סקר חדש

GaLi17

New member
מה קורה גדי...

אני רואה שאתה מבקר פה בסופי שבוע... תגיד איפה אתה משרת בצבא בסוף? התקבלת ליחידה הזו שרצית?

GGOODD

New member
היי, אז ככה...

אני משרת בחיל המשטרה הצבאית... ולא לא התקבלתי לצערי ליחידת ההסרטה של דובר צה"ל... אבל מה שכן אני כנראה אצטרף בעתיד הקרוב ליחידת ההסברה של משטרה צבאית... ששם יש יחידת הסרטה שמסופחת לדובר צה"ל, אז אם אני אגיע לשם אני מרוצה
וכן, אני אגיע בעיקר בסופי שבוע וגם באמצע לעיתים...

GaLi17

New member
וואלה

אני מקווה שהכל יסתדר לך ובסןף תגיע למשהו שאתה אוהב..
עכשיו שאתה כבר בתוך המסגרת הצבאית אולי תוכל לענות לי על שאלה, אני בי"ב עכשיו ורציתי לדעת איזה תפקידים שאתה יודע עליהם יש של בימוי, הפקה וכל מה שקשור לתחום שאפשר לנסות להתקבל אליהם. כאילו באיזה יחידות זה נמצא כי אני רוצה לנסות להתחיל להתקבל אבל אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל ולמי לפנות. אם יש לך או למישהו פה פיסת מידע בשבילי זה יהיה מצויין!!! תודה!

Dafi the Mighty

New member
לפי מה שאני יודעת

יש את יחידת ההסרטה של דובר צה"ל, ויש אחת של מודיעין ושל חיל אוויר (נראה לי שלכל חיל יש מעין יחידת הסרטה משלו, אבל אני לא בטוחה... אני יודעת רק לגבי היחידות שהזכרתי). פעם הייתה לי את הכתובת של יחידת ההסרטה של חיל אוויר, אבל איבדתי אותה. בכל אופן- הדרך העיקרית היא לשלוח להם מכתבים ופקסים לבקשה לזימון- או להם או ללשכת הגיוס שלך (נראה לי שעדיף ללשכת גיוס- אבל למה לא לשניהם?) ותספר על עצמך וכל זה, ושאתה חושב שאתה מתאים ושאתה רוצה זימון למבחנים. יש גם תפקיד של עובד מעבדת צילום, וזה עוסק בעיקר בצילום ופיתוח פילם- שזה גם איפושהו קשור לתחום. גם, לשלוח פקסים, מכתבים וטלפונים ללשכת גיוס. בהצלחה

ehudt

New member
יש בחיל האוויר

משהו שנקרא שה"ד (שירותי הדרכה) שהם מתעסקים בין היתר גם בפלאש ובסרטים. אני הגעתי לראיון לגף סרטים בשה"ד, אבל לא יכולתי להתמיין בגלל פרופיל גבוה מדיי. תנסה אתה

GaLi17

New member
תודה לכם..

אני אנסה... אני רק מקווה ששם לא יחשבו שאני בן
כי פעם אחרונה שבדקתי הייתי בת...

inbal m

New member
אם אני לא טועה...

באחד מהצווים שמקבלים לפני הצו גיוס (אלו שעושים בהם את כל המבחנים) צריך לרשום להם שלושה עדיפויות שלך לאן את רוצה ללכת וגם להגיד להם שאת לומדת את המקצוע הזה ושאת רוצה להמשיך בו גם בצבא...זה מה שידיד שלי עשה (למרות שאנחנו רק ביא' כן מה לעשות הגענו לגיל של צו ראשון), הוא רשם להם בעדיפות א- יחידת הסרטה, עדיפות ב- דובר צה"ל ואם לא יצא לו להתקבל לשני אלה אז לתותחנים...בלי שום קשר לנושא...זה מה שאני מתכוונת לעשות (רק במקום תותחנים כוחות כיבוי והצלה)... ובואי נכווה שהם יסכימו לקבל את שתינו ליחידת ההסרטה בגלל שאחנו בנות!!! כי כולם אומרים לי שזה קרבי!!

djtele

New member
בקשר ליחידות הסרטה

אני משרת ביחידת הסרטה, אז אתם יכולים לשאול אותי שאלות אם אתם רוצים לדעת דברים על כך...

למעלה