סקר חדש
|אליהו|

ל א ק י

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif|אליהו|../images/Emo107.gif

בכמה סדרות מצויירות אתם צופים
מהרו להצביע

Posiedon

New member
אני 24 שעות על קרטון נטוורק

ובערוץ שש גם כמה אבל פחות כי "24 שעות קרטון" ואם לא ציינתי בסוכות יש לי יומולדת 15 ...- כל הסדרות אצלי קבועות מראש...

מזל טוב, אני כבר לא אהיה כאן../images/Emo3.gif

חבר'ה, יש לי תחושה שאני בודד ועייף. אני חושב שאני אלך לישון- שרק או אלי מקביל?!

Silver Fox

New member
מי סופר בכלל?../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif|חן|

בשרשור היכרות כתבתי כמה סדרות מצוירות אני אוהבת
ערוץ שש, קארטון נטוורק, מה שתרצו... הכל. וסדרות בסגנון דיג'ימון/פוקימון/יצורים שיוצאים מכל מיני חפצים ונלחמים אחד בשני - אני לא רואה, חוץ מיוגי או.

LeAnNe

New member
אני מודה..

יש לי 3 ערוצים בבית: 1,2,10 אני צופה קבוע של ערוץ 1, רק בגלל נילס.. אז בוא נגיד שאני רואה 4 סדרות ביום..

^-^

כולל אנימות? סתם :) לא כולל זה יהיה 2: טאורה וקסאי ולוק ומרנה. את נילס כבר ראיתי את הכל בקיץ שעבר (והכל זה אומר- הכל!!! מההתחלה עד הסוף ^^) פיטר פן סוף סוף ראיתי את הפרק הסופי, ואין לי פוקס קידס... (שנה שעברה כשהיה הייתי רואה אותו 8 שעות ביממה ^^) יש לי שאלה- של מה זה שירה נסיכת האור? נשמע מוכר כמו אנ'לא יודעת מה 0-0

ממ..עינת..

נראה לי ש"שירה נסיכה האור" זה ממלכת האור.. זה על הבת-אדם הזאתי..נו..שכחתי ^^; אבל זה לא מצוייר...אני בטוחה שזה לא,או שהתבלבלתי עם סדרה אחרת \=

לא לא >_<

זה אמור להיות מצוייר!!! כי בסדרה ממלכת האור (או איך שלא קוראים לזה) אז לבת אדם קראו "אור".

למעלה