סקר חדש ותוצאות הסקר הישן!

האבק

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש ותוצאות הסקר הישן! ../images/Emo41.gif

שלום כולם, אז כהרגלנו, הנה תוצאות הסקר הישן וגם סקר חדש להנאתכם
שאלת הסקר הישן הייתה: אם הייתה לכם האפשרות, באיזה עולם הייתם רוצים לחיות?
העולם של ליירה
עולם המולפה
עולם הגליווספים
עולם המתים
צ'יטגטסה
העולם הנטוש של לורד עזריאל במקום הראשון - העולם של ליירה עם 66% ! במקום השני - עולם המולפה עם 22% ! במקום השלישי - עולם המתים וצ'יטגטסה עם 5% כל אחד. מי לעזאזל רוצה לגור בעולם המתים?
ולסקר החדש: האם הסרטים יהיו טובים? לדעתי , ולתקוותי הם יהיו ברמה של שר הטבעות. יש בסרטים האלו המון המון השקעה, והבמאי הרבה פעמים אומר שהוא רוצה ללכת על הפן האומנותי של הספר. החברה שמפיקה היא החברה שהפיקה את שר הטבעות, וההשקעה הכספית בסרט הראשון גבוהה יותר מההשקעה הכספית בסרט הראשון של שר הטבעות. עכשיו מה שחסר זה רק שחקנים טובים ואנחנו מסודרים. מה איתכם?

Fairywitch

New member
אני יכולה רק לקוות לטוב...

אבל רע זה בטח לא יהיה. סרטי ה"פ, למשל, ממש גרועים, ובכ"ז נהניתי מהם. למה? כי אני אוהבת את הסיפור... מי הבמאי?

גם אני נהניתי מכל ההארי פוטרים,

למרות שהם על הפנים (במיוחד השניים הראשונים, אבל גם השניים האחרונים אכזבו אותי). אין מה לעשות, אין כמו ספרים - בספרים אני יכולה לדמיין מה שאני רוצה (אם כי בחומריו האפלים התבלבלתי קצת מכל העולמות והיצורים). קשה לתמצת את הספרים מרובי הפרטים האלה לכדי שעתיים של סרט. אולי עדיף לעשות סדרה... בכל מקרה, אצפה בסרטים. לא יודעת אם בקולנוע, אבל בווידאו בטוח.

סֵג

New member
אני לא מבין את מי שנהנה משר הטבעות

מה קיבלת בסרט הזה? אני בחיים שלי לא ראיתי סרט שהוא כל כך מורכב מbells and whistles, תיודע? הכל שם אפקטים מדהימים.. תלת מימד מפוצץ. זה עבודה גרפית נהדרת, באמת מעוררת השראה.. אבל סרט די תפל. כל החלקים העסיסיים בסיפור נדחסו לסצינות בזק. ובגלל שהיה צריך לדחוס סיפור עצום לכלכך מעט זמן הכל איבד מהמשמעות שלו. אולי ככה גם יהיה עם חומריו. אני די פסימי. אני יודע מה הנטיה של הוליווד -- לשטח כל דבר טוב, לעשות ממנו משהו פופי ומשעמם. זה סרט שצריך בימאי גאון שישמר את העומק והעושר שלו.

באמת?

אני ממש לא מסכימה.. שר הטבעות לדעתי זה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי..! הממ על טעם ועל ריחP: אני מקווה שהסרטים יהיו בסדר.. הסרטים של הארי פוטר נוראיים לדעתי, והם ממש הורסים.. את הרביעי אפילו לא טרחתי לראות.. אולי אני אראה מתישהו 0_ס לעומת זאת, הסרטים של שר הטבעות מעולים (אבל לא מי יודע מה נהניתי מהספר, העלילה מעניינת ומותחת, אבל הוא כתוב בצורה קשה וכבדה, כזאת שהכרחתי את עצמי להמשיך לקרוא..) והסרט של נרניה נחמד=]

האבק

New member
מסכים ולא מסכים

אני אוהב את הספרים של טולקין. אפילו יותר. אני כבר 4 שנים חבר בקהילת טולקין ואני תורם הרבה הן לעמותה והן לאתרים השונים, ואני מסכים שג'קסון הרס הרבה סצנות שהיו מאד מאד חזקות, עמוקות, מיוחדות (...) בשרה"ט, והיה מאד חבל לי. מצד שני, אני חושב שהסרטים, כסרטים בפני עצמם - מצויינים, ועולים בכמה וכמה רמות על סרטים אחרים, ואני נורא נורא אוהב אותם. אפילו ניהלתי את אתר האיש והאגדה הישן, אם הכרת. בקשר לחומריו - הדבר שאני הכי מודאג ממנו זה צנזור. בזמנו שהבמאי היה כריס וויץ (לפני שהוא פרש) היה תסריט שהודיעו בו שמורידים הרבה מאד קטעים עם הסמכות והכנסיה (כדי לא להרגיז את הכנסיה). אחרי זה הוחלף במאי, אבל התסריט נשאר. מצד שני הבמאי אמר שהוא לא הולך לצנזר דברים, אבל אני לא בטוח עד כמה. אני לא סגור עד כמה אני סומך על הבמאי הנוכחי (אנאד טאקר). לא ראיתי סרטים שלו (אבל מצד שני לא ראיתי סרטים של ג'קסון לפני שר הטבעות והייתי מרוצה...) ולא שמעתי עליו, אבל מראיונות איתו הוא נשמע לי מאד אומנותי ורוצה לשמור על הקסם של הספר. נחכה עוד שנה וחצי ונראה

Fairywitch

New member
אני דווקא אהבתי../images/Emo11.gif

הספרים הרדימו אותי לחלוטין, והסרט היה פשוט מקסים. אבל זה עניין של טעם, אני מניחה

אני לא חושב שאני אראה את זה.

אני מפחד שזה יהרוס לי את הדמיון. ועם הנסיון שיש לנו מסרטי הארי פוטר ומעוד המון סרטים מבוססים על ספרים- אין כל כך למה לקוות. גם אם יגידו שהסרט מדהים אני לא אראה, במיוחד שהטעם שלי הרבה פעמים הפוך מהאחרים... וגם אותי מדאיגה העובדה של הדחסת הסיפור לתוך שעה-שעה וחצי של סרט.

האבק

New member
אני לא חושב שהסרט יהיה קצר

לדעתי הוא יהיה סרט בסביבות השעתיים וחצי. אני מאד מקווה שלא פחות מזה. אני גם נורא מפחד מקיצוצים וצנזורות של חלקים, שזה תמיד הורס, אבל אני יודע שבכל מקרה אני אלך לראות את הסרטים, ואעשה הכל כדי להנות מהם

למעלה