סקר חדש

Rose131

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים לכתוב פה את התשובה שלכם, ולפרט- גם בעזרת סרטונים מיוטיוב. ד"א, הצעות לסקרים עתידיים יתקבלו בברכה במסר
וגם אם מישהו רוצה לעשות ביוגרפיה על להקה מסויימת, זה יתקבל בברכה:)

GaIi4697

New member
האמת שעכשיו ממש בא לי וייט סטרייפס../images/Emo99.gif

אבל גם לא הייתי מתנגדת לארקטיק מאנקיז/בייבישמבלס/פלסיבו

lestatgirl

New member
שמבלס

נו שיבואו אני מכירה אנשים אני אוכל לסדר את פיט מבחינה כימית ואני אבדוק שאף אחד לא יכנס עם מצלמה לחדר במלון ומקרה הכי גרוע שיבואןו לפה LOL וואי DPT גם צריכים לבוא אני הייתי רצינית לגבי הפרסונל בודי גארד...

../images/Emo216.gifאני אתפגר עד שMCR יבואו..../images/Emo3.gif

למרות שגם לוסטפרופטס יכול להיות נחמד.. אבל אני עדיין רוצה MCR לא צריך לינק לסרטון מהיוטיוב, ההופעה החיה ההיא ששידרו במייספייס השאירה אותי בשוק לכמה ימים..

new art riot

New member
אחר - מניקס../images/Emo98.gif

ומתוך הרשימה אשמח לרדיוהד או בייבישמבלס.

Rose131

New member
../images/Emo41.gifמאמר חדש../images/Emo41.gif

התחלתי להוסיף למאמרים את הביוגרפיות- עד עכשיו הספקתי רק את לוסטפרופטס אבל אמשיך ואעלה את הכל. אהמ אהמ תכתבו עוד ביוגרפיות!D:

חחחח

ג'ף באקלי... הוא אלוהים בשבילי. את מוזמנת לקומונה
היא קצת גוססת, צריך להעיר אותה..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני כלכך צפוייה.

לוסטפרופטס נו. כמה סרטונים שיהיו לא יוכיחו את זה.. צריך להיות שם כדי להחליט
ותכ'לס נגיד וראיתי בחיים שלי איזה 6 להקות בינלאומיות ולוסטפרופטס בהחלט ההופעה הכי טובה עד עכשיו
בלי קשר לזה שאני אוהבת אותם וזה.. הם פשוט יודעים לתת הופעה!! יהיה גם מגניב לראות את מכר

litaf1

New member
מיי כאמ. ../images/Emo45.gif

דאמיט! בואו כבררר אני חושבת שאני אבכה אם הם יבואו.. (וזה יהיה אחרי התחרפנות רצינית וצעקות עד שלא יהיה לי קול יותר.. וגם ניג'וסים להורים שלי שייקנו לי כרטיס..) הם פשוט כל כךךךך טובים.. ואני מכורה אליהם כבר שנתיים!! אם הם יבואו, אני אהיה האדם הכי מאושר על פניי האדמה!.

למעלה