סקר יומולדת ועובדות

../images/Emo41.gif סקר יומולדת ועובדות../images/Emo212.gif

כידוע, בראד חוגג היום 43
, ואיך אפשר בלי סקר יומולדת??
איך הייתן מפתיעות את בראד לכבוד יום הולדתו?
איך אתן מעבירות את היום המיוחד הזה?
מה ה-דבר שהכי חשוב לכן לאחל לבראד?
ומכיוון ששרשור תמונות מכל הזמנים פתחתי לו כבר בשנה שעברה (אתן מוזמנות להיזכר
), חשבתי לחדש קצת עם שרשור עובדות נחמדות שקשורות ליומולדת שלו
כשבראד חגג 40, הוא נשאל ע"י כתבת של אחד המגזינים איך זה להיות בן 40. בראד ענה שהוא ממש לא מרגיש בהבדל, ובתכל'ס הוא בקושי יודע בן כמה הוא... "כשהייתי בן 38, הייתי בטוח שאני בן 39, ואפילו היה לי ויכוח עם ג'ניפר על זה. בסוף היא ניצחה, כמובן".
את אותו יומולדת חגג בראד באתר סקי (הממ אני לא ממש זוכרת איפה זה היה), ובמלחמות שלג עם ג'ניפר
את מסיבת יום ההולדת ה-41 שלו, שהיתה אמורה להיות גדולה ועם הרבה חברים, הוא ביטל כדי לטוס (מילולית) לעזור לג'ניפר באיזה משבר שהיא נקלעה אליו (להזכירכן- זה היה לא הרבה זמן אחרי הפרידה הרשמית)
עוד אנשים שחוגגים יומולדת בתאריך זה, הם: כריסטינה אגילרה, סטיבן שפילברג וקייטי הולמס.
שעת הלידה שלו היא 6:31 בבוקר.

עונה גם (בחגיגיות) ../images/Emo13.gif

איך הייתן מפתיעות את בראד לכבוד יום הולדתו? הייתי לוקחת אותו לטאג' מהאל (יותר שווה מ-Fallingwater!)
איך אתן מעבירות את היום המיוחד הזה? עד עכשיו עבדתי, בוטלו לי כמה פגישות אז אני נחה וחוגגת איתכן פה
מה ה-דבר שהכי חשוב לכן לאחל לבראד? השנה- שיזכה באוסקר! עוד ילדים תמיד יש זמן להביא...

Im Invisible

New member
../images/Emo210.gifעונה....:p

מזל טוב למושלמון שלנו...
איך הייתן מפתיעות את בראד לכבוד יום הולדתו? ארוחה משפחתית-כמובן שזה חשוב. :) ומממ...>< מעריצה אותו במשך שבועיים שלמים באיים הקריביים
.
איך אתן מעבירות את היום המיוחד הזה? אהמ...בצפיית סרטים של בראד? >< [והרבה חלומות על מה היה יכול להיות בינינו....
]
מה ה-דבר שהכי חשוב לכן לאחל לבראד? מה אפשר לאחל לבנאדם שיש לו הכל? אפשר רק לאחל שהוא ימשיך להית כזה,מאושר ועם שלושה נשים/ילדות שמעריצות אותו. [לא סופרת את אמו....אמא שלא מנסה להתיידד עם הכלה,זה יחס מזלזל כלפי בחירתו-על פי השמועות כמובן.] מה,הוא לא היה יכול למצוא זמן יותר טוב לצאת לעולם? :D דווקא בשעת שינה?!?!!?! :D אבל נסלח-זה בראד!

Mayuchkita

New member
עונה...

איך הייתי מפתיעה את בראד ? במסיבת הפתעה
מיושנת שכמוני
איך אני מעבירה את היום המיוחד הזה? את האמת את אתמול העברתי בבית המלון.. כי הרגע חזרתי מטבריה.. והיה ממש כייף
הדבר שהכי חשוב לי לאחל לבראד ? שימשיך להיות מאושר ולחייך ולצחוק בלי סוף
גם כריסטינה אגילרה חגגה אתמול יום הולדת
טוב, את זה את כבר כתבת..

../images/Emo3.gif

איך הייתן מפתיעות את בראד לכבוד יום הולדתו? הממ... BOOTY CALL
איך אתן מעבירות את היום המיוחד הזה? המ, האמת שאת אתמול העברתי מול ספרי מתמטיקה
. אבל היומולדת שלו בהחלט היה בתודעה שלי. אבל אם יוצא וזה, לצפות בסרטים וכו'.
מה ה-דבר שהכי חשוב לכן לאחל לבראד? המון בריאות ואושר עם אנג'י והילדים, כי זה באמת הכי חשוב. באמת הייתי רוצה לראות אותו זוכ באוסקר השנה, כי זה כל כך מגיע לו... SO, FINGERS CROSSED...
[אגב, סטאר, באמת כל הכבוד על כל ההשקעה והמסר והכל.
].

למעלה