סקר חדש בפורום + דיון

rocket

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש בפורום + דיון ../images/Emo41.gif

לאור ההערה (המוצדקת) שהגיע זמן להחליף סקר, אני מתכבדת להציג את שאלת הסקר החדשה שלנו : איזו דמות מהרביעיה המקורית אתם הכי פחות אוהבים ? תצביעו ונמקו פה בשרשור את ההצבעה שלכם! קישור לסקר: ttp://www.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll_by_Forum.asp?forumid=764 הצבעה נעימה!

CoolBoy 17

New member
רמברנט

פשוט את ה3 האחרים אני אוהב ואותו אני בדרך כלל מחבב...אבל היו קטעים שהוא ממש עצבן אותי כמו איך שהוא התפרץ על קווין באקסודוס בעונה 5 הוא בסדר

kevin198

New member
מגי

ממש מעצבנת מאז שהיא הגיעה הסדרה נהרסה הדמות שהכי אהבתי זה את הפרופסור מגי לא יודעת לשחק היא פשוט לא שחקנית היא הייתה צריכה להיות דוגמנית או משהו סתם זרקו מישהי חושנית לסדרה כדי למשוך עוד ענף של צופים. בכל מקרה מגי

Shaycus

New member
וויד

מההתחלה לא אהבתי אותה.. אין סיבה ספציפית, קווין פשוט אדיר, ארטורו יש לו את הציניות המדהימה הזאת, ורמברנדט גם מצחיק.

Th3onE

New member
מסכים..

מחבב את כולם אז אין ממש מישהו שנוא חוץ מוויד שאותה מחבב פחות..

nick at noon

New member
רמברנט

אני מאוד אוהב אותו אבל צריך לבחור מישהו מהארבעה. אומנם יש דברים שמעצבנים אותי בוויד ויש גם דברים שממש מעצבנים אותי בקווין, אבל קשה לי לדמיין את הסדרה בלעדיהם. רמי חביב מאוד אבל הוא אף פעם לא היה לי יותר מידי חשוב ולפעמים הוא סתם מציק.

pusher

New member
חחח ווייד חמודההה למה 16???../images/Emo215.gif

די זה קשה אני לא מצביעה

Lord VoIdemort

New member
lol

אנשים, אתם יודעים שברגע שאתם מצביעים לקווין אתם אומרים שאתם לא אוהבים את רעיון הגלישה, כן? P:

rocket

New member
לא בהכרח.

אפשר לאהוב את הרעיון של הגלישה אבל לא לחבב את קווין בתור דמות. כבר הכרתי מספיק אנשים שאמרנו שהוא מוצג כדמות לא ממש אמינה. אני חולקת על זה אבל עדיין - על טעם ועל ריח ...

למעלה