סקר חדש, פשוט וקל

../images/Emo41.gif סקר חדש, פשוט וקל ../images/Emo41.gif

איזה ציון הייתם נותנים לאהוד אולמרט כראש ממשלה? - עובר (כלומר: טוב מאוד, טוב, מצויין, מלך). - סביר (כלומר: בסדר, בינוני, נחמד, מספיק טוב). - נכשל (כלומר: גרוע, אסון, יאללה לך הביתה). הצביעו ו....השפיעו

Fasz

New member
אם אשפוט ע"פ התנהלותו בתקופה

האחרונה, ועל סמך נתרשמותי האישית ממנו, אומר כי לעניות דעתי, אפילו אהוד ברק היה עושה עבודה טובה יותר. הלוואי והייתי טועה, או מפריח סתם דמגוגיות, שכן אחרי הכל אולמרט הוא ראש הממשלה הנבחר. אך קשה למצוא ולו זיק בודד של טוב אשר יצא ממהלכיו המדיניים, כלכליים ואף ממסדיים בחצי השנה האחרונה. "יאללה לך הביתה!".

טלמ

New member
לא זיהיתי אותך עם הכינוי החדש

טוב נו, עכשיו כן. למה עובר? קשה לי מאוד להסביר. אני לא חושב שהוא עשה הרבה טעויות מכניסתו לתפקיד וגם הכשלים במלחמה בעיני באשמת הדרג הצבאי במיוחד ואשמה חלקית של פרץ, אשמה מאוד קטנה של אולמרט. ובנוגע לשאר הדברים, אני מרוצה.

אפשר לדעת ממה אתה מרוצה?

האם זה בשל התפקוד המעולה של אולמרט בחזית האיראנית או אולי עצם העובדה שהממשלה לא מסוגלת להעניק ביטחון לתושבי שדרות. או שבכלל התבלבלתי ואתה מרוצה מאין ספור פרשיות השחיתות שיש כנגדו של אולמרט. האר את עיני בבקשה כוון שאני מתקשה למצוא דברים בהם אפשר להיות מרוצים מתפקודו של אולמרט.

Fasz

New member
הצפון הופקר? אליבא דאולמרט

הצפון שקק חיים, ותושביו אף הרחיקו לעשות ורקדו לצלילי הקטיושות אשר פגעו באדמה סביב ביתם, או אל תוך ביתם. בחייך, מי כבר זוכר את הכשלים והמלחמה האחרונה כשעומדים לשנות את שיטת המשטר?

ציון נכשל ../images/Emo31.gif

הבעיה שגם המתחרים שלו נכשלים, וחלקם אפילו יותר ממנו, כך שכרגע לא מסתמנת אלטרנטיבה רצינית ואחראית לאולמרט ולקדימה.

armbruster

New member
אולמרט 'הצליח' להשניא את עצמו

כמעט על כולם. הפוליטיקה הישראלית נמצאת בשלב שבין שתי סערות. כולם ממתינים לסערה הבאה שתבוא בסיום החקירות והמשפטים נגד אולמרט וחבריו. זה כמו השפל שבין שני גלים. כולם יודעים שהוא יבוא ומתכננים את דרכי המילוט עבור עצמם.

JaboGirl

New member
נכשל.

מהרכבת הקואליציה באופן חסר אחריות לחלוטין, דרך כמות עצומה של שחיתויות שנחשפו לגביו ועד ניהול כושל של מלחמה. יאללה, לך הבייתה(רק צריך לחשוב לאיזה מן הבתים
).

ElvisAlive

New member
עובר-סביר

אולמרט שעוד בתחילת הקדנציה שלו עשה טעויות כמו שכולם עושים טעויות אבל הוא לא היה גרוע כמו שחלק מנסים להוציא אותו. הוא הראשון שהגיב לחיזבאללה כמו שצריך, כמו שאף אחד מהפחדנים מהימין (ביבי לדוגמא) היה מגיב. וגם אם היו טעויות בהמשך, צריך לחקור אותם ולהפיק לקחים. וכרגע אין אלטרנטיבה יותר טובה גם ככה.

למעלה