סקר חדש

d@r121

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שאלת השאלות השאלה שכולם דנים בה בארוחות המשפחתיות השאלה שמדירה את שינתם מעיניים של המון אנשים האם בריטני ספירס בתולה
אתם מוזמנים להצביע על השאלה בסקר שלנו בדיוק כאן

jerri

New member
בריטני בתולה באוזן. על פי האקס

המיתולוגי ג´סטין
ייק, בריטני לא בתולה. כבר לפני איזה חודש כל המגזינים בארה"ב רעשו כג´סטין, בעת טיסה מאטלנטה ללוס אנג´לס התרברב באזני אחד הנוסעים: "היא כבר ממש מזמן לא בתולה" והוסיף בחיוך ממזרי "ואני צריך לדעת"
. הוא גם אמר למנחה הטלויזיה הבריטי פרנק סקינר שהוא מצטער שבזמנו הצטרף לבריטני בהצהרה על הבתולים, כי הוא ממש ממש לא בתול והוא רוצה שכולם ידעו את זה (נכון, חברי אנ´סינק כבר העבירו עליו סיבוב). הוא גם ליכלך עליה בראיון לברברה וולטרס לאחרונה כשביצע שיר בשם "אישה נוראית" וסירב לענות לשאלה אם מדובר בבריט או לא. הסיבה אגב, לכך שהוא ובריטני נפרדו: היא רצתה להתחתן, הוא רצה לזיין מהצד. לבריאות

d@r121

New member
אדון ג´סטין הוא סתם נאד נפוח

בכלל הוא נפילה אחת גדולה איכשהו באנ´סינק קולו התערבב עם שאר חברי הלהקה ככה שזה לא היה נורא כל כך אבל עכשיו...
לא אעביר ביקורת על האיכויות המוזיקליות של האדון רק אומר שהוא חזק בהתרברבות כמו בפעם שהוא רץ להשטנקר לתקשורת שהוא עישן מריחואנה יחד עם שאגי אז מי רושם לו את הכינוי גבר בתעודת זהות?

jerri

New member
לא עם שאגי, כי אם נלי האויל בעל

הפלסטר הנצחי על פרצופו המכוער. בקרוב פרטים על הניתוח להסרת אשכים של ג´סטין.

d@r121

New member
טעות שלי...

איך הוצאתי את שאגי מסומם... איך
בכל אופן באמת די מעיק הפלסטר והכובע סטייל ניו יורק על הפנים שלו האם כדאי לשלוח אליו את סנדרה יקירתינו בשביל מהפך קטן (ואולי לראות אותו עם איזה כובע
)

חח ממתי דנים על זה בארוחת ערב../images/Emo5.gif?!

סתם..
משעמם לי מזל"ט על הפורוווווםםם!!!!!

d@r121

New member
תתפלאי אבל יש כאלה שדנים

על זה בארוחות ערב משפחתיות לין ספירס למשל...

למעלה