סקר: חופשת הפסח
|פירמידה|

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo41.gifסקר: חופשת הפסח../images/Emo155.gif|פירמידה|

|פירמידה|
אילו "סידורים" מצאתן לשבוע הקרוב (החל ממחר!!!!) לילדי בית הספר והגנים העירוניים? מה תכננתם לחול המועד ול"גשר" שלאחריו?

1029

New member
חופשת פסח../images/Emo157.gif

|פירמידה|
אילו "סידורים" מצאתן לשבוע הקרוב (החל ממחר!!!!) לילדי בית הספר והגנים העירוניים? מה תכננתם לחול המועד ול"גשר" שלאחריו?
חופשת פסח

מכיוון שאני גרה בקיבוץ, אין לי שום בעיה הילדים כל היום במסגרת. נו, לפעמים יש יתרון בלגור בקיבוץ
ג'וד

מאיו

New member
חופשת פסח גדושה ומגודשת

|פירמידה|
חופשת פסח גדושה ומגודשת
אמנם לאור אין חופש כלל אך אנו מוצאים את הזמן לנסוע לאילת לכבוד יום ההולדת של אמיר וגם לנסוע לצפון עם זוג חברים, נלון באוהלים ונטייל

קייצית

New member
היי רוצה שאלה טובה ../images/Emo155.gif

|פירמידה|
היי רוצה שאלה טובה

הפשושי שלי יהיה בצהרו החל מהיום ועד ערב פסח, אח"כ הוא נוסע עם סבתא שלו למושב ל-4 ימים ואני בסוף אקח יום חופש אחד, אנחנו מתכננים הפניניג מאוד יפה בשכונה שלנו ואני מצפה שהוא יעזור לי - ישתתף ויהנה. זה נשמע פשוט אבל האמת שלקח הרבה זמן לגבש את לוח הזמנים של המלך, ואני די מרוצה מהתוצאה. לא פשוט, אני מנסה לחשוב מה יהיה בחופש הגדול..., זאת הפעם הראשונה שהוא בגן מועצה, לפני זה היה בקיבוץ שלא היו חופשים ביכלל. ושנה הבאה כיתה א' !!!
טוב לראות אותכם !!!! קייצית

מצב
הנושא נעול.
למעלה