סקר חדש

../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

(אני כמעט בטוחה שזה עוד לא היה בפורום) האם הייתם רוצים שאחד החברים שלכם גם יעריץ את התאומות ושיהיה לכם עם מי לחלוק את המידע והחומר ועם מי לראות את הסרטים
או, שאתם מעדיפים שאף אחד מחבריכם לא יעריץ את התאומות כי אז כל החומר שיש לחברים שלכם הם מביאים אותו אליכם ולא מתלבטים למי להביא את הכתבה/הפוסטר למשל
מייד התשובה שלי...

התשובה שלי../images/Emo26.gif

אניהייתי מעדיפה (וככה זה באמת) שחברות שלי לא יעריצו את התאומות. לפני 3 שנים החברה הכי טובה שלי גם דיי אהבה את התאומות והכנו מעין קלסר מגניב כזה והיא הביאה לי חומר שהיא מצאה על התאומות ואפילו התחפשו לתאומות בפורים(
) אבל אחר כך הפסקנו להיות חברות... ועכשיו, החברות שיש לי לא מעריצות אותן אבל הן אוהבות (פחות או יותר) לראות איתי את הסרטים שלהן ומידי פעם אני מספרת להן מה קורה עם התאומות. והכי טוב זה שכל פעם שיש משהו על התאומות באיזה עיתון אז תמיד מביאים לי את זה
כי אני יודעת למשל, יש לי 2 חברות שאוהבות את ווסטלייף ותמיד כשאני אוספת להן חומר אני מתלבטת מה לתת למי... אז אצלי אין את הבעיה הזו כי אף אחד בבי"ס שלי לא מעריץ אותן...

Alexis14

New member
אני כמוך

חוץ מהקטע שהייתה לי חברה... בעצם יש לי משהו דומה- הייתה לי חברה שהעתיקה ממני כל דבר, וגם את האהבה לתאומות והיא תלתה פוסטרים והכל וזה עיצבן אותי כי אחרת היא הייתה מביאה לי אותם... אבל עכשיו יש לי חברה שאוהבת את בריטני ספירס, והיא מנוייה לראש1, ואני מקבלת מעריבלנוער. אז מה שיש על בריטני אני מביאה לה, ומה שיש על התאומות היא מביאה לי!

../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

אני גם הייתי רוצה שתיהיה איתי אחת כזאת:) בעיקרון יש לי את גוד´י מהפורום היא חברה שלי אבל אנחנו לא באותו ביצפר ולא מאותו עיר אז זה שונה :) חחחח חמודה ולא היה סקר כזה לא שאני זוכרת

אוקיי אז אני הייתי מעדיפה.........ש

לא יהיו לי חברים וחברות שמעריצים את התאומות כי אז הם לא היו מביאים לי את החומר שהם מצאו והיו לוקחים לעצמם אז אני מעדיפה שיהיו לי חברים וחברות שלא יעריצו אותן כי אז הם יביאו לי את כל החומר

אממ...אני הייתי...

אני הייתי רוצה שיהיה לי חבר\ה שיאהבו את התאומות. כי אז אני יכולה לדבר איתם עליהן בלי שיתעצבנו, ולהחליף דברים. ואכן יש לי כזאת-החברה הכי טובה שלי לא העריצה את התאומות ואז כשהיא כל פעם באה אלי אז היא ראתה את הפוסטרים וכל זה, ובסוף היא מעריצה לא פחות ממני שלהן. ויש לי ילדה אחת בכיתה שלי שהיא מנויה לראש אחד והיא לא מעריצה אותן אז היא מביאה לי את כל מה שיש שם עליהן, וגם יש ילד שמנוי למעריב לנוער, אז...וגם אחותי מנויה על זה אז היא נותנת לי. וזהו-אז בעצם יש לי את שתי האפשרויות.

ruth yehuda

New member
שלי../images/Emo124.gif

אריאלה כנ"ל ככה כולם יודעים למי ליפנות (וככה זה גם באמת) וחוץ מזה התאומות שלי אוהבות את התאומות ורואות סרטים שלהן כשיוצא ואומרו שהן חמודות- אבל בפרופורציה...

RoNi ThE QuEeN

New member
../images/Emo3.gifאני דווקא הייתי רוצה

בגלל שזה כיף שיש לך חברה שאפשר לדבר איתה על אנשים שאני מעריצה!!! למשל-מתי שהערצתי את נטליה אוריירו (
) אז אף חברה שלי לא העריצה אותה או אפילו אהבה אותה (רק אחת) (
.....) וכל הזמן היא אומרים לי דברים רעים עליה, וזה היה ממש לא נעים, אז אני חושבת שיותר כיף שיש חברה שאוהבת אותם דברים כמוני

motib4

New member
אני עם אריאלה...

זה לא רק הקטע של העיתונות... אני מרגיש במין "יריבות" כזו עם חברים על למי יש יותר חומר, מי יודע עליהן יותר ומעריץ אותן יותר. חבל.
בכל אופן- לי אין אף חבר/ה שמעריץ/ה את התאומות.

RinRan

New member
יואו מוטי../images/Emo70.gif

אני בול, אבל בול כמוך
רק שעד היום לא ידעתי בדיוק איך לתאר את זה...
טוב אז מצד אחד אני עם מוטי אבל מצד שני- אני ושי חברות הכי טובות (אחת של השניה) ושתינו אוהבות אותן וזה לא ממש מפריע לי כי ככה אנחנו יכולות להחליף תמונות וגם שי מראה לי דברים על התאומות כשיש ב"מעריב לנוער" (כי היא מנויה- בערך...) ואני מראה לה ששיש ב"ראש1" (כי אני מנויה..) וגם אנחנו מעדכנות אחת את השניה לגבי הפורום וגם מדברות על כל מיני סטאף שקשורים לתאומות וזה נחמד
חברות שלי בכיתה לא מטורפות עליהן אבל אנחנו מדברות לפעמים... או יותר נכון- לעיתים רחוקות

למעלה