סקר חשוב מאוד, אנא שתפו פעולה

../images/Emo41.gif סקר חשוב מאוד, אנא שתפו פעולה

אני רוצה לקנות לאביעדוש שלי (בן 6 וחצי) פליסטיישן 2 אישתי לעומת זאת טוענת שחבל על הכסף ושהוא יכול לשחק משחקים לא פחות טובים במחשב (מחשב חדש ומאובזר) שקניתי לפני מספר חודשיים .. אבל אני ( אם דגש על האני
) רוצה פליסטיישן 2 אני חושב שזה יעזור לו בקורדינציות (נקודה חלשה אצלו) אז מה דעתכם
שרשרו
אם אתם לטובתי וחושבים שצריך לקנות פליסטיישן 2 שרשרו
אם אתם חושבים שזו הוצאה מיותרת, חבל על הכסף ואפשר להסתפק במחשב .. מה דעתכם

Trranger

New member
../images/Emo31.gif

בזבוז.. תקנה לו פלייסטיישן 1 משומש... זה באמת שיספיק לו...

אוריקס

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הכל תלוי בצרכים שלך
זאת מכונת משחקים מאד משוכללת וכיפית, ואני בטוח שאתה תהנה ממנה מאד, וכמובן שהבן שלך... אם אתה רוצה סתם לשפר קורדינציה - יש 1001 דרכים, אבל ככה תוכלו לשחק שניכם בכיף שעות מרובות מאד [כשהגיע אלי ה PS1 די התמכרתי בהתחלה]. בכלליות
..

morit1

New member
נכון, גם צריך לזכור אם לוקחים

בחשבון את השיקול הכספי שלא רק המכשיר יחסית יקר אלא גם שכל משחק עולה למעלה מ-200 ש"ח (אבל גם על זה יש דרכים להתגבר
)

../images/Emo31.gif...

1. פליסטיישן זה חרא וזה מזהם את שוק משחקי המחשב במשחקים עם שליטה בלתי נסבלת. 2. אתה יכול להשיג משחקים הרבה יותר טובים למחשב בזול יותר נוח יותר ומהר יותר. 3. אל תפנק את הילד עם יותר מדי טכנולוגיות כי הוא יגדל להיות פלוץ שחי בבועה ומנותק מהעולם. (סיפור אמיתי על חבר
) 4. בזבוז כסף רציני. תעצור לרגע ותחשוב מה אתה או המשפחה יכולים לעשות עם אקסטרה 1300 שקל. אם תגיע לשיקול שיש לך מספיק אתה מוזמן לתרום אותם למשל... לי. 5. עוד מיליון ואחת סיבות אבל אלו יספיקו.

אוריקס

New member
זה בעקר עניין של העדפה אישית

אבל יש משו הרבה יותר כיף בפלייסטיישן כמכונת משחקים נטו.

פלוטוֹ

New member
לאו דווקא,

הפלייסטיישן 2 מגיע גם עם DVD כך שאם אין לך אחד כזה זה יכול להיות נחמד... יש משהו מאוד נחמד בלשבת מול הטלוויזיה ולשחק בפלייסטיישן... אם יש לך בעיה עם העלות - אולי כדאי לך לקנות פליסטיישן 1... הוא ממש זול עכשיו...

Salem

New member
../images/Emo45.gif

כדאי לקנות. שרות מרובות של הנאה. אגב, במקום PlayStation 2 הייתי שוקל לקנות Ninteno GameGube - יש מבחר עצום של משחקים, והרבה יותר מהנה לדעתי מPS או XBox.

למעלה