סקר חדש

זיו25

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo124.gif

שלום לכולם, פורסם סקר הבא לשאול ולבדוק כמה בעלי חיים יש לכם בבית... שתפו אותנו! בברכה, זיו.

כשאתה אומר "בעלי חיים"

אתה גם מתכוון לתום (תינוק בנדיט בן שנה וחודשיים) או רק לאמילי? לפעמים אנחנו בטוחים שהם עושים קואליציה נגדנו, למשל כשאנחנו מתים מעייפות, תום מחליט שהגיע הזמן למשחקים ואמילי כל הזמן רוצה לצאת ולהכנס, לצאת ולהכנס וחוזר חלילה..... אבל מצד שני, שניהם גם הילדים שלנו

זיו25

New member
הי יעל!

אני בהחלט מבין אותך. אתמול בשעה אחת בלילה טולי החליטה שהיא חייבת לדבר עם הכלב של השכן. מכיוון שהיא עוד לא יודעת עברית כל כך טוב, היא התחילה לנבוח. לכי תסבירי לה שזה בכלל כלב שהוא עולה חדש ולא מבין את הנביחות שלה. את בוודאי חושבת שבזה זה נגמר... אז זהו, שלא. היום בשעה שש בבוקר בדיוק, היא נכנסה בדהירה לחדר השינה. בעודי שקוע בשינה עמוקה, הרגשתי איך ארבע רגליים נוחתות עליי בעוצמה, ואז הגיע משב רוח אימתני מכיוון הזנב, ואז היא נעלמה. האמת, היא רצה כל כך מהר, שעד עכשיו אני לא בטוח שזו באמת הייתה היא. דיברתי איתה על זה לאחר מכן, אבל היא אמרה לי במבטא כבד "אני עולה חדש". כנראה החזירה לי על החוויה מהלילה. ובעלי חיים זה כל מה שהוא לא בני אדם, ולא צמח, לא? אם יש לך חייזר נחמד שאת רוצה לספר לנו עליו, זה בסדר
. בברכה, זיו.

*neta*

New member
לי בבית יש שתי כלבות

(ועד לא ממזמן גם שרקנים ותוכים) והשמחה גדולה! טוני כבר הרבה זמן אצלנו ושיבה היא שבועיים אצלנו ובקרוב היא תעבור לביתה החדש בירושלים
אבל עד אז, היא וטוני משחקות כל היום, כשאני יוצאת עם אחת לטיול וחוזרת, הן מתנשקות ומתחבקות כאילו שנים לא נפגשו. טוני מתנהגת קצת רכושנית, למרות שלשתיהן יש צעצועים שונים לכל אחת ועצם שונה, טוני תמיד באה ולוקחת לה.

blixgirl

New member
בהצלחה! ../images/Emo24.gif

בהצלחה לפורום החדש :) לנו יש שלושה כלבי בוקסר ,זכר בן 11 שנים ושתי בנות האחת בת שנה וחצי ואחת בת שנתיים וחצי :) כמו כן שלוש ארנבות :) ואקוריום די גדול :) אני אנסה להעלות תמונה למרות שיש לי בעיה עם העלאת תמונות :) בהצלחה לפורום!!! בליקסי - סקוטלנד

blixgirl

New member
מקווה שהתמונה תעלה ...

זוהי CHINA כלבתינו בת השנה וחצי :)

D A R I A

New member
יש לך בוקסרית?!

איזה כיף לך!!! אמא שלי בחיים לא תרשה לי!!! ןיש לי כמה שאלות עם לא אכפת לך... 1.זה קשה לטפל בה? 2.כמה היא עלתה לך (עם קנית אותה)?

blixgirl

New member
../images/Emo107.gifהיי

יש לי שלושה בוקסרים...זכר ושתי נקבות הם הנשמה שלנו (שלי ושל בעלי) אנחנו מטורפים עליהם :) כשיש יותר מכלב אחד קל יותר לטפל בהם כי הם משחקים עם עצמם ומארחים לעצמם חברה כשאנחנו לא בבית. חוצמזה בוקסרים הם נהדרים - אוהבים אנשים וילדים ובכלל מקסימים! אנחנו גרים בסקוטלנד והמחירים כאן קצת שונים מהארץ. את הכלב הזכר הבנו מהארץ אבל הוא בן 11 והמחירים השתנו מאז. חיבוק מכאן בליקסי

זיו25

New member
איך מזג האויר שם?

איך הם מסתדרים עם מזג האויר השונה כל כך מהחום אצלנו? בברכה, זיו.

blixgirl

New member
../images/Emo183.gifמזג האויר והבוקסרים שלנו

מזג האויר שונה מאוד,בקיץ לא ממש חם הטמפ´ בסביבות 23-23 למרות שלעיתים יש ממש "חמסין" והטמפ´ עולה ל 25
למרות זאת יש ימים חמים למדי שאפשר ללכת לטבול באגם והם אוהבים מאוד לשחות... בחורף ביום בסביבות 10 -14 בלילה 5 ובינואר -דצמבר אפס או קצת מתחת לאפס. הכלבים כולם גרים בבית למרות שיש להם גינה לשחק בה,כך שמבחינה זו אין בעיה... שתי הנקבות נולדו פה כך שהן רגילות לטמפ´ הכלב הזכר התרגל מהר מאוד מכיוון שהגענו זה היה בקיץ ודווקא היה לו יותר נעים בטפ´ קרירות יותר...כמו שאתם יודעים בוקסרים הם בעלי אף קצר ולכן יש להם לעיתים בעיות נשימה בחום רציני והם מתנשפים רבות בכדי לקרר את הגוף,לכן הכלבון שלנו דיי מבסוט מהעסק :) ובחורף הרציני אם הטמפ´ יורדות חזק יש להם מעילים לטיולים... מצרפת תמונה של הכלב הזכר :)הוא פנסיונר בן 11 :) שוב בהצלחה על הפורום החדש!!!! בליקסי - סקוטלנד

girl111

New member
לי יש אחת

חתולה. בתקווה שיהיו עוד. הייתי רוצה לקחת כלב, אבל בגלל שאני לומדת, וכלב צריך המון תשומת לב, וטיולים 3 פעמים ביום, אני נאלצת לחכות עם זה

ד ו ר י ס

New member
לי יש אחד - צ´יקו המלך

כל פעם שאני רואה עוד כלב משוטט שנזרק פה בקיבוץ אני מתה לאמץ אותו ולהוסיף עוד ילד למשפחה, אבל מה לעשות שהאדון צ´יקו הוא מלך הקנאים. מספיק שאני מדברת עם כלב אחר והוא עושה לי סצנות קנאה במשך שבוע, אז להכניס מישהו הביתה? השתגעתי?

למעלה