סקר חדש

../images/Emo41.gif סקר חדש

איזו שיחה של האוס מפה היא האהובה עליכם? יהיה מאד נחמד לשמוע גם הסברים למה בחרתם במה שבחרתם, ומה בשיחה עושה אותה מיוחדת

הו, מקורי.

ואני הראשונה שהצביעה
הצבעתי להאוס-ווילסון כי השיחות שלהם נהדרות. ווילסון מכיר את האוס הכי טוב שאפשר, הוא מכיר את נקודות התורפה שלו, יודע לבקר אותו כשצריך ולעזור לו כשצריך ומנגד האוס תמיד מגיב בצורה צינית ונפלאה. בנוסף, אני מתה על שניהם, אז שיחות שלהם זה תמיד טוב. במקום השני הייתי בוחרת בהאוס-קאדי כי שניהם שנונים מאוד וההצקות שלהם אחד כלפי השני מבדרות אותי.

אה, וגם

שיחות עם מטופלים זה מעולה ותמיד יש שם כאלה תובנות מעניינות לגבי אופיו של האוס.

Augustus Hill

New member
האוס וכל הצוות

אלו השיחות הכי מצחיקות, במיוחד הירידות על צ'ייס

האוס לקמרון

הם כאלה חמודים שהם עומדים אחד מול השני ומדברים..חחח סתם כיף להסתקל עליהם כשהם זה מול זה..ואתה מצפה שמשהו יקרה ביהנם..חיחיחי אבל אני גם אוהבת את השיחות של האוס עם המטופלים שיחות מצחיקות כאלה..

lorien

New member
לגמרי האוס עם המטופלים

השיחות בין האוס לקמרון הם קצת חד צדדיות. הוא כולו מצחיק ושנון והיא יחסית די שקטה ומנסה להביע הכל בהבעות פנים.

אני עם קדחת !(בצנצנת)

למרות שהשיחות בין האוס לקאדי הורסות, ולמרות שהשיחות בין האוס לסטייסי מלאות מתח מיני (לפחות מצידו) ולמרות שפורמן הוא הדמות השניה הכי חביבה עלי בסדרה, במיוחד בגלל שהוא לא מתרגש מהאוס - ווילסון הוא היחיד שיכול להכניס להאוס במקומות הנכונים, בגלל ההיכרות שלהם. וגם מצחיק אותי לראות את הפרצופים שלו כשהאוס מפתיע אותו כל פעם מחדש.

שניש

New member
אפשר להצביע ליותר מאחד?../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif

זו קצת בעיה לבחור מאחר וכל הדיאלוגים בהאוס כל כך טובים

DarkMagic17

New member
את יכולה להחליף../images/Emo28.gif

כינוי ואז להצביע שוב
אני יכולה לתת לך אחד מהכינויים שלי אם בא לך

pink panther 8

New member
אני בחרתי בשיחות עם מטופלים

בגלל שאני חושבת שהשיחות שלו עם המטופלים הם השיחות הכי יפות כי שם זה לא דמויות קבועות ולפעמים הוא אומר דברים יפים למטופלים וזה מראה צד שונה בו... אני אוהבת את השיחות האלו.. וגם את השיחות עם קמרון בגלל ששמה זה מדבר על הצד הרומנטי שבהאוס וזה מוציא גם את הצד הנחמד שבו ולעיתים מאוד רחוקות הוא משתמש בציניות שלו כדי לפגוע בה... וגם את השיחות עם ווילסון כי הם חברי נפש כאלה והם נחמדים כשהם מדברים ביחד..

Galaxy Girl

New member
הוא ווילסון!

איו ספק... כמו שאמרו פה, ם יודעים הרבה אחדעל השני וזה נחמד לראות את האוס עם ידידו הטוב :]

האוס עם קמרון

כי הוא לא יכול עליה...... הוא תמיד מדבר איתה אחרת מאשר כולם...(אני מכחישה את קיומה של סטייסי..מוהאהאהא)... דרך אגב- לא הבנו פעם שקמרון פעם איבדה תינוק/ת שלה? קיבלנו הסבר על בעלה זה עם הדלקת קרום המוח והאוס אמר לה שהיא זקוקה ללתקן הכל וזה, אבל לא הזכירו יותר את התינוק/ת שהיא לכאורה איבדה..אני זוכרת את השיחה הזאת במיוחד כי בסוף היא אמרה לו you can be a real bastard sometimes, you know וזה היה נראה לי הפעם היחידה שהיא כעסה עליו...

Art Freak

New member
האוס וקדי

כי ההערות שהוא מקריץ משומקום פשוט הזויות לגמריי

למעלה