סקר חדש: להתנדב לצבא או לא?

LordNor

New member
יפה שאתה הולך להתנדב לצה"ל...

כל אחד צריך לשרת את המדינה שלו ולא להיות יוצא דופן... (למרות שישנם כמה...) וכנ"ל גם אני הולך להתנדב...

liran b

New member
כן ולא....

כן כי זה חשוב לשרת בצבא! וזה חשוב לתרום מעמצמך למדינה.. ולא כי אם זה לא בראש שלך אז אסור לחייב אותך להתנדב.. משום המלה התנדבות...

liran b

New member
שכחתי משהו.......

אני למרות ליקוי השמיעה שלי (לא שמוע באוזן ימין..) מתגייס לצבא פרופיל 45 ואפילו אני יהיה או במודיעין או במשהו עם מחשבים...

LordNor

New member
זה בגלל שיש לך שמיעה בדיצבל פחות

מ-70 לכן אתה מקבל פרופיל 45 אני מכיר אחד שאולי כמוך בביצפר שלנו...שיש לו פרופיל 45 והוא מתגייס.... אם אתה חבר בשמע יש לך אפשרות לדבר איתם על שירות בחיל האוויר או חיל הים בלי לעבור כל תהליך של מיון ודברים כאלה... הם ממש דואגים ללקויי שמיעה... (אני למשל הולך לחיל האוויר) אם אתה גר באיזור הצפון שווה לך את חיל הים בעתלית....שמעתי מחבר שלי שהוא מרוצה מאוד שם... ומתייחסים אליו טוב....

liran b

New member
מהההההה זה????????????????????????

חיל האויררררר?????????? יופי שנזכרתי לדעת מזה!!!!!! בעעעעעעעעעע!!!!!!!!!! לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היו לי מבחנים למודיעין חיל האוויר!!! כלומר לפיענוח תצ"א (תצלומי אוויר)...... ואני עדיין לא יודע עם התקבלתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אווףף!!!!!!!! זה עכשיו עיצבן אותי לדעת שהייתי אולי יכול להתקבל בלי המבחנים המעצבנים הללוו!! בעע :). לא נורא.. גם ככה במנילה בחרתי מחשבים..

למעלה