סקר חדש

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

לכו להצביע (בשורה הכחולה למעלה) וספרו לנו מה הצבעתם
מתוך התחשבות בצופי הכבלים- אין ספוילרים בסקר

Fairywitch

New member
ואני הצבעתי לאיתן-

כי הוא משלנו, כי הוא שיחק בצורה מקסימה באופן יוצא דופן, כי הוא הדבר הכי טוב בעונה הזאת. התלבטתי אם להצביע לריץ' רק כי הוא אבטיפוס של כולם, או לסנדרה, שממש חיבבתי מהרגע הראשון.

Princess110

New member
הצבעתי רק לאמבר כי ראיתי את העונה שלה ושל כרי

+ס ואת כריס אני לא אוהבת.. ודווקא רציתי להצביע אז הצבעתי לה..חחח

n o g a m o o n

New member
תודה על ההתחשבות בצופי הכבלים

אני הצבעתי לבריאן היידק בגלל שהוא היה כהגדרתו "חלק וקר" smooth and ice cold עבד על כולם בצורה יפה. למרות שהייתי יותר שמחה אם הלן היתה זוכה

Fairywitch

New member
גם אני צופת כבלים../images/Emo24.gif

עונות מתקדמות ראיתי בדרכים... שאסור לדבר עליהן. בהתחלה ביקשתי מחברה שיש לה לוויין שתקליט לי, ואז עברתי לדרכים הנ"ל. להגנתי ייאמר שצפיתי ומחקתי.

n o g a m o o n

New member
גם אני....

ראיתי בדרכים שאסור לדבר עליהן כל מיני סדרות, כולל עונה 8 של הישרדות שלא יכולתי להתאפק כבר בלי לדעת מה קורה שם. אבל , הגעתי למסקנה שיותר נעים לשבת מול הטלביזיה לצפות בסידרה ואח"כ גם לחלוק את המחשבות עם עוד אנשים שצופים בה. האמת שקצת מאכזב לבוא ולקרוא שהרבה כבר ראו בלוין או בדרכים אחרות את העונות החדשות. למרות זאת נחמד פה מאד אם נזהרים .

לווין=YES, ההצבעה שלי:

טוב, כמובן לאיתן. אני ראיתי בקנדה את עונות 8-12.ועכשיו אני בהוט, מבאס לדעת שהם ישדרו עד עונה 11 וזהו. מי יודע כמה זמן יקח להם להביא את השאר.

Confide In Adam

New member
קשה..

אני לא ממש אוהב אף אחד מהזוכים.. הצבעתי לטינה, אני מניח שאותה אני הכי מחבב...

NamelessGirl

New member
הבחירה שלי

היא אית'ן. אבל ברמת העיקרון המנצח האהוב עליי באמת הוא מאחת העונות המאוחרות יותר...

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifטעות הקלדה../images/Emo122.gif

אני תמיד כותבת בלי ה'

למעלה