סקר חדש !!

../images/Emo41.gif סקר חדש !!

סקר חדש מיוחד לכבוד הוולנטיינס
ומתוצאות הסקר הקודם..וול, אין ספק שהרוב בחר- ארס שר הבטחון (זינה, מאחוריך!)

לא ירדנו לסוף דעתך.

את ההצעה את מתבקשת להגיש למזכירה ב3 עותקים חתומים בכתב ידך, עד ה17.2 צוות הסקרים.

ברודי

New member
ישונו התוצאות לאלתר!!!

בטעות לחצתי גבי ווירג'יל (נדמה לי...) ברח לי העכבר... ציתי לכתוב גבי וארס.

shanyz

New member
אמממ איך אפשר לא להצביע לזינה וארס?

אניח לא מבינה את האנשים שלא מצביעים אליהם:) הם פשוט מושלמים! כולם להצביע זינה וארס!!!! חחה=) מושלמים!

gabrielle

New member
" איש באמונתו יחיה "../images/Emo32.gif חצי...

כן- אני בן אדם חכם. וכן- אני לא יודעת מה אני אומרת היום כי אני שיכורה מהמון אויר שאכלתי. וכן- יש לי מחר מבחן במתמטיקה וכן- אני עדיין עושה תרגילים בסדרות. כן- אני נוסעת ללונדון, כן- אני צריכה המלצה על פסיכולוגית טובה ללמוד איך לשלוט בעצמי ואיך להתמודד עם הנסיעה הזאת. כן- עד יום שני אני הולכת לחרוש לצרפתית, אבל באמצע אני צריכה לנסוע לחיפה, לראות ניצחון בעזרת מישהוא שם למעלה, לחזור- ללמוד איך להיות קופאית בעבודה החדשה שמצאתי לי, כן- אני עובדת מהר, טוב, לפחות למטרות שניראות ראוית בעיניי. כן- ההודעה הזאת ארוכה מידי, כן- אף אחד לא יגיב עליה. למרות כל הכנים שלי... יש לי לא אחד... לעצמי. לא- אני לא אתן לכל מה שרשמתי להשפיע בשום דרך על מצב רוחי המרומם, שישאר מרומם עד הרבה הרבה אחרי אוגוסט... ונסיים בנימה שירית- רנהההההה חייך ישתנו מן הקצה אל הקצה, כשאל לונדון אני אצא- רנההההההההההההההההההההההה............... * כל מה שנאמר בהודעה הזאת מתבקש להמחק מהמוח שלכם * אנא השאירו הודעתכם לאחר שישמע הביפ תודה ולהתראות.

shanyz

New member
חהה איזה תמונה!!=)

אממ בקשר למבחן, בהצלחה! סדרות....איכס!!!!!!!! מצאת עבודה? כל הכבוד..בהצלחה:) ואמרת שאף אחד לא יגיב עליה... אבל הנה! אני מגיבה!:) ושמצב רוחך ימשיך להיות שמח! הלוואי עלי ושאני אהיה שמחה כמוך עד החופש הגדול:) או בכלל! חחה קבלי תמונה ממני!!!!1

ברודי

New member
קבלי עוד-כן.

כן- הכול יהיה בסיידר
(נאאא גמאני הגבתי!!) (מכירה פסיכולוגית טובה, מניסיון)

shanyz

New member
ירדנילה,למה את לא שמה תמונות

של בכי בשרשור תמונות... בטח יש לך הרבה..שימי:)
וכנ"ל גם לאחרים... ברודי, נטע, שירי, שירן, מיכל, תמר...וכל השאר.. שימו תמונות שיהיו הרבה:)

gabrielle

New member
אוי, לא ראיתי אותו...

* מגלגלת את הגלגלת של העכבר למטה * תכף אני אשים:)

shanyz

New member
יופי:) ועוד משהו..

לפעמים יש הודעות שמממש יורדות למטה, ואם אני מגיבה עליהן הן לא עולות למעלה.. אז כאילו תסתכלי (וזה גם בעצם לכולם), תסתכלו לפעמים גם בהודעות למטה כי אני (או יכול להיות שגם אנשים אחרים) כותבת דברים לפעמים:) סתם שתדעו...

למעלה