סקר חדש ותוצאות הסקר מהקומונה!

האבק

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש ותוצאות הסקר מהקומונה!

אוקי כהרגלי, אחרי שמיצינו את הסקר הישן אני מעלה אחד חדש ומצרף את תוצאות הסקר הישן. במקרה הזה עוד אין לנו סקר ישן, אז אני אצרף את תוצאות הסקר מן הקומונה שהיה : איזה מבין ספרי הטרילוגיה הוא האהוב עליכם? ותוצאות הסקר הן:
במקום הראשון, כצפוי - המצפן הזהוב! עם 42.9%
במקום השני, יש לנו תיקו למרבה הפלא - הסכין המעודן ומשקפת הענבר עם 28.6% כל אחד! אני מאד הופתעתי שהסכין המעודן הגיע לאותה תוצאה כמו המשקפת. היה לי די ברור שהמצפן הזהוב יזכה, ואם לא, אז משקפת הענבר. אבל בכל מקרה - הסקר החדש הוא נושא מאד לא ברור שהתחרש בסוף הטרילוגיה - "האם ויל וליירה שכבו?" אשמח אם כולכם תשתתפו בסקר, ותפרטו בפתיל זה את תשובתכם
תודה! אגב מומלץ לקרוא את קטע המרציפן והקטע שבא אחריו לפני ההצבעה. אודי

האפשרות הרביעית בסקר...

אני לא מבין איך מישהו היה יכול לבחור בה אם כתוב במפורש שהם התנשקו בספר...? בכל אופן, נראה לי שאני אבחר באפשרות ב' אבל אני לא סגור על זה.

Mrs Osuwari

New member
גמאני עניתי

אני אישית לא חושבת שליירה וויל שכבו כי הם קטנים וויל (שלא נראה לי כול כך תמים בהתחשב שגדל בעולם דומה לשלנו) או ליירה לא נראים לי כאלה שישר יקפצו למיטה. חוצמזה, כפי שניסחו זאת בצורה יפה כול כך, זה היה די הורס את כול הקטע של גילוי האהבה בינם וזה היה הופך אותם ממאוהבים לסתם חרמנים.

האבק

New member
ממתי סקס זה סתם חרמנים?

סקס זה *ה*שיא של אהבה! זה מימוש האהבה בצורה פיזית, ואולי ככה רצה פולמן להעביר את זה?

Mrs Osuwari

New member
לא לזה אני מתכוונת

אני מתכוונת הם רק גילו את זה שהם אוהבים, הם רק עכשיו שמו לב לעובדה שהם יכולים להסתכל זה על זה בצורה שונה והופ ישר למיטה? לי אישית לי נראה..... אבל כול אחד והדעה האישית שלו....

Fairywitch

New member
אמן ואמן לכל מילה../images/Emo45.gif

זה בערך מה שאני כתבתי כאן בקומונה. בגיל כזה, באהבה הראשונה, לקפוץ ל"מיטה" מייד כשמבינים שמאוהבים, הורס את כל הרעיון של האהבה העילאית, ובמציאות גם עלול להרוס את היחסים. וזה גם מציג אותם כסתם חרמנים קטנים

למעלה