סקר חדש בפורום

Envinyatar

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש בפורום ../images/Emo41.gif

והפעם - על מה שהייתם רוצים (במיוחד) שיקרה לג'יים לאניסטר במהלך "משתה לעורבים" (או אחר-כך). תהנו!

Vrock

New member
REPLY

דברים לא נחמדים. למרות שניתן להזדהות עם הדמות שלו מאז שרואים את ה PoV שלו-הוא עדיין לא בן-אדם נחמד. מגיע לו את כל הדברים הרעים שבעולם רק על מה שהוא עשה לבראן- הוא הביא רצח לאולמו של אדם (זה לא משנה שלא הצליח לו) והוא עשה עוד יותר מזה, הוא זדוני ומגיע לו להיענש ולקבל על עצמו מעט ענווה. הייתי רוצה שסרסיי תתנכל לו, ותפנה לו כתף קרה, אולי גם תינשא (מעודדת מעט מהמחשבה על מה שזה יעשה לו). גם הייתי רוצה שדודו קבאן (לורד לאניסטר בשבילכם)ש-(ספוילר מ"משתה לעורבים")ככל הנראה ידע על מה שסרסיי וג'יים עשו , יתעצבן עליו או ינהג בו בחוסר כבוד או לפחות לא ירחוש לו כל כך הרבה חיבה-ואולי יייעץ שעכשיו כשהוא פחות-או-יותר חסר תועלת הוא יפרוש מתפקידו (מנושל מנחלותיו כמובן- דודו כבר ידביק את עצמו לצוק איכשהו) , הוא יפוטר מהמשמר בבושת פנים ויאבד את כל מה שהיה יקר לו-גאוותו, כישורי הקרב שלו וכמובן-סרסיי. עכשיו כשהוא לא גא במיוחד ולא "חש את עצמו" לוחם דגול- זו ההזדמנות להמציא את עצמו מחדש לעבור שינויים. הוא ישקול מחדש את חייו, ינסה למצוא מחילה ויבין שזה חסר תועלת. אז הוא ינסה לשנות דרכיו לכיוון היושר- עכשיו מצפונו יציק לו יומם וליל והוא יהיה מדוכא אך ידע מה עליו לעשות ויעשה זאת, אז אולי יגיע לו לשחזר מעט מכישורי הקרב שלו. הוא ייאלץ לבחור את הנאמנויות שלו וינסה למצוא את מקומו-הרחק מהקונפליקטים הרמים של מלכויות ווסטרוז. (טוב-זה יצא קצת יותר מפורט משציפיתי)

שיהפוך לאנטיתזה לסרסיי ויתרחק ממנה

דבר שדי סביר אולי שיקרה, כי הרי בסוף סופת החרבות טיריון מספר לו שסרסיי שכבה עם לאנסל ואוזמונד, דבר שבטח יחזק את ההתרחקות שלהם שכבר התחילה. חתונה שלו עם בריאן יכולה להיות נחמדה, אבל זה יהיה קצת קיטשי וצפוי לאור התפתחות מערכת היחסית ביניהם. מה שיהיה יפה אולי זה אם הוא יתוודה על אהבתו אליה ואולי הם אפילו יממשו אותה, ואז בריאן תמות... ואגב, אני חדש פה :) נכנסתי לפורום הזה עוד לפני שסיימתי את סופת החרבות ונתקלתי בספויילר ענקי (שקייטלין מתה וקמה לתחייה בצורה מעוותת) שהבריח אותי מיד, ועכשיו חזרתי לכאן אחרי שסיימתי.

למעלה