה קורה בקרוב בכלל. אנחנו יוצאים המון ותמיד עם רועי. גם אם זה בערב. מקסימום הוא ישן בעגלה. ככה אנחנו נשארים רגועים ויודעים בדיוק מה קורה איתו. ואם יש מקום שאי-אפשר לקחת אותו, למשל לקולנוע, אז ממתינים ל-DVD. הקיצר - מסתדרים.

פעם אחת

הישארתי את נועה אם ביביסיטר בערב(20-23) ,היא כבר ישנה,אבל באותו יום ביקשתי מהבחורה להגיע גם אחרי הצהריים לשחק איתה שעה,כדי שאם היא תיתאורר שהיא לא תיבהל מי זו. חוץ מיזה....משאירה רק אם גיסתי...... יש לי כמה ביביסיטריות...שאני מזמינה ליפעמים כדי להיתפנות לדברים אחרים(אני בבית אבל הם משחקות אם נועה) עולה בין 20 ל 25 שח שעה . .

ענתש

New member
ג'סי - תסבירי לי את החתימה שלך...

(אני מנסה ומנסה אבל כנראה אני סתומה מדיי...)

ענתש

New member
חשבתי שאולי יש פה הומור סמוי או

משהו נוסף שאני מפספסת (כי זה מנוסח מוזר כזה) טוב, אולי אני סתם מתחכמת יותר מדיי.

לוטן לא מגיבה טוב למי שלא אמא

או אבא שלה. יש מעט מאוד אנשים שהיא מוכנה שיחזיקו אותה על הידיים, וגם זה רק אם היא רואה שאנחנו בסביבה. נכון שרוב האנשים שאנחנו מכירים חסרי נסיון לחלוטין עם תינוקות ולכן מחזיקים אותה בחוסר בטחון וזה כנראה מלחיץ אותה. האנשים שכן מרגישים נוח עם תינוק זוכים ממנה לחיוכים. האהוב מכולם הוא אח שלי שהיא פשוט מעריצה. אבל הוא לומד קשה ואני לא רואה איך הוא מתפנה כרגע לבייביסיטר. בשל כך, אני לא רוצה לעזוב אותה לבד עם מישהו, בן משפחה או לא. ברור לי שהיא מאוד תבהל. אני גם לא מרגישה צורך. נראה לי שאני סתם אלחץ ולא אהנה מכזו יציאה.

מיכאל שלי בן 4 חודשים ולא השארתי

אותו עם בייביסיטר (חוץ ממשפחה שמטפלת בו בשעות היום כשאני בעבודה) ואני גם לא רוצה. והיה ואמטרך - הבייביסיטר תהיה אך ורק מישהי/וא שאני מכירה.

עמית@

New member
עדיי לא- תמר בת 4 חודשים ועוד

לא השארנו אותה גם עם בני משפחה (היא יונקת ומסרבת לבקבוק..) אני כבר מחכה לצאת איזה ערב עם יוסי- סתם כך לשתות ולאכול או לראות סרט.. נחכה כנראה לימי המוצקים העליזים- וגם אז- רק עם מישהו שאני סומכת עליו בעינים עצומות.

למעלה